forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor Ludens SP 29 "Ples duhova"

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
King Warrior Posted - 30/11/2011 : 15:51:07
Perniola
Mangiantini

25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Tonka24 Posted - 06/01/2012 : 14:17:19
Da odradio je bjelolasica koji je izletio opet... steta zbog njegovog karaktera ja sam tvrdoglav i ne odstupam od svojeg mišljenja, ali akd sam u krivu priznam da sam u krivu... rasprave kakve sam ja imao po forumu i nisam izletio smatram da onda bilo tko može na isti način postupiti.
Ponavljam steta za bjelolasicu.
macca1985 Posted - 06/01/2012 : 12:12:52
Hvala puno na recenziji! :)
mladjo Posted - 04/01/2012 : 22:40:26
Priča je čitljiva ali ništa više od toga. Sa tom idejom i scenarijem moglo se napraviti puno više. A crtež...Ha, ajde nije loš.
velka031 Posted - 03/01/2012 : 23:01:05
quote:
Originally posted by macca1985

Priča - 7
Scenarij - 8
Crtež - 6
Naslovnica - 7

Može li netko napraviti recenziju za ovaj specijal, molim? :)

Napravi je sam
bjelolasica Posted - 03/01/2012 : 17:41:34
quote:
Originally posted by macca1985

Priča - 7
Scenarij - 8
Crtež - 6
Naslovnica - 7

Dee je još mora odobriti.
macca1985 Posted - 03/01/2012 : 16:23:52
Priča - 7
Scenarij - 8
Crtež - 6
Naslovnica - 7

Tonka24 Posted - 27/12/2011 : 22:54:54
Priča sasvim ok ništa vauuuu.
Mangiantini ne zna crtati zagora, ostalo mu je ok.
kandraks Posted - 27/12/2011 : 21:08:26
quote:
Originally posted by adriano

ona ženska Molly mi je fakat išla na živce sa svojom fiks idejom da dođe do indijasnkog sela. baš mi je drago da je ispala đubre na kraju. osrednja epizoda, ima i gorih specijala. reciko smrtonosna močvara.

I meni je nervirala, fakat je bila dosadna! Sto se samog stripa tice, prica srednja zalost a crtez bezveze, Mangiantini uopste ne napreduje! Najbolje od svega je naslovnica (a i ona nije nesto)...
adriano Posted - 27/12/2011 : 09:26:41
cijena izdaje me ugodno iznenadila. baš dobra epizoda. jedino mi je glupo kad Zagor izađe živ nakon šta eksplodira ona koliba.
quote:
Originally posted by Charlito de la Vega

Mangiantini je meni odličan ovdje, a kako je i Solar primjetio; vješto je scenarij odrađen.
Strip je po meni, odlično tempiran i dinamičan. Ima akcije (a to je bitno za Zagora) i brzo se čita.
Tema nije originalna, ali tu se vidi kako se može izvući odličan rezultat, kad se hoće.
Usporedbe radi, trenutna epizoda "Riječni vukovi/ Cijena izdaje", je u "downtempu" i malo zamorna.
O "Kamenom divu" neću ni govoriti.
Zato mi je ovaj specijalac došao kao naručen.
Btw...ima još nekih nelogičnosti u crtežu, ali ne da mi se spojlat.

adriano Posted - 27/12/2011 : 09:22:02
ona ženska Molly mi je fakat išla na živce sa svojom fiks idejom da dođe do indijasnkog sela. baš mi je drago da je ispala đubre na kraju. osrednja epizoda, ima i gorih specijala. reciko smrtonosna močvara.
Tonka24 Posted - 20/12/2011 : 19:41:43
quote:
Originally posted by solar

Prvi topic u pf "stripovi"...

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=33598

Hvala
solar Posted - 20/12/2011 : 19:38:59
Prvi topic u pf "stripovi"...

