forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Renky- ne odgovara na mail

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
crazyboy993 Posted - 17/12/2010 : 15:03:21
dakle član aukcija Renky mi ne odgovara na mail, jel se to dešava još kome ili smao meni? Molim člana da mi odgovori na mail pošto sam mu vec uplatio dogovoreni iznos...
iskreno se ispričavam ako je problem sam mailom(ako ti mailovi nisu stigli zbog nekog neobjašnjivog razloga) ali ako si dobio molim te da mi odgovoriš, nisam valda badave bacio 40 kuna na tvoj račun
7   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
crazyboy993 Posted - 17/12/2010 : 17:12:00
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by crazyboy993

oke ljudi, tak nekak sam si i mislio da mu zeza mail ili nema vremena, jer vidim da ima puno pozitivnih komentara...
Renky isprika od mene ako sve prođe u redu :)

Renky je ovdje dugo i svi ga znaju. Neće te prevariti.
S druge strane, on zna biti malo preopušten... Malo ga potpraši porukama da požuri.

čovjeku sam se popeo na glavu već, 7-8 poruka poslal
javio mi se neki njegov frend sad i veli da renky kaže da je sve u redu i da će dns sredit to kad se vrati s posla
sve u svemu hvala vam za otklanjanje sumnje
Obi-wan Posted - 17/12/2010 : 17:06:00
quote:

oke ljudi, tak nekak sam si i mislio da mu zeza mail ili nema vremena, jer vidim da ima puno pozitivnih komentara...

Renky je ovdje dugo i svi ga znaju. Neće te prevariti.
S druge strane, on zna biti malo preopušten... Malo ga potpraši porukama da požuri.
crazyboy993 Posted - 17/12/2010 : 16:21:21
PAJDO Posted - 17/12/2010 : 16:14:29
quote:

dakle član aukcija Renky mi ne odgovara na mail, jel se to dešava još kome ili smao meni? Molim člana da mi odgovori na mail pošto sam mu vec uplatio dogovoreni iznos...
iskreno se ispričavam ako je problem sam mailom(ako ti mailovi nisu stigli zbog nekog neobjašnjivog razloga) ali ako si dobio molim te da mi odgovoriš, nisam valda badave bacio 40 kuna na tvoj račun

Zna mu ponekad štekat mail ili mu je pretrpan, a znam da je i on na sto strana. Nemaj brige Renky je ljudina i legenda i nema šanase da će te zeznut!!!
jaki Posted - 17/12/2010 : 15:51:52
quote:

Za svaki slučaj pošalji mu i private message.
lwood Posted - 17/12/2010 : 15:41:54
Renky je ok lik.
Mord Posted - 17/12/2010 : 15:37:18
Nece te renky zeznut 100%, nemas brige.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000