T O P I C R E V I E W |
Kutuzov |
Posted - 14/08/2011 : 21:04:54 Definitivno svima nama sa vremena na vreme porastu apetiti za čitanjem jednog od serijala, jednostavno pojedini junaci nam postanu poželjniji od drugih i čitanje počinje.
Pitanje je sledeće:
KOJI SERIJAL PLANIRATE DA PROČITATE IZ POČETKA, ŠTA TRENUTNO OD BONELLI SERIJALA NAJVIŠE ZAOKUPLJA VAŠU PAŽNJU ? |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
pravedni |
Posted - 13/04/2012 : 13:57:51 ...mada ga je,možda, Napoleon smatrao trolom! |
pravedni |
Posted - 13/04/2012 : 13:55:45 quote: Originally posted by Grujah.
quote: Originally posted by Djole
quote: Originally posted by Kutuzov
Za nekoliko klasa, ipak je Berardi scenarista za Enocha.
Po čemu konkretno?
Au boze blagi, od kad ti Djole padas na ovako standardne profine trolovske postove?
Kutuzov je bio ruski feldmaršal,a ne trol...  |
Grujah. |
Posted - 13/04/2012 : 12:42:55 quote: Originally posted by Djole
Po čemu konkretno?
Au boze blagi, od kad ti Djole padas na ovako standardne profine trolovske postove? |
Johnny Difool |
Posted - 13/04/2012 : 12:34:16 Čitam kako što bude objavljeno ili mi dođe pod ruku, makar planiram i MM-a i NN-a i MV-a krenuti ispočetka, da ponovo temeljito uđem u njihove svjetove. Ali problem mi je slobodno vrijeme, kao i većini. |
zeljko |
Posted - 13/04/2012 : 11:52:03 ja čitam naprijed pa nazad :D
|
kerber |
Posted - 13/04/2012 : 11:21:26 Teks Viler..konacno ga mogu citati iz pocetka,evo stize mi i treca knjiga iz VC..a ja sam tek kod prve, sa obzirom da imam vremena da citam po par stranica nedeljno,prestoje mi duge godine citanja teksa  |
dcopic |
Posted - 12/04/2012 : 22:18:04 Prije petnaestak godina, dok još nisam bio zaposlen imao sam više vremena i prakticirao sam čitanje serijala od početka. To mi je bio gušt. Danas uglavnom čitam samo nove stripove koji se pojave. |
Tonka24 |
Posted - 12/04/2012 : 13:47:25 Planiram zagora i dylan kada ih sve sakupim...zasad neke specijale,maxije, gigante čitam... |
kucak |
Posted - 12/04/2012 : 13:21:33 Trenutno čitam Mister Noa od samog početka i uživam. Koja faca i koja ljudina. |
Ciko Strašni |
Posted - 15/08/2011 : 22:07:08 quote: Originally posted by pravedni
quote: Originally posted by cronos six
quote: Originally posted by Raspucin
Ja sam skoro ponovo citao celog Magicnog, mogu ti reci da je to bilo i magicno iskustvo. Drugo citanje je jos vise pokazalo koliko je ovo dobar strip i koliko je dobro osmisljen. Mislim da je Magicni zamisljen kao Teks za 21. vek. Skoro sam i prvi put citao Dilana od pocetka. Tek sam skoro poceo da se palim na ovaj strip. Planiram da ga skoro uzmem na jos jedno druzenje, ali cu sacekati jos nekoliko kolekcionaraca. Kena sam par puta citao u verziji Dnevnik/Sistem, a par puta i u verziji Libelus/Fibra, svaki put je to bilo kao da sam se sreo sa starim drugarom i da smo pricali nase stare price. Iz tog razloga sam se obradiovao debeljuskastom Mister Nou. Sacekacu da jos malo odmakne, pa da krenemo ponovo na turu po Amazoniji.
Pretpostavljam da si Magičnog čitao 32 Libellus knjige. Ja sam upravo stao na 22 epizode objavljene u Srbiji, sada treba nastaviti sa knjigama. Kena takođe sakupljam i spremam se po drugi put. Dilana sam čitao dva puta i trenutno nemam snage, mada sam pokušavao.Mister No, za sada ništa.
dva puta dilana? to je ubitacno za memoriju.