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=33598
Tonka24 Posted - 20/12/2011 : 19:36:06
quote:
Originally posted by King Warrior

nista novo, ideja vec vidjena.
izvedba je ok, cita se brzo i nije dosadno.
6,6,7,7.
mogao je neko napisati recenziju

Kako pisati recenzije?
Može neki link savijet?
King Warrior Posted - 20/12/2011 : 18:36:24
nista novo, ideja vec vidjena.
izvedba je ok, cita se brzo i nije dosadno.
6,6,7,7.
mogao je neko napisati recenziju
Tonka24 Posted - 20/12/2011 : 00:32:31
Kupio sam odmah čim je izišao iskreno nisam ni počeo čitati iz razloga jer od specijalaca ne očekujem ništa posebno.
supermark Posted - 18/12/2011 : 17:45:12
najdraža mi je scena iz stripa:

gospođa graw drži pet minuta na nišanu onog indijanca na udaljenosti od jednog metra, onda puca, a zagor skače ("pazi!") i izmiče ga u zadnji tren
preciznim računanjem dolazimo do zagorove brzine od 900m/s!
Charlito de la Vega Posted - 13/12/2011 : 16:35:13
Mangiantini je meni odličan ovdje, a kako je i Solar primjetio; vješto je scenarij odrađen.
Strip je po meni, odlično tempiran i dinamičan. Ima akcije (a to je bitno za Zagora) i brzo se čita.
Tema nije originalna, ali tu se vidi kako se može izvući odličan rezultat, kad se hoće.
Usporedbe radi, trenutna epizoda "Riječni vukovi/ Cijena izdaje", je u "downtempu" i malo zamorna.
O "Kamenom divu" neću ni govoriti.
Zato mi je ovaj specijalac došao kao naručen.
Btw...ima još nekih nelogičnosti u crtežu, ali ne da mi se spojlat.
djule Posted - 13/12/2011 : 08:40:13
malo nelogičnosti:

na stranici 102, Čika i onu žensku oslobađaju Oneide; u zadnjem redu, druga slika - liku koji čuva Čika i žensku leti Zagorova sjekira u glavu.

Na 103. sranici Čiko veli: "Zagor! Znao sam da će on već doći" - valjda zaključio po Zagorovoj sjekiri, a kad ono indijanci i na crtežima nakon toga nigdje nema te sjekire(identične Zagorovoj).
solar Posted - 12/12/2011 : 11:15:07
Talijani na njihovim forumima su oduševljeni pričom. Po njima u zadnjih godinu dana jedina bolja od ove je "Ljudi bezakonja" Raucha/Della Monice.

Edit: Pročitao danas. Solidna priča s dosta zanimljivih obrata i zapleta. Vješto scenaristički odrađeno. Crtež je previše kilav.

Ideja: 6
Scenarij: 8
Crtež: 6
Naslovnica:6
split85 Posted - 12/12/2011 : 10:31:21
Priča je solidna ...
teller Posted - 12/12/2011 : 10:22:02
čak i Mangiantini solidan.
feka82 Posted - 12/12/2011 : 10:05:58
odlicna prica
dzoni Posted - 11/12/2011 : 10:03:46
skenovi ubc su napravljeni pre nego je i izasla epizoda na italijanskom...pre stampanja oni su promenili redosled i izgled slicica....u italijanskom originalu je isto ko i kod nas....skenovi ubc su promenjeni i ispravljeni pre stampe
cronos six Posted - 10/12/2011 : 20:18:22
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:
Originally posted by cronos six

@djukak

Postoje razlike u skenovima sa UBC i objavljenoj verziji stripa. Neke vinjete su preslagivane ili izbačene. Na prvoj prvi kaiš je produžen. Na drugoj kadar gde žene visi. U originalu pada, a u objavljenoj verziji visi...:

videcemo oce li se ove nebuloze dogoditi i kod v.c kad ovaj specijalac dodje na red.
u slucaju da bude obrnuto,neko u urednistvu ludensa nije poneo slagalicu i onda se poigrava zagorovim slicicama kako mu volja.

Ne, nego je LU zaposlio ekipu iz ZS.

tako je.
legaz Posted - 10/12/2011 : 20:03:32
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:
Originally posted by cronos six

@djukak

Postoje razlike u skenovima sa UBC i objavljenoj verziji stripa. Neke vinjete su preslagivane ili izbačene. Na prvoj prvi kaiš je produžen. Na drugoj kadar gde žene visi. U originalu pada, a u objavljenoj verziji visi...:

videcemo oce li se ove nebuloze dogoditi i kod v.c kad ovaj specijalac dodje na red.
u slucaju da bude obrnuto,neko u urednistvu ludensa nije poneo slagalicu i onda se poigrava zagorovim slicicama kako mu volja.

Ne, nego je LU zaposlio ekipu iz ZS.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000