T O P I C R E V I E W |
Obi-wan |
Posted - 15/07/2010 : 21:29:00 Prošlo je 10 dana od završetka aukcije. Nismo se pomakli ni milimetra tj. nisi se ni javio. Pristojan rok za prvo javljanje od 7 dana je prošao, mojih 4-5 poruka je ostalo neodgovoreno. Vidim da si aktivan na aukcijama (učestvuješ, licitiraš, kupuješ). Red je da se javiš pa da se dogovorimo oko slanja i plaćanja.
Kasnije dodano: Prošlo je 40 dana. Ivan5000 se više ne javlja, uplatio nije. Poslić smatram propalim, stripove vraćam u prodaju tj. ne čuvam ih više za ovog neozbiljnog člana. Ovo sam mu poslao na mail, a stavljam i ovdje tako da ako odluči ne vidjeti, nije moja krivica.
![](icon_smile_dead.gif)
I još kasnije...![](icon_smile_dead.gif) ![](icon_smile_dead.gif) ![](icon_smile_dead.gif) Sada se logirao pod drugim nickom (džaba mi stavljanje na crnu listu): ivan.blazur i licitirao za mahom iste stripove za koje me zamajavao 40 dana. Ne znam da li je ovo za plakanje ili smijeh. ![](icon_smile_sad.gif) ![](icon_smile_evil.gif) ![](icon_smile_blackeye.gif)
Epilog: Ova druga licitacije je plaćena i stripovi su stigli. Dakle, ok iz drugog pokušaja. Što se mene tiče, priča je završena... |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Pajtos |
Posted - 21/10/2010 : 20:08:37 Koja šabanerija,heb'o te...!Kakav odmor,samo kramp i lopata i pravac Sing-Sing! ![](icon_pirat.gif) |
ponki |
Posted - 19/10/2010 : 13:07:44 quote: Originally posted by ivan.blazur
Ivane, zašto se ne vratiš na svoj planet...![](icon_smile_wink.gif)
Vidim ja dečko da si ti lagano puko u bulju![](icon_smile.gif)
Moderatori su reagovali sa pravom, pa si dobio zasluzeni odmor![](icon_smile_approve.gif) |
Obi-wan |
Posted - 18/10/2010 : 17:16:16 quote: Originally posted by ivan.blazur
Vidim ja dečko da si ti lagano puko u bulju![](icon_smile.gif)
Jedan od nas dvojice je puknut sasvim sigurno. Ako si ti normalan, ja nisam. Ako sam ja normalan, ti nisi.
No, to nije razlog da se vrijeđamo...![](icon_smile.gif) |
ivan.blazur |
Posted - 18/10/2010 : 10:52:28 Ivane, zašto se ne vratiš na svoj planet...![](icon_smile_wink.gif)
Vidim ja dečko da si ti lagano puko u bulju![](icon_smile.gif) |
Obi-wan |
Posted - 17/10/2010 : 22:31:49 quote: Originally posted by ivan.blazur
[quote]Originally posted by mister m
Vidim da i dalje kupuje na aukcijama a poslije se ne javlja, barem je kod mene tako.Očito je da nas sve skupa zajebava i to po drugi put.
Vidim stari moj da je tebi dosadno! Lijepo sam ti rekao da sam malo u gužvi sa poslom i da će biti sve rješeno, a ti ovdje tužakaš kao onaj pederčić obi-van.pozdrav!
Ivane, zašto se ne vratiš na svoj planet...![](icon_smile_wink.gif) |
ivan.blazur |
Posted - 17/10/2010 : 22:28:21 [quote]Originally posted by mister m
Vidim da i dalje kupuje na aukcijama a poslije se ne javlja, barem je kod mene tako.Očito je da nas sve skupa zajebava i to po drugi put. Vidim stari moj da je tebi dosadno! Lijepo sam ti rekao da sam malo u gužvi sa poslom i da će biti sve rješeno, a ti ovdje tužakaš kao onaj pederčić obi-van.pozdrav! |
mister m |
Posted - 17/10/2010 : 15:31:37 Vidim da i dalje kupuje na aukcijama a poslije se ne javlja, barem je kod mene tako.Očito je da nas sve skupa zajebava i to po drugi put. |
ivan.blazur |
Posted - 23/09/2010 : 23:01:09 Samo ti dalje prodavaj, ako imaš kome:)quote: Originally posted by www2
Šta je s mojim....jel ja to mogu dalje prodavati ili??
|
www2 |
Posted - 21/09/2010 : 20:57:42 Šta je s mojim....jel ja to mogu dalje prodavati ili?? |
elva |
Posted - 18/09/2010 : 18:43:00 Imaš i od mene mail pa javi kako si odlučio? LP |
ivan.blazur |
Posted - 18/09/2010 : 18:23:00 Sad je riješeno pa molim brisanje negativnih komentara.quote: Originally posted by COLUMBO
Molio bih i ja dotičnog člana da mi se javi da se dogovorimo oko kupljenih aukcija.
|
ivan.blazur |
Posted - 18/09/2010 : 18:22:05 [quote]Originally posted by Obi-wan
Prošlo je 10 dana od završetka aukcije. Nismo se pomakli ni milimetra tj. nisi se ni javio. Pristojan rok za prvo javljanje od 7 dana je prošao, mojih 4-5 poruka je ostalo neodgovoreno. Vidim da si aktivan na aukcijama (učestvuješ, licitiraš, kupuješ). Red je da se javiš pa da se dogovorimo oko slanja i plaćanja.