Doca ga je pročitao tri puta,i posledice se jasno vide! A nekada davno je delovao normalno...  
     |
Mairosu |
Posted - 15/08/2011 : 10:43:59 Skriveno Lice je nesto cemu cu se posvetiti kad nadjem vremena i procitam backburner svega ostalog. |
dnevni boravak |
Posted - 15/08/2011 : 10:38:16 Da bi ja pročitao cijeli komplet ispočetka (recimo MM), morao bi prvo dati otkaz u firmi, bogato se oženit i imat gomilu slobodnog vremena. |
velka031 |
Posted - 15/08/2011 : 10:28:11 Ja sam preko VC debeljuca ponovno počeo čitati Mister Noa, sasvim drukčije iskustvo kada se ovaj izuzetni serijal čita kronološki, mogu reći samo da je to čista uživancija. Ponovno ću, putem KIZ od Ludensa početi i sa čitanjem Zagora otpočetka, to neće biti tako lijepo iskustvo s obzirom da su početne epizode naivne (glupe)... Nedavno sam po prvi puta pročitao cijeli serijal Ken Parkera (dotad je bila tu i tamo koja epizoda), fantazija... |
pravedni |
Posted - 15/08/2011 : 08:41:39 quote: Originally posted by cronos six
Ja sam skoro ponovo citao celog Magicnog, mogu ti reci da je to bilo i magicno iskustvo. Drugo citanje je jos vise pokazalo koliko je ovo dobar strip i koliko je dobro osmisljen. Mislim da je Magicni zamisljen kao Teks za 21. vek. Skoro sam i prvi put citao Dilana od pocetka. Tek sam skoro poceo da se palim na ovaj strip. Planiram da ga skoro uzmem na jos jedno druzenje, ali cu sacekati jos nekoliko kolekcionaraca. Kena sam par puta citao u verziji Dnevnik/Sistem, a par puta i u verziji Libelus/Fibra, svaki put je to bilo kao da sam se sreo sa starim drugarom i da smo pricali nase stare price. Iz tog razloga sam se obradiovao debeljuskastom Mister Nou. Sacekacu da jos malo odmakne, pa da krenemo ponovo na turu po Amazoniji.
Pretpostavljam da si Magičnog čitao 32 Libellus knjige. Ja sam upravo stao na 22 epizode objavljene u Srbiji, sada treba nastaviti sa knjigama. Kena takođe sakupljam i spremam se po drugi put. Dilana sam čitao dva puta i trenutno nemam snage, mada sam pokušavao.Mister No, za sada ništa.
dva puta dilana? to je ubitacno za memoriju.
Doca ga je pročitao tri puta,i posledice se jasno vide! A nekada davno je delovao normalno...   |
cronos six |
Posted - 15/08/2011 : 01:07:41 quote: Originally posted by Kutuzov
quote: Originally posted by pravedni
"Julija" je i za mene otkrovenje! Za klasu je bolja od "Gee",koja je takodje zanimljivo koncipirana...
slazem se. |
cronos six |
Posted - 15/08/2011 : 01:06:48 quote: Originally posted by Kutuzov
dva puta dilana? to je ubitacno za memoriju. |
Imrahil |
Posted - 15/08/2011 : 01:00:45 Možda Gea nije dovoljno bonelijevska, pa stariji bonelijevci to ne mogu da svare   |
Elderane84 |
Posted - 15/08/2011 : 00:54:45 quote: Originally posted by Djole
Po čemu konkretno?
I ja bih volio da znam... |
Kojot |
Posted - 15/08/2011 : 00:22:46 quote: Originally posted by pravedni
Mister No bi i dan danas bio najatraktivniji i najtiražniji strip na ovim prostorima da ga nisu ugasili. I pored toga dobro se drži, ali ga polako ukidaju.
To je šteta...
Velika steta! |
pravedni |
Posted - 14/08/2011 : 23:49:57 quote: Originally posted by Kutuzov
Mister No bi i dan danas bio najatraktivniji i najtiražniji strip na ovim prostorima da ga nisu ugasili. I pored toga dobro se drži, ali ga polako ukidaju.
To je šteta... |
Djole |
Posted - 14/08/2011 : 23:30:49 quote: Originally posted by Kutuzov
Po čemu konkretno? |
Kutuzov |
Posted - 14/08/2011 : 23:00:38 Mister No bi i dan danas bio najatraktivniji i najtiražniji strip na ovim prostorima da ga nisu ugasili. I pored toga dobro se drži, ali ga polako ukidaju. |
zlatan bihac |
Posted - 14/08/2011 : 22:56:03 evo već par mjeseci čitam mister noa od početka...sinoć završio prvu priču iz perioda afrike...ritualne maske. |
76 |
Posted - 14/08/2011 : 22:55:35 Ovisno s kolikim vremenskim odmakom ideš ponovno čitati neki strip. Primjerice, meni su najdraže Mister NO-ove priče iz "Dnevnikova" vremena, ali nisam ih čitao još od vremena kada su izašle (a niti onda ih nisam čitao sve ), pa sve dok ih Libellus nije objavio u HC-u, tako da su mi nakon 20 i više godina bile kao nove. Jedino što sam čitao više puta, a mogao bih opet i češće, su njegove ratne priče i afrička saga. |
Kutuzov |
Posted - 14/08/2011 : 22:49:13 quote: Originally posted by pravedni
Ja i napisah da su moja tri omiljena scenarista - Nolita,D Antonio i Berardi...
Ma čitam i taj PDSZ po prvi šut, ali nisam baš toliko oduševljen, očekivao sam više! |