T O P I C R E V I E W |
King Warrior |
Posted - 14/06/2012 : 21:46:36 Napokon je i treci, preskoceni almanah ugledao kod nas svjetlo dana
Boselli/Laurenti
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
velka031 |
Posted - 29/08/2012 : 22:14:35 quote: Originally posted by bjelolasica
quote: Originally posted by King Warrior
Svidja mi se prica. Laurenti slab. Posebno interesantno je to sto se radnja odvija u flesbeku neposredno poslije prvog susreta Zagora i Virginije. Dakle, Zagor je poslije okrsaja sa Kinezima posao sa posadom GB u lov na kitove. Fishleg: "Ne mogu vam reci jesu li ga vise zanimali kitovi ili moja necakinja Virginia."
Jos jedan biser: Zagor: " Ne brini se Fishleg. Cura je spretna i ne pati od vrtoglavice. A tu sam i ja." Fishleg: "Upravo zato se i brinem."
Samo mi je zao sto se Boselli na kraju nije vratio jos malo vezi izmedju Zagora i Virginije. Virginija razmislja da li Zagor trenutno u Africi ima nesta sa lijepim domorotkinjama. Eh, kad bi samo znala da se on tamo cak ozenio sa Marie Laveau.
I još bitnije prasnuo.
Morao je i on popustiti koji put u ovih 50 godina |
bjelolasica |
Posted - 29/08/2012 : 12:31:41 quote: Originally posted by King Warrior
Svidja mi se prica. Laurenti slab. Posebno interesantno je to sto se radnja odvija u flesbeku neposredno poslije prvog susreta Zagora i Virginije. Dakle, Zagor je poslije okrsaja sa Kinezima posao sa posadom GB u lov na kitove. Fishleg: "Ne mogu vam reci jesu li ga vise zanimali kitovi ili moja necakinja Virginia."
Jos jedan biser: Zagor: " Ne brini se Fishleg. Cura je spretna i ne pati od vrtoglavice. A tu sam i ja." Fishleg: "Upravo zato se i brinem."
Samo mi je zao sto se Boselli na kraju nije vratio jos malo vezi izmedju Zagora i Virginije. Virginija razmislja da li Zagor trenutno u Africi ima nesta sa lijepim domorotkinjama. Eh, kad bi samo znala da se on tamo cak ozenio sa Marie Laveau.
I još bitnije prasnuo. |
King Warrior |
Posted - 29/08/2012 : 12:10:45 Svidja mi se prica. Laurenti slab. Posebno interesantno je to sto se radnja odvija u flesbeku neposredno poslije prvog susreta Zagora i Virginije. Dakle, Zagor je poslije okrsaja sa Kinezima posao sa posadom GB u lov na kitove. Fishleg: "Ne mogu vam reci jesu li ga vise zanimali kitovi ili moja necakinja Virginia."
|
DzekDenijels |
Posted - 15/08/2012 : 01:49:22 quote: Originally posted by 1Euro
Ovo je stvarno jedna od najbezveznijih priča koje sam ikada pročitao.......Toliko smarajuče, da mi j eovo prvi strip u životu n ebi nikada kupio niti jedan strip više....OVO JE ANTIPROPAGANDA za strip....Scenaristu bi trebalo baciti u zatvor.....jedva sam to pročitao.....da nije zagor, bacio bi strip nakon nekoliko stranica....gnjavaža velika!!!!!!!!
Znači ne mogu da verujem koliko je strip očajan !!! |
PijaniPatak |
Posted - 31/07/2012 : 14:39:15 Slusaj bjelolasicu da ti bude vedro nebo nad Darkwoodom |
bjelolasica |
Posted - 31/07/2012 : 14:35:03 quote: Originally posted by PijaniPatak
Ne znam...daleko mi je od LOSEG, ali jos dalje od dobre price. Tesko mi je proceniti posto se vasa pljuvacka cedila sa ama bas svake stranice. Ocekivao sam dno, dobio solidnu pricu. Pare na almanah sto se mene tice ovaj put nisu bacene.
