T O P I C R E V I E W |
piquet |
Posted - 06/10/2011 : 17:58:07 došao u SNK
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
DeeCay |
Posted - 11/10/2011 : 11:05:13 Ova epizoda je kraljevski šund... Volio sam je kao mlad, a i dandanas mi je simpa. Mora čovjek voljeti ovakve stvari. Još kad vidim Gambin crtež ovo me lijepo podsjeti na one fantastične epizode iz Malog Rendžera, Teleskopulos, ili slične horor epizode. |
djukak |
Posted - 10/10/2011 : 15:54:50 quote: Originally posted by premujanin
Hmmm...al opet na ovoj originalnoj je "ferri g." između nogu a na extra pored desnog koljena kao na tutto! Stalno nešto mixaju :)
Prebacili su ga jer bi bio pokriven naslovom. Često to rade. Uporedi... |
premujanin |
Posted - 10/10/2011 : 15:37:41 Hmmm...al opet na ovoj originalnoj je "ferri g." između nogu a na extra pored desnog koljena kao na tutto! Stalno nešto mixaju :) |
djukak |
Posted - 10/10/2011 : 12:40:24 quote: Originally posted by teller
i opet Ludens uzima naslovnice iz tutto edicije, čas tamo čas vamo...ko če to razumjet?..ne smeta mi ali je zanimljivo, to tako šalju materiale iz Bonellija izgleda?
U stvari ne uzimaju. I ova je iz originalne serije.
Uporedi pa ćeš videti. Potpis je kao na originalu. Koren levog drveta, boje, donji kraj lijane... |
teller |
Posted - 10/10/2011 : 10:08:10 i opet Ludens uzima naslovnice iz tutto edicije, čas tamo čas vamo...ko če to razumjet?..ne smeta mi ali je zanimljivo, to tako šalju materiale iz Bonellija izgleda? |
senad7 |
Posted - 10/10/2011 : 06:23:57 Tad je bila kriza u Dnevniku pa su stripovi iz tog perioda bili loseg kvaliteta a i tiraz je bio umanjen. |
Porter |
Posted - 10/10/2011 : 00:51:41 Bas je bio los papir naslovnica ovog perioda ZS,vrlo je tesko ocuvati strip a da ne bude ostecenja. |
velka031 |
Posted - 09/10/2011 : 19:47:36 quote: Originally posted by Hajo
Eh, da, ovo me vraća natrag kroz vrijeme... Kad vidim ovu naslovnicu, doslovno mogu osjetiti onu staru, malčice hrapavu naslovnicu Zlatne serije...
Da Imam dosta ZS iz tog vremena i sve su malko hrapave... |
miskod66 |
Posted - 09/10/2011 : 14:19:12 Sjajna prica! Ipak, naslov jeste malo bezveze, meni uvek ostaje Covek Munja. |
Combatrock |
Posted - 09/10/2011 : 12:42:50 Vuk SAMOTNJAK IMA KULTNI STATUS... |
Hajo |
Posted - 09/10/2011 : 00:38:55 Eh, da, ovo me vraća natrag kroz vrijeme... Kad vidim ovu naslovnicu, doslovno mogu osjetiti onu staru, malčice hrapavu naslovnicu Zlatne serije... |
premujanin |
Posted - 08/10/2011 : 11:46:41 vatreni se ugasili... ali ostane nam ovaj novi extra da guštamo i čekamo sljedeći! |
teller |
Posted - 07/10/2011 : 21:12:33 držim palčeve za vatrene, a tempo mjesečno je za Zagora prespor. |
Barney |
Posted - 07/10/2011 : 20:02:01 danas sam ga kupio i pospremio u vitrinu i sada je u drustvu sa jos 203 glancera xD radite vi sada sta god zelite... bidajte na stripove, gledajte neki film i papajte kokice... barite komade... (manite se alkohola), ja fino odoh u vitrinu uzet ovu pricu i malo ju citat (na hrvacki xD) a zavrsit cu kraj price sa ZS Covek Munja jer stvarno mi se neda cekat jos mjesec dana da izadje Vuk samotnjak a kad izadje necu imat strpljenja da zavrsim ovu pricu, znam da cu odmah poceti citati pocetak Vuka Samotnjaka
P.S. - svi koji veceras navijate za "vatrene" protiv Grka... NE GUBITE ZIVCE, SJETITE SE DA NAM JE SVAKU TEKMU TAK :) http://www.youtube.com/watch?v=2dvYG_hJxyM |
velka031 |
Posted - 07/10/2011 : 18:58:39 quote: Originally posted by Leonid
Jako dobra priča no Gamba mi je očajan.Kad god on crta ja navijam da epizoda što prije završi. Ova sljedeća epizoda Vuk Samotnjak mi djeluje vrlo obećavajuće. Što se tiče naslovnice i imena Thunderman,moram reći da mi se dopala,bolje zvuči nego čovjek-munja ili slično.
