T O P I C R E V I E W |
Siljak66 |
Posted - 04/07/2022 : 22:52:52 Za koji fudbaski/nogometni tim sa područja bivše Jugoslavije navijate (ukoliko navijate)? Zašto ste počeli navijati za taj klub, porodična tradicija, igra, ili, pak nešto treće? Koji su vam najomiljeniji, a koji najomraženiji igrači voljenog Vam kluba?
Klubovi su uzeti sa večne liste Prve savezne lige SFRJ. |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
zeljko |
Posted - 21/07/2022 : 15:27:46 radnički iz niš |
Qwertz |
Posted - 21/07/2022 : 15:10:51 quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by Qwertz
Pa, kao što znate, iz Istre sam. I mi imamo prvoligaški klub, ali on je, najblaže rečeno, osrednje kvalitete. Zato sam morao krenuti preko Učke, a najbliži klub je Rijeka😂
Mislim da ti to nije ok. Treba da navijas klub iz kojeg si mjesta, a ne za neki tamo samo zato jer je uspjesniji. Uzmi mene za primjer, iz Sarajeva sam i navijam za Crvenu zvezdu.
Dobro, i nije ti baš usporedba jer je Sarajevo bilo veliki i jako izmišani grad. Meni je normalno da je u Sarajevu osin Manijaka i Hordi zla bilo i navijača klubova velike Četvorke. Dijelon zbog popularnosti, a dijelon i zbog necionalnog predznaka ili tradicije. Šta se tiče navijanja za lokalne klubove, ili konkretno Querzov slučaj, meni bi bilo normalno da navija za Istru. Ali u vrime kad većina mlađarije navija za Chelsea, Liverpool, ili Barcelonu, dobro da navija za bilo koji domaći klub. Pa makar to bila i Rijeka.
Za Istru se i prije početka sezone zna gdje će završiti. Bit će na rubu ispadanja većinu sezone, ali će se izvući u samoj završnici. A Rijeku općenito volim kao grad, pa zato navijam za klub. A ima i puno Istrijana tamo. |
Qwertz |
Posted - 21/07/2022 : 15:04:11 quote: Originally posted by King Warrior
Pa, kao što znate, iz Istre sam. I mi imamo prvoligaški klub, ali on je, najblaže rečeno, osrednje kvalitete. Zato sam morao krenuti preko Učke, a najbliži klub je Rijeka😂
Mislim da ti to nije ok. Treba da navijas klub iz kojeg si mjesta, a ne za neki tamo samo zato jer je uspjesniji. Uzmi mene za primjer, iz Sarajeva sam i navijam za Crvenu zvezdu.
U mojem mjestu nema kluba.. Zapravo, još malo pa neće biti ni ceste za dolazak u mjesto jer se polako odranja. Što se tiče Sarajeva i Crvene zvezde, to je potpuno logično |
NESVRSTANI |
Posted - 21/07/2022 : 12:35:52 quote: Originally posted by King Warrior
Dobro, i nije ti baš usporedba jer je Sarajevo bilo veliki i jako izmišani grad. Meni je normalno da je u Sarajevu osin Manijaka i Hordi zla bilo i navijača klubova velike Četvorke. Dijelon zbog popularnosti, a dijelon i zbog necionalnog predznaka ili tradicije. Šta se tiče navijanja za lokalne klubove, ili konkretno Querzov slučaj, meni bi bilo normalno da navija za Istru. Ali u vrime kad većina mlađarije navija za Chelsea, Liverpool, ili Barcelonu, dobro da navija za bilo koji domaći klub. Pa makar to bila i Rijeka. |
King Warrior |
Posted - 21/07/2022 : 11:51:21 quote: Originally posted by Qwertz
Mislim da ti to nije ok. Treba da navijas klub iz kojeg si mjesta, a ne za neki tamo samo zato jer je uspjesniji. Uzmi mene za primjer, iz Sarajeva sam i navijam za Crvenu zvezdu. |
adriano |
Posted - 21/07/2022 : 11:03:27 i meni je simpatičan ovaj igrokaz sa pitanjem i odgovorom |
Hercule Poirot |
Posted - 17/07/2022 : 15:01:48 Zbog autentičnog nastupa na forumu kojega je uopće teško i kopirati. Čestitke :) |
Qwertz |
Posted - 17/07/2022 : 14:59:25 Zbog moje visoke razine pismenosti? Ili ovih mojih iznimno kvalitetnih, organiziranih i smislenih postova? |
Hercule Poirot |
Posted - 17/07/2022 : 14:44:06 quote: Originally posted by Qwertz
quote: Originally posted by supermark
Qwertz, ti postavljaš pitanja sebi i odgovaraš samom sebi Tebi ne treba forum :P
To je ispalo nespretno. Trebalo je sve ići u jedan post
Zbog ovakvih stvari Qwertz mi je sve draži forumaš :) |
ivi skoj |
Posted - 17/07/2022 : 12:39:49 quote: Originally posted by Qwertz
quote: Originally posted by supermark
Qwertz, ti postavljaš pitanja sebi i odgovaraš samom sebi Tebi ne treba forum :P
To je ispalo nespretno. Trebalo je sve ići u jedan post
To je ono kad u teretani svi bildaju i gledaju sebe u ogledalo, a rade to da ih drugi gledaju.
