forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Za članove: ivicag,ervin,wildwest, tompa 0808
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

giant
Average Member

Slovenia
927 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 12/07/2010 : 10:56:36  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message  Reply with Quote
Evo, javljam se ovde, da kažem, da idem za nekoliko dana na odmor(tačnije do kraja ove sedmice) i da ću odmah kad se vratim naplatiti dug, koji imam kod dotičnih članova.
Posebno se ispričavam članu ivicag zbog kašnjenja slanja novca - a oddao mi je pozitivni komentar, iako mu još nisam poslao novce. A morao sam prije 14 dana, ali posao mi se otegao svaki dan kasno u podne, pa eto....ništa strašno, samo da se zna!
Hvala na strpljenju i pozdrav svima
giant

Invincible shield

tompa0808
Starting Member

Croatia
7 Posts

Member since 29/07/2008

Posted - 12/07/2010 : 18:16:20  Show Profile Show Extended Profile  Send tompa0808 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by giant

Evo, javljam se ovde, da kažem, da idem za nekoliko dana na odmor(tačnije do kraja ove sedmice) i da ću odmah kad se vratim naplatiti dug, koji imam kod dotičnih članova.
Posebno se ispričavam članu ivicag zbog kašnjenja slanja novca - a oddao mi je pozitivni komentar, iako mu još nisam poslao novce. A morao sam prije 14 dana, ali posao mi se otegao svaki dan kasno u podne, pa eto....ništa strašno, samo da se zna!
Hvala na strpljenju i pozdrav svima
giant

Go to Top of Page

tompa0808
Starting Member

Croatia
7 Posts

Member since 29/07/2008

Posted - 12/07/2010 : 18:17:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tompa0808 a Private Message  Reply with Quote
nije mi uhvatilo poruku..:(
uglavnom, sve 5, uzivaj na godisnjem i cujemo se kad se vratis!:)

tompa
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000