Vuk Samotnjak je strašno dobra priča, meni osobno najbolja u ovom periodu. |
Leonid |
Posted - 07/10/2011 : 13:15:32 Jako dobra priča no Gamba mi je očajan.Kad god on crta ja navijam da epizoda što prije završi. Ova sljedeća epizoda Vuk Samotnjak mi djeluje vrlo obećavajuće. Što se tiče naslovnice i imena Thunderman,moram reći da mi se dopala,bolje zvuči nego čovjek-munja ili slično. |
acestroke |
Posted - 07/10/2011 : 12:53:40 a sto to nema naslovnice...? |
piquet |
Posted - 07/10/2011 : 11:38:42 da...sve meni jako drage priče iz djetinjstva...sjećam se kada mi je tata donio čoveka munju...koja sreća je to bila! |
globinjo |
Posted - 07/10/2011 : 10:59:34 quote: Originally posted by Barney
Odlicno! Al naslov je los. Covjek Munja bi bilo puno bolje al sta ces, ne moze sve biti savrseno. Sada ce biti jedan duzi period odlicnih prica.. iza "Gromovnika" dolazi Vuk Samotnjak (meni jedna od najdrazih prica), pa Demonska maska, pa Kobna mreza (nekako mi nije legla ta prica, ne znam zasto, mozda jer mi je naslovna ruzna), al onda dolazi odlican serijal Crna kula sa na nastavcima (odlicna prica i odlicne naslovne stranice) pa Troglava Azdaja, Jednooki Dzek, Ubica iz Darkvuda, Rendal Mutant, Timber Bill...Povratak Eskima, pa Supermajk..i td... minimalno 4 godine odlicnih prica jedna za drugom, takodjer i odlicne naslovnice...kako cu se gustat svaki mjesec :).. procitao sam svaku pricu tisucu puta al jednostavno mi nikad ne dosade..
|
teller |
Posted - 07/10/2011 : 09:01:19 meni je Thandermen sasvim ok, djeluje nekako ozbiljnije i opasnije od recimo Čovjek munja(to bi mogao biti i Bold recimo,ili neki jako brz čovjek), tako da naslov odličan,naslovnica isto, Gamba tu sasvim pristojan...MENI SVE OK i čestitke Ludensu,jedino su ga mogli malo ubrzati ali to je več stara štorija. |
REJS |
Posted - 07/10/2011 : 02:45:02 Budi lepe uspomene,menjao sam se sa drugom za ovaj strip.Bio je lep i suncan dan pre mnogo godina.proslo je mnogo,mnogo godina ali se naslov ovog stripa i prica urezao negde u podsvesti i uvek kada vidim ovu pricu ukljucim vremeplov. |
King Warrior |
Posted - 07/10/2011 : 00:22:00 quote: Originally posted by Sneaksie Thiefsie
ovo Thunderman mi malo kao superherojstina
pa to i jeste superherojstina. Thunderman je meni bolji naziv, i to pored sve nostalgije. |
Sneaksie Thiefsie |
Posted - 07/10/2011 : 00:18:26 drogarica me zvala Ironman jer mi gvozdje u krvi bilo na maksimumu tako da... |
DeeCay |
Posted - 07/10/2011 : 00:16:07 quote: Originally posted by Sneaksie Thiefsie ovo Thunderman mi malo kao superherojstina
A što bi rekao onda na staru Nolittinu epizodu "Ironman"? Superherojština ili Black Sabbath? |
Sneaksie Thiefsie |
Posted - 07/10/2011 : 00:04:43 bas sam voleo ovu epizodu
nesto se i bio zabrinuo za Zagora
Gamba mi je tu i legao za razliku od Ciko u Drakulinom dvorcu recimo
ovo Thunderman mi malo kao superherojstina |