Author |
Topic |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47176 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 23/11/2020 : 20:09:00
|
Može li netko meni glupanu malo detaljnije objasniti o čemu se radi? Je li ovo znači da će Hrvatska Pošta dostavljati Amazonove pakete naručene s recimo amazon.com ili amazon.de i sličnih? Tko je do sada dostavljao i u čemu je razlika sada kada dostavlja Hrvatska Pošta? |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
fler
Senior Member
Croatia
2041 Posts
Member since 21/10/2003 |
Posted - 23/11/2020 : 20:31:34
|
Nisam sad siguran, mislim DHL? Iako bih se mogao kladiti da mi je i HP u par navrata dostavio pošiljku.
Nebitno - u konačnici ne vjerujem da će se za kupca bilo što promijeniti (osim možda porasti problemi s dostavom, obzirom na rasulo koje u HP-u vlada i inače - a kamoli u aktualnoj situaciji). Zašto to prezentiraju kao nekakvu veliku vijest .. pojma nemam.
Inače, u pravilu sam Amazon veliku većinu robe kod nas već dostavlja - problem je eventualno s proizvodima koje preko Marketa prodaje neka treća firma, pa ne nude opcije slanja. |
Split your lungs with Blood and Thunder
|
Edited by - fler on 23/11/2020 20:33:03 |
|
|
logo111
Senior Member
Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 23/11/2020 : 21:22:12
|
Sa Amazona nikad mi nije veliki problem bila dostava, već onako kako pakiraju.
Niti jedanput se nije dogodilo da mi je pošiljka (knjiga, stripova) došla neoštećena - zapakirano samo u plastičnoj vrećici. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26835 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 23/11/2020 : 23:04:30
|
ovo nije uopće vijest a kamoli neka velika vijest. da je amazon otvorio svoje skladište u HR iz koje bi slao pakete e to bi bila vijest. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
bonjovi4ever
stripovi.com suradnik
Croatia
1325 Posts
Member since 09/10/2007 |
Posted - 24/11/2020 : 08:17:03
|
Ma to je vijest koja je više spreseravanje naše pošte. Oni obećavaju bržu i sveobuhvatniju dostavu u ovom njihovom ekskluzivnom partnerstvu Da su onda barem snizili skoro utrostručenu (amazon) poštarinu i troškove (uopće potrebu) carinjenja s kojima će tek od slj. godine izvoditi pizdarije. Sigurno će HP zaraditi na tom partnerstvu, a što se kupaca tiče koristi će, valjda, imati samo oni kojima je u redu plaćati onolike troškove dostave i carine. Do prije nekoliko godina je HP bio sasvim u redu, kad se sve zbroji i oduzme, a sad već postaju sprdnja. Skupa s našim novinarima i njihovim "senzacionalnim" člancima Ok, naši novinari su odavno postali sprdnja
|
“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain |
Edited by - bonjovi4ever on 24/11/2020 08:19:12 |
|
|
bonjovi4ever
stripovi.com suradnik
Croatia
1325 Posts
Member since 09/10/2007 |
Posted - 24/11/2020 : 08:24:34
|
Tj. ovo je zapravo jedina korist, po pitanju posredničke prodaje: "Tko je silno htio kupiti nešto preko Amazona, morao je uz dodatne troškove zakupljivati mailbox servise po Njemačkoj na koje bi im Amazon slao originalnu pošiljku, a otamo je prepakiranu slao u Hrvatsku." Većini to baš ništa ne znači i ne pomaže, pogotovo onima koji kupuju knjige, stripove i sl. |
“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain |
|
|
|
Topic |
|