T O P I C R E V I E W |
crazyboy993 |
Posted - 17/12/2010 : 15:03:21 dakle član aukcija Renky mi ne odgovara na mail, jel se to dešava još kome ili smao meni? Molim člana da mi odgovori na mail pošto sam mu vec uplatio dogovoreni iznos... iskreno se ispričavam ako je problem sam mailom(ako ti mailovi nisu stigli zbog nekog neobjašnjivog razloga) ali ako si dobio molim te da mi odgovoriš, nisam valda badave bacio 40 kuna na tvoj račun |
7 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
crazyboy993 |
Posted - 17/12/2010 : 17:12:00 quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by crazyboy993
oke ljudi, tak nekak sam si i mislio da mu zeza mail ili nema vremena, jer vidim da ima puno pozitivnih komentara... Renky isprika od mene ako sve prođe u redu :)
Renky je ovdje dugo i svi ga znaju. Neće te prevariti. S druge strane, on zna biti malo preopušten... Malo ga potpraši porukama da požuri.
čovjeku sam se popeo na glavu već, 7-8 poruka poslal javio mi se neki njegov frend sad i veli da renky kaže da je sve u redu i da će dns sredit to kad se vrati s posla sve u svemu hvala vam za otklanjanje sumnje |
Obi-wan |
Posted - 17/12/2010 : 17:06:00 quote: Originally posted by crazyboy993
oke ljudi, tak nekak sam si i mislio da mu zeza mail ili nema vremena, jer vidim da ima puno pozitivnih komentara... Renky isprika od mene ako sve prođe u redu :)
Renky je ovdje dugo i svi ga znaju. Neće te prevariti. S druge strane, on zna biti malo preopušten... Malo ga potpraši porukama da požuri. |
crazyboy993 |
Posted - 17/12/2010 : 16:21:21 oke ljudi, tak nekak sam si i mislio da mu zeza mail ili nema vremena, jer vidim da ima puno pozitivnih komentara... Renky isprika od mene ako sve prođe u redu :) |
PAJDO |
Posted - 17/12/2010 : 16:14:29 quote: Originally posted by crazyboy993
dakle član aukcija Renky mi ne odgovara na mail, jel se to dešava još kome ili smao meni? Molim člana da mi odgovori na mail pošto sam mu vec uplatio dogovoreni iznos... iskreno se ispričavam ako je problem sam mailom(ako ti mailovi nisu stigli zbog nekog neobjašnjivog razloga) ali ako si dobio molim te da mi odgovoriš, nisam valda badave bacio 40 kuna na tvoj račun
Zna mu ponekad štekat mail ili mu je pretrpan, a znam da je i on na sto strana. Nemaj brige Renky je ljudina i legenda i nema šanase da će te zeznut!!! |
jaki |
Posted - 17/12/2010 : 15:51:52 quote: Originally posted by crazyboy993
dakle član aukcija Renky mi ne odgovara na mail, jel se to dešava još kome ili smao meni? Molim člana da mi odgovori na mail pošto sam mu vec uplatio dogovoreni iznos... iskreno se ispričavam ako je problem sam mailom(ako ti mailovi nisu stigli zbog nekog neobjašnjivog razloga) ali ako si dobio molim te da mi odgovoriš, nisam valda badave bacio 40 kuna na tvoj račun
Za svaki slučaj pošalji mu i private message. |
lwood |
Posted - 17/12/2010 : 15:41:54 Renky je ok lik. |
Mord |
Posted - 17/12/2010 : 15:37:18 Nece te renky zeznut 100%, nemas brige. |