|
Qwertz |
Posted - 17/07/2022 : 12:13:55 quote: Originally posted by supermark
To je ispalo nespretno. Trebalo je sve ići u jedan post |
Hercule Poirot |
Posted - 17/07/2022 : 11:44:41 quote: Originally posted by Qwertz
Zlobnici bi na ovo kazali da je i Rijeka osrednje kvalitete, ali takve nemoj slušati :) |
supermark |
Posted - 17/07/2022 : 11:30:48 Qwertz, ti postavljaš pitanja sebi i odgovaraš samom sebi Tebi ne treba forum :P |
Qwertz |
Posted - 17/07/2022 : 10:35:05 Pa, kao što znate, iz Istre sam. I mi imamo prvoligaški klub, ali on je, najblaže rečeno, osrednje kvalitete. Zato sam morao krenuti preko Učke, a najbliži klub je Rijeka😂 |
Qwertz |
Posted - 17/07/2022 : 10:33:45 Zašto Rijeka? |
Qwertz |
Posted - 17/07/2022 : 10:32:40 Ne pratim baš jako nogomet, jer utakmice traju predugo da bih uspio zadržati pažnju na njima od početka do kraja, ali od domaćih klubova mi je nekako najdraža Rijeka. |
ivi skoj |
Posted - 10/07/2022 : 14:17:50 To je takva sramota da taj debil tuče igrače, on je predsjednik, trener, njegov sin je kapetan… Ubio klub u četvrtu ligu i nikom ništa, to je moguće samo u ovom zajebistanu od države.
|
tex2 |
Posted - 09/07/2022 : 15:32:47 Vjerovao ili ne kad je Medić u pitanju baš sam jučer čuo istinitu priču gdje mi majka priča kako su joj dva sina desetak godina igrala u Zagrebu i sad Medić za slobodne papire (koje on zove za razvoj) traži 200 000 Kn, klinci imaju 20 i 22 godine, kako je uopće moguće ovako nešto da budu robovi propalog kluba.
quote: Originally posted by ivi skoj
Nekad sam navijao za Zagreb, ali od kada ga je Banderos prepustio rođi da ga sahrani i osramoti nema više smisla. Ligu ponekad upratim, samo bude to dosta negledljivo nabijanje na livadi tako da je interes više što gledam dosta sporta nego želja za praćenjem.
|
Hercule Poirot |
Posted - 09/07/2022 : 15:20:51 Hajduk. |
ivi skoj |
Posted - 09/07/2022 : 09:07:27 Nekad sam navijao za Zagreb, ali od kada ga je Banderos prepustio rođi da ga sahrani i osramoti nema više smisla. Ligu ponekad upratim, samo bude to dosta negledljivo nabijanje na livadi tako da je interes više što gledam dosta sporta nego želja za praćenjem. |
adriano |
Posted - 05/07/2022 : 15:32:18 nekada sam navijao za hajduk, ali ne pratim više HNL pa mi je svejedno |
prop_ovednik |
Posted - 05/07/2022 : 11:18:17 Ne gajim posebne simpatije ni prema jednom od većih klubova ex-yu lige. Dok je moj seoski klub bio živ navijao sam za njega i to je to. Hajduk, Dinamo i te fore mi nikad nisu bile nešto posebno drage, niti me uhvatile... |
Siljak66 |
Posted - 05/07/2022 : 10:40:31 quote: Originally posted by Martindylan1982
quote: Originally posted by udarnik007
Dinamo je institucija u mojoj obitelji godinama. Pokojni djed je navijao, otac, ja, brat, sestra... Dok je mamina strana uvijek naginjala više Hajduku. Dosta bratića mi navija za Hajduk i baš se spremamo na superkup ovaj vikend, bit će nas pola pola. Inače sam iz KC od kud mi je i stari dok je mama s obitelji doselila u HR kasnih sedamdesetih iz BiH i moram primijetiti da je većina doseljenika navijala za Hajduk dok su mještani bili redom za Dinamo, Slaven Belupo nije bio nikad opcija. :)
Meni ili Šibenik (zbog dida) ili Dragovoljac za gušt. Dinamo mi nikad nije sjeo, ne znam kak. Al kako su ženini iz Koprivnice sad je i Belupo naš Žena me zaj da navijam za pola lige
Šta ćeš, kad vam liga ima svega 10 timova |
Martindylan1982 |
Posted - 05/07/2022 : 10:36:36 quote: Originally posted by udarnik007
Dinamo je institucija u mojoj obitelji godinama. Pokojni djed je navijao, otac, ja, brat, sestra... Dok je mamina strana uvijek naginjala više Hajduku. Dosta bratića mi navija za Hajduk i baš se spremamo na superkup ovaj vikend, bit će nas pola pola. Inače sam iz KC od kud mi je i stari dok je mama s obitelji doselila u HR kasnih sedamdesetih iz BiH i moram primijetiti da je većina doseljenika navijala za Hajduk dok su mještani bili redom za Dinamo, Slaven Belupo nije bio nikad opcija. :)
Meni ili Šibenik (zbog dida) ili Dragovoljac za gušt. Dinamo mi nikad nije sjeo, ne znam kak. Al kako su ženini iz Koprivnice sad je i Belupo naš Žena me zaj da navijam za pola lige |
Siljak66 |
Posted - 05/07/2022 : 10:26:05 Partizan je bolest, iskreno Iz ličnog iskustva govorim. |
|
|