Sluašj moju procjenu PP da dugo živiš i dobro ti bude na zemlji. |
PijaniPatak |
Posted - 31/07/2012 : 14:08:20 Ne znam...daleko mi je od LOSEG, ali jos dalje od dobre price. Tesko mi je proceniti posto se vasa pljuvacka cedila sa ama bas svake stranice. Ocekivao sam dno, dobio solidnu pricu. Pare na almanah sto se mene tice ovaj put nisu bacene. |
1Euro |
Posted - 24/07/2012 : 11:58:36 Ovo je stvarno jedna od najbezveznijih priča koje sam ikada pročitao.......Toliko smarajuče, da mi j eovo prvi strip u životu n ebi nikada kupio niti jedan strip više....OVO JE ANTIPROPAGANDA za strip....Scenaristu bi trebalo baciti u zatvor.....jedva sam to pročitao.....da nije zagor, bacio bi strip nakon nekoliko stranica....gnjavaža velika!!!!!!!! |
1Euro |
Posted - 24/07/2012 : 11:55:55 quote: Originally posted by ddeki
Ovaj almanah je dno dna. Ne znam dal je gora prica ili crtez.
I onda se cudite sto mladja populacija ne cita stripove...
Nikakva steta ne bi bila i da je Ludens preskocio ovaj broj....
|
1Euro |
Posted - 24/07/2012 : 11:54:21 quote: Originally posted by kasper
Ovaj almanah je sranje, tesko smarajuca prica napisana bez zara i zelje. Onako, odradjivanje posla zarad plate & slicno.
|
ddeki |
Posted - 24/07/2012 : 09:23:14 Ovaj almanah je dno dna. Ne znam dal je gora prica ili crtez.
I onda se cudite sto mladja populacija ne cita stripove...
Nikakva steta ne bi bila i da je Ludens preskocio ovaj broj.... |
kasper |
Posted - 23/07/2012 : 14:22:28 Ovaj almanah je sranje, tesko smarajuca prica napisana bez zara i zelje. Onako, odradjivanje posla zarad plate & slicno. |
PijaniPatak |
Posted - 23/07/2012 : 12:59:05 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
bjelolasica |
Posted - 22/07/2012 : 23:45:28 quote: Originally posted by PijaniPatak
gde gde gde !!!???
Ti si pobrao tjedan dana ban zbog toga. |
PijaniPatak |
Posted - 22/07/2012 : 23:11:16 gde gde gde !!!???
|
bjelolasica |
Posted - 22/07/2012 : 21:17:28 quote: Originally posted by PijaniPatak
quote: Originally posted by velka031
quote: Originally posted by bjelolasica
quote: Originally posted by PijaniPatak
To sam i ja mislio...a onda sam pročitao "Noćnu moru na moru"
Vrh debilnosti u stripu
Onda nisi čitao Stravičnu invaziju ili Pobunu automobila.
Nisam, ali budem... Čitao sam Nesmiljenog Hooka... Ma ne znam šta je gore
Samo nemoj na njih pljunuti novce nego ih posudi, skini ili sslično.
Zakašnjelo upozorenje
Sreca pa napisah onu glupost gore, sad sam dobio savrsene antipreporuke...Hvala momci
Pa znaš gdje ih možeš nabaviti za nekih 200 MB pa pročitaj i ocjeni te nam javi. |
okiboki |
Posted - 22/07/2012 : 21:01:56 Procitao sinoc.Solidan almanah,solidna pricica,Laurentijev crtez mi se svidja.Cudno ali on mi je ok,za razliku od Chiarole,Casara i ostalih koji crtaju Zagora drugacije. |
PijaniPatak |
Posted - 22/07/2012 : 16:14:18 quote: Originally posted by velka031
Vrh debilnosti u stripu
Zakašnjelo upozorenje
Sreca pa napisah onu glupost gore, sad sam dobio savrsene antipreporuke...Hvala momci |
velka031 |
Posted - 29/06/2012 : 08:56:14 quote: Originally posted by bjelolasica
quote: Originally posted by velka031 Zakašnjelo upozorenje
I kolika je ocjena.
Nisam ih još čitao, mislio sam na upozorenje da ih ne kupujem |
bjelolasica |
Posted - 28/06/2012 : 08:43:28 quote: Originally posted by velka031 Zakašnjelo upozorenje
I kolika je ocjena. |
velka031 |
Posted - 28/06/2012 : 08:08:56 quote: Originally posted by bjelolasica
Vrh debilnosti u stripu
Zakašnjelo upozorenje |
dnevni boravak |
Posted - 27/06/2012 : 16:14:45 Meni je muka u želucu od ovog crteža, neznam oću li moć ovo pročitat do kraja. |
Deers |
Posted - 27/06/2012 : 13:29:21 Solidna epizoda, sviđa mi se. |
Charlito de la Vega |
Posted - 27/06/2012 : 13:12:27 Ah...da,da. Mada iskreno, iz te epizode se sjećam samo Chica i njegove trgovine s Budinim kipićima |
jaki |
Posted - 27/06/2012 : 13:02:46 Zlatni pečat u ZS 466. |