Kasnije dodano: Prošlo je 40 dana. Ivan5000 se više ne javlja, uplatio nije. Poslić smatram propalim, stripove vraćam u prodaju tj. ne čuvam ih više za ovog neozbiljnog člana. Ovo sam mu poslao na mail, a stavljam i ovdje tako da ako odluči ne vidjeti, nije moja krivica.
![](icon_smile_dead.gif)
I još kasnije...![](icon_smile_dead.gif) ![](icon_smile_dead.gif) ![](icon_smile_dead.gif) Sada se logirao pod drugim nickom (džaba mi stavljanje na crnu listu): ivan.blazur i licitirao za mahom iste stripove za koje me zamajavao 40 dana. Ne znam da li je ovo za plakanje ili smijeh. ![](icon_smile_sad.gif) ![](icon_smile_evil.gif) ![](icon_smile_blackeye.gif)
Epilog: Ova druga licitacije je plaćena i stripovi su stigli. Dakle, ok iz drugog pokušaja. Što se mene tiče, priča je završena... Pa bih sad molio brisanje negativnih komentara! |
Obi-wan |
Posted - 17/09/2010 : 20:36:17 Ivan je ovu drugu licitaciju platio i stripovi su stigli. Dakle, ovo je prošlo ok. |
1Euro |
Posted - 16/09/2010 : 10:27:00 quote: Originally posted by Paka01
quote: Originally posted by ivan.blazur
...taj obi-van izgleda baš neka budaletina koja tužaka kao da je u prvom osnovne:)![](icon_smile_big.gif)
A i ti si dobar komad kretena sve mi se čini Tuč i ne dat plakat.
![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) |
Paka01 |
Posted - 15/09/2010 : 01:37:05 quote: Originally posted by ivan.blazur
...taj obi-van izgleda baš neka budaletina koja tužaka kao da je u prvom osnovne:)![](icon_smile_big.gif)
A i ti si dobar komad kretena sve mi se čini Tuč i ne dat plakat. |
Obi-wan |
Posted - 14/09/2010 : 20:52:24 quote: Originally posted by split85
@Obi zašto ne ideš u Afriku?![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
Zato što imam takav posao da ne mogu ni kod komšije, a kamoli u Afriku...![](icon_smile_dead.gif) |
split85 |
Posted - 14/09/2010 : 15:42:57 @Obi zašto ne ideš u Afriku?![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_wink.gif) |
pknezevic |
Posted - 13/09/2010 : 23:58:49 quote: Originally posted by ivan.blazur
pa da jadan ti,trebali su svi čekati godinu dana pa da se ti smiluješ da se javiš cccc![](icon_smile_dead.gif) |
Obi-wan |
Posted - 13/09/2010 : 22:01:58 quote: Originally posted by ivan.blazur
![](icon_smile_wink.gif) |
wesskowaz |
Posted - 13/09/2010 : 20:35:14 Krajnje bezobrazno. Ljudski bi bilo da je dao izvinjenje za sva kasnjenja. Verujem da bi Obi-wan prihvatio. |
jaki |
Posted - 13/09/2010 : 19:07:48 ha![](icon_smile_shock.gif) |
Obi-wan |
Posted - 13/09/2010 : 19:03:28 quote: Originally posted by ivan.blazur
Sve će biti rješeno....sad sam se uhodao i neće biti problema...negativne komentare možete slobodno maknuti... Sa štovanjem!
Da li ovo spada u "Sa štovanjem":
![](http://img121.imageshack.us/img121/9546/porukapl.jpg)
|
Obi-wan |
Posted - 10/09/2010 : 19:40:24 Nisam ni mislio da ti osobno moraš tu nešto se ubacivati i posredovati. Mislio sam da jedan od moderatora (bilo koji) ljubazno pošalje poruku dotičnom, predstavi se kao moderator i zamoli da Ivan poštuje izlicitirano, da nije lijepo zezati ljude i da aukcije treba shvatiti ozbiljno. Nisam siguran da bi to pomoglo, ali bar možemo reći da smo ljudski pokušali... |
Markos |
Posted - 10/09/2010 : 19:18:18 quote: Originally posted by Obi-wan
Sada se logirao pod drugim nickom (džaba mi stavljanje na crnu listu): ivan.blazur i licitirao za mahom iste stripove za koje me zamajavao 40 dana. Ne znam da li je ovo za plakanje ili smijeh.
Inače nick IVAN5000 ima 19 negativnih komentara od 5 različitih osoba. A sada ima i drugi nick ivan.blazur Predlažem da ga moderatori upozore da se malo uozbilji...Još nije kasno za to.
Sumnjam da bi to pomoglo. A i nemam se volje natezati s takvim likovima. Ovaj ću mu account zakljucati, a ako riješi nesporazume s oštećenima, account Ivan5000 će mu se sam otključati nakon što mu se izbrišu negativni. |
1Euro |
Posted - 10/09/2010 : 18:18:49 quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by elva
Ni meni se nije javio mada je bilo nekoliko pokušaja,čak mi je u dva navrata tražio broj di da mi uplati ali ništa od toga. Ovo sam mu poslao u mailu:
Pozdrav Ivane! Ovako ćemo,pošto je prošlo mjesec i po dana a ti još nisi platio stripove ja ih vraćam u prodaju i tebi idu negativni komentari za ovu transakciju. Ako budeš uplatio i ako ja i dalje budem imao te stripove,negativne komentare ti brišem. Lijep pozdrav i svako dobro...
Problem je ako se on sjeti uplatiti jednog lijepog dana kada mi više ne budemo imali te stripove. ![](icon_smile_8ball.gif)
onda če on vama dati negativni komentar ![](lol.gif) ![](lol.gif) |