forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Cancel bida?

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Issie Posted - 16/01/2025 : 14:56:18
Pozdrav svima!

Greskom sam napravio bid pa me zanima jeli ikako moguce otkazati bid? Ne zelim prodavacu stvoriti problem ili nekome drugome dizati cijenu.
Do kraja aukcije ima 10-tak dana pa pretpostavljam da nebi trebao biti problem otkazati ponudu?

Ovako na prvu ne vidim nigdje opciju, pa se nadam da ce nekakav moderator moci reagirati na ovo.

Aukcija u pitanju je https://www.stripovi.com/aukcije/zagor-predstavlja-chico-27-razlicitih-brojeva/21738449/

Isprike prodavacu!
19   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
bvagner3 Posted - 19/01/2025 : 02:37:08
Otkazivanje bidova je stvarno nepotrebno,ali promjena nick-a je nešto stvarno potrebno.Ovdje već godinama imam krivi i greškom uneseni nick koji nikako ne mogu promjenti.Nick je vezan uz fixnu mail adresu koju sam umeđuvremenu otkazao,sada imam gmail adresu,jedno vrijeme čak uopće nisam imao mail.Ali na žalost kako sada samo iskjučivo imam gmail i mobilni internet ,nick nikako ne mogu promjeniti.Na jednom drugom aukcijskom sajtu to sam bez problema mogao napraviti i promijeniti,sada tamo imam drugi nick i sve radi bez problema.
edvin Posted - 18/01/2025 : 08:11:12
nije bitno da li smo na Balkanu ili ne, zloupotreba aukcija je taktika koja se dosta koristi.
šta bi tek bilo da se može otkazivati bidove..?
jaki Posted - 17/01/2025 : 23:30:35
quote:
Originally posted by PaoloRivera

quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by wintermute

Hm po meni je prilicno veliki nedostatak da aukcioni sistem ne podrzava cancel bida bilo sa strane biddera ili barem sa strane prodavca (eBay ima oba... prodavac moze bez razloga a bidder mora da izabere razlog).

Cekati kraj aukcije sa pogresnim bidderom je zaista lose resenje.

Verovatno se ovo ne desava cesto pa nema smisla poboljsavati.

Namjerno, zbog velike vjerojatnosti u zloupotrebu. Ipak smo na Balkanu.

Kako volimo spuštati sami sebe, to nema nigdje na svijetu valjda kao kod nas

➕1️⃣
Koresh Posted - 17/01/2025 : 22:35:56
Za 3 izgubljena eura neću raditi dramu niti ih trazim, taman posla.
Čovjek se više puta ispričao i uvažavam ispriku i tu za mene ova priča završava.
PaoloRivera Posted - 17/01/2025 : 22:17:14
quote:

quote:

Hm po meni je prilicno veliki nedostatak da aukcioni sistem ne podrzava cancel bida bilo sa strane biddera ili barem sa strane prodavca (eBay ima oba... prodavac moze bez razloga a bidder mora da izabere razlog).

Kako volimo spuštati sami sebe, to nema nigdje na svijetu valjda kao kod nas
wintermute Posted - 17/01/2025 : 20:37:43
quote:

quote:

👍
Markos Posted - 17/01/2025 : 18:31:44
quote:

wintermute Posted - 17/01/2025 : 18:21:00

Issie Posted - 17/01/2025 : 18:05:53
Evo, samo da javim - prodavac se javio i kaze da nema frke.

Pokriti cu tosak provizije ukoliko moj bid bude pobjednicki i svi ce biti zadovoljni. Mala cijena za ovu zivotnu skolu :)
manhunter Posted - 17/01/2025 : 12:03:20
quote:
Originally posted by Issie

quote:
Originally posted by petarStripovi10

Javi se i prodavaču privatnom porukom prije isteka aukcija pa mu objasni, ako ne vidi ovu temu. Ne bi trebalo biti problema.

Naravno, to je prva stvar koju sam i napravio. Ovdje pisem kako bi nekakav admin pojasnio koji su sljedeci koraci u tom procesu.

Nekakav ili neki admin?

U svakom slučaju, ovo što ti je petarStripovi predložio je najbolje rešenje.
1Euro Posted - 17/01/2025 : 11:47:26
znači da nema prava na pogrešku, ili plati ili te strijeljaju (svaka škola nešto košta, tebe če tvoj fakultet koštati 90 eura, čak si jeftino prošao)
edvin Posted - 17/01/2025 : 09:45:51
ne postoji ta mogućnost na ovim aukcijama, tako da ne postoji ni službena procedura.
Issie Posted - 17/01/2025 : 08:02:39
quote:
Originally posted by petarStripovi10

Javi se i prodavaču privatnom porukom prije isteka aukcija pa mu objasni, ako ne vidi ovu temu. Ne bi trebalo biti problema.

Naravno, to je prva stvar koju sam i napravio. Ovdje pisem kako bi nekakav admin pojasnio koji su sljedeci koraci u tom procesu.
petarStripovi10 Posted - 16/01/2025 : 20:41:46
E velike tlake obnoviti aukcije, kao da se sve aukcije isti čas prodaju. Da bar se odmah sve rasprodaju i to po dobroj cijeni, ali slabo.
jaki Posted - 16/01/2025 : 20:36:56
Ne baš.
Pristojno bi bilo javit se porukom prodavaču s objašnjenjem i ponudom refunda provizije.
A onda on to može prihvatit ili ne.
Pa ti zapapri negativni😁
Možda mu bude tlaka opet stavljat aukciju ispocetka u prodaju?
petarStripovi10 Posted - 16/01/2025 : 20:34:51
Issie Posted - 16/01/2025 : 20:15:43
quote:
Originally posted by jaki

Moš falit cifru kod upisivanja ali ostavit ponudu greškom na aukciju na koju nisi želio je ipak puno teže😁

Teze, ali ne i nemoguce. No, nije tu sad bitno kolika je sansa za pogresku, nego je bitno da tu pogresku popravim na svopce zadovoljstvo.

Nije problem ukoliko to znaci da cu u konacnici prodavacu refundirati "proviziju" aukcije, samo bih htio da znam postoji li neka sluzbena procedura za ovakav slucaj.
jaki Posted - 16/01/2025 : 16:11:57
Moš falit cifru kod upisivanja ali ostavit ponudu greškom na aukciju na koju nisi želio je ipak puno teže😁

ZoranC Posted - 16/01/2025 : 15:11:21
Ja kao prodavac ne bih imao problema sa nerealizacijom aukcije. Moguće da ćeš uplatiti proviziju sajtu od 3%, u ovom slučaju 2,70€. Ali 100 ljudi 100 ćudi.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000