T O P I C R E V I E W |
targon |
Posted - 19/06/2016 : 22:30:39 Osvojio sam nekoliko aukcija kod njega prije mjesec dana, ali nikako se ne javlja na moje poruke. Jel zna netko što je s njim? |
4 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
bicko |
Posted - 25/06/2016 : 10:28:26 Ja mu se ne mogu javiti jel nije ostavio telefonski broj, a poruke na mail ne prima tj. vraća mi mailove komp., tako da stvarno ne znam kako doći do čovjeka..Ostavio sam svoj broj telefona i mail i dostupan sam, čak i na moru.. |
Dukidule |
Posted - 25/06/2016 : 10:09:43 Sad ako "targon" par dana ne zaviri ovamo pa ne pročita ovu poruku, a bicko ode na more, opet ništa od svega toga? Pa zar ne bi bilo pametnije, ljudi dragi, i kao prodavač javiti se kupcu nakon nekih, recimo najkasnije 8 do 10 dana, kad već "vidiš" da ti se ne javlja? Ovako jedan fino cool čeka (od Uskrsa do Božića???), drugi piše poruke i poruke koje ne stižu, stripovi ne mrdaju sa mjesta i na samom kraju dolazi do bespotrebnog nesporazuma. |
bicko |
Posted - 24/06/2016 : 16:09:05 bok, pa ja nisam dobio nikakvu poruku. Daj me pliz nazovi što prije na moj mobitel(imaš ga u poruci od aukcija) ili na mail bicko3@gmail.com. Idem na more za par dana pa me , pliz, nazovi što prije
BICKO |
markotamara |
Posted - 21/06/2016 : 03:39:01 ja sam u isto vrime osvojia aukcije kod njega i kod mene je sve proslo ok,malo mu triba vrimena ali posalje,mislim da je reka da je na terenu ili tako nesto
|
|
|