T O P I C R E V I E W |
lwood |
Posted - 23/11/2020 : 19:49:06 https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2232910 |
6 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
bonjovi4ever |
Posted - 24/11/2020 : 08:24:34 Tj. ovo je zapravo jedina korist, po pitanju posredničke prodaje: "Tko je silno htio kupiti nešto preko Amazona, morao je uz dodatne troškove zakupljivati mailbox servise po Njemačkoj na koje bi im Amazon slao originalnu pošiljku, a otamo je prepakiranu slao u Hrvatsku." Većini to baš ništa ne znači i ne pomaže, pogotovo onima koji kupuju knjige, stripove i sl. |
bonjovi4ever |
Posted - 24/11/2020 : 08:17:03 Ma to je vijest koja je više spreseravanje naše pošte. Oni obećavaju bržu i sveobuhvatniju dostavu u ovom njihovom ekskluzivnom partnerstvu Da su onda barem snizili skoro utrostručenu (amazon) poštarinu i troškove (uopće potrebu) carinjenja s kojima će tek od slj. godine izvoditi pizdarije. Sigurno će HP zaraditi na tom partnerstvu, a što se kupaca tiče koristi će, valjda, imati samo oni kojima je u redu plaćati onolike troškove dostave i carine. Do prije nekoliko godina je HP bio sasvim u redu, kad se sve zbroji i oduzme, a sad već postaju sprdnja. Skupa s našim novinarima i njihovim "senzacionalnim" člancima Ok, naši novinari su odavno postali sprdnja
|
jaki |
Posted - 23/11/2020 : 23:04:30 ovo nije uopće vijest a kamoli neka velika vijest. da je amazon otvorio svoje skladište u HR iz koje bi slao pakete e to bi bila vijest. |
logo111 |
Posted - 23/11/2020 : 21:22:12 Sa Amazona nikad mi nije veliki problem bila dostava, već onako kako pakiraju.
Niti jedanput se nije dogodilo da mi je pošiljka (knjiga, stripova) došla neoštećena - zapakirano samo u plastičnoj vrećici. |
fler |
Posted - 23/11/2020 : 20:31:34 Nisam sad siguran, mislim DHL? Iako bih se mogao kladiti da mi je i HP u par navrata dostavio pošiljku.
Nebitno - u konačnici ne vjerujem da će se za kupca bilo što promijeniti (osim možda porasti problemi s dostavom, obzirom na rasulo koje u HP-u vlada i inače - a kamoli u aktualnoj situaciji). Zašto to prezentiraju kao nekakvu veliku vijest .. pojma nemam.
Inače, u pravilu sam Amazon veliku većinu robe kod nas već dostavlja - problem je eventualno s proizvodima koje preko Marketa prodaje neka treća firma, pa ne nude opcije slanja. |
Paka01 |
Posted - 23/11/2020 : 20:09:00 Može li netko meni glupanu malo detaljnije objasniti o čemu se radi? Je li ovo znači da će Hrvatska Pošta dostavljati Amazonove pakete naručene s recimo amazon.com ili amazon.de i sličnih? Tko je do sada dostavljao i u čemu je razlika sada kada dostavlja Hrvatska Pošta? |