forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 SBE recenzije & rezervacije

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
PijaniPatak Posted - 08/11/2012 : 17:11:57
SERGIO BONELLI EDITORE
- Recenzije & rezervacije -

Topic za praćenje i rezerviranje nerecenziranih Bonelli stripova na stripovi.com.

POPISI:

PRAVILA REZERVIRANJA

• 10 rezervacija po recenzentu (više dozvoljeno jedino u slučaju ako je dio recenzija napisan i/ili čeka na objavljivanje).

• rezervacija vrijedi godinu dana nakon čega postaje slobodna za preuzimanje ukoliko postoji interes za nju.

• datumi rezervacija mogu se vidjeti u popisu rezervacijama po recenzentima (rezervacije prije 1.9.2017) te ovdje (rezervacije nakon 1.9.2017).

• Ako ste izgubili volju za pisanjem rezervirane recenzije, otkažite rezervaciju kako bi ju netko drugi mogao preuzeti.

SMJERNICE ZA PISANJE RECENZIJA

• upute i šablonu za pisanje recenzija možete pronaći ovdje.

• Za sve gotove recenzije i tekstove javite se ReemCP-u preko privatne poruke za daljnje upute.

• Imajte na umu da od trenutka slanja do objave recenzije na sajtu može proći od mjesec dana pa sve do 2 i pol mjeseca.

• U slučaju da vam recenzija/tekst nisu objavljeni nakon spomenutog perioda, ponovno ih pošaljite jer postoji šansa da su se zagubili u DeeCayevom spam folderu.

• Recenzije pišite bez ikakvog pritiska i uzmite koliko god vremena vam treba (jedino poštujte rok od godinu dana, no zato je i stavljen tako dugi rok).

NAGRADE:

• Svaki mjesec članovi foruma biraju najbolju recenziju, autor pobjedničke recenzije kao nagradu dobiva jedan strip (u vrijednosti do 150 kn) po svom izboru iz kataloga izdavačke kuće "Fibra", topic za glasanje nalazi se ovdje.
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Salkan Posted - 29/01/2025 : 06:18:42
Salkan (5+22)

DD VČZS39 Iz moje krvi - poslana, čeka na objavljivanje
DD VČZS47 Moja slatka devojčica - poslana, čeka na objavljivanje
KM ZS634 Kraljičina garda - poslana, čeka na objavljivanje
Bunjevac - Otadžbina - poslana, čeka na objavljivanje
KM ZS122 - Kožni nos - poslana, čeka na objavljivanje
KM ZS126 - Mrtva usta - poslana, čeka na objavljivanje
KM ZS128 - Agonija u reci - poslana, čeka na objavljivanje
KM ZS131 - Krvavi trougao - poslana, čeka na objavljivanje
Petruša - Mostarske želje - poslana, čeka na objavljivanje
Fernando Fernandez - Čovjek sa Kube (Un uomo un'avventura SR#25) poslana, čeka na objavljivanje
KT LMS399-400 Zmijska jama - poslana, čeka na objavljivanje
Guarino/Touissant - Many lives of Charlie - poslana, čeka na objavljivanje
Azzarello/Kubert - Sgt.Rock: Between hell and a hard place - poslana, čeka na objavljivanje
Canales/Pellejero - Corto Maltese: Pod ponoćnim suncem rezervisano 08.05.2024.
Prado - Tangente - poslana, čeka na objavljivanje
Nick Raider ALM 5a - Krvavi tragovi poslana, čeka na objavljivanje
Gipi - Jednapriča - poslana, čeka na objavljivanje
Top-Sergeant Ironside: FSL (SSB-Komandosi) poslana, čeka na objavljivanje
MisterNo - LIB 092 - Brodolomac iz džungle - poslana, čeka na objavljivanje
Tex - LIB 04 - Pobunjenik rezervisana 22.08.2024.
Comes - Iris - poslana, čeka na objavljivanje
Macan - Postum rezervisano 23.08.2024.
Dionnet/Bilal - Exterminator17 poslana, čeka na objavljivanje
Pope - 100% poslana, čeka na objavljivanje
DZ LMS445 Gnevni čovek poslana, čeka na objavljivanje
Christin/Bilal - Legendes d'Aujourd'hui rezervisano 24.10.2024
Urasawa/Nagasaki - Pluto: Urasawa x Tezuka rezervisano 28.11.2024.

Samo prepisujem, radi lakšeg ažuriranja.

Tundo_Tuna Posted - 27/01/2025 : 09:24:05
Spock...

Tundo_Tuna (16+4)
DD VEC 155 / LU 191: Divlje godine - poslana, čeka na objavljivanje rezervirano 26.09.2024.
DD VEC 68 / LEX 157: Dan vukodlaka - poslana, čeka na objavljivanje rezervirano 26.09.2024.
DD LU 103: Safara - poslana, čeka na objavljivanje rezervirano 10.10.2024.
DD LU 106: Fobija - poslana, čeka na objavljivanje rezervirano 10.10.2024.

DD VEC 138 / LU 174: Napušteni rezervirano 20.10.2024.
DD VEC 160 / LU 196: Grafički horor roman rezervirano 11.11.2024.
ALBUM ORKA_SP 49 - Chaboute, Moby Dick rezervirano 19.11.2024.
ORKA 52 - Peeters, Tokio je moj vrt rezervirano 19.11.2024.
Darwyn Cooke - The New Frontier rezervirano 21.11.2024.
BT FB 15: Paul Pope, Batman: Godina stota rezervirano 25.11.2024.
BT FB 47 Recchoni, Šišmiševa sjena rezervirano 25.11.2024.
STRIP ALBUM: Portela - Contrition - New rezervirano 27.12.2024.
STRIP ALBUM: Tynion - Nice House on the Lake - New rezervirano 27.12.2024.
DD LU 201: Kraj Tame - New rezervirano 27.12.2024.
ALBUM STF 8 - Špišić, Košta: Priče iz davnine - New rezervirano 12.01.2025.
ALBUM KLO_SP 18 - Macan, Biuković: Ponos Vragova - New rezervirano 12.01.2025.
PROR PERL 19 - Dorison: Ante Genesem - Prorok - New rezervirano 12.01.2025.
BT FB 11 - Murphy: Bijeli Vitez - New rezervirano 12.01.2025.
BT GNV 10 - Moench: Batman Vampire - New rezervirano 12.01.2025.
Brubaker, Martin: Friday - poslana, čeka na objavljivanje
Ram V: These Savage Shores - New rezervirano 12.01.2025.
Lonnie Nadler: Black Stars Above - poslana, čeka na objavljivanje
Tundo_Tuna Posted - 27/01/2025 : 08:59:49
quote:
Originally posted by Sarghan
Baci oko na Crnu Željku, moglo bi ti biti zanimljivo.

Bacio! Pogodio si da će mi se svidjeti
Deers Posted - 26/01/2025 : 23:57:36
quote:
Originally posted by ReemCP

quote:
Originally posted by Deers

Inače, vodim popis tih recenzija na podforumu Domaći strip http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51950, pa bacite oko.

Deers, proletio sam popis nabrzinu, nisam vidio ove YU Blekove, pa možeš apdejtati:

(prosinac, 2024) https://www.stripovi.com/recenzije/veliki-blek-vb-lms-735-potopljeno-oruzje/3401/
(siječanj, 2025) https://www.stripovi.com/recenzije/veliki-blek-vb-lms-868-robovi/3431/

Tnx Reem!
Izgleda da mi je promaknuo ovaj iz 12. mjeseca. Znači ipak smo imali 12 recenzija

Nadopunim prvom prilikom!
ReemCP Posted - 26/01/2025 : 23:05:53
quote:

Inače, vodim popis tih recenzija na podforumu Domaći strip http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51950, pa bacite oko.

Deers, proletio sam popis nabrzinu, nisam vidio ove YU Blekove, pa možeš apdejtati:

(prosinac, 2024) https://www.stripovi.com/recenzije/veliki-blek-vb-lms-735-potopljeno-oruzje/3401/
(siječanj, 2025) https://www.stripovi.com/recenzije/veliki-blek-vb-lms-868-robovi/3431/
ReemCP Posted - 26/01/2025 : 23:02:40
ReemCP (0+10)
NR LIB 27c: Pismo za pakao - čeka na objavljivanje rezervirano 30.04.2024.
VB LMS 748: Oružje za rodoljube / LU 127? - čeka na objavljivanje rezervirano 19.10.2024.
VB LMS 296 / VB TMPG 4a / VB NKC 2a / VB LU 97a: Gužva u Bostonu - čeka na objavljivanje rezervirano 21.10.2024.
VB LMS 344 / VB HO 6a / VB PO 11 / VB LU 55b: Smrt u zelenoj škrinji! - čeka na objavljivanje rezervirano 06.11.2024.
VB LU 47c / HO 1 / PO 5: Sinovi Crnoga Zmaja - čeka na objavljivanje rezervirano 09.11.2024.
VB LMS 695 / LU 35b: Kožnata maska - čeka na objavljivanje rezervirano 12.11.2024.
VB LMS 313 / PO 3b / LU 52b: Mumija - čeka na objavljivanje rezervirano 20.11.2024.
VB LMS 566 / LU 103a: Čudovište u Bostonu - čeka na objavljivanje rezervirano 24.11.2024.
VB LMS 349 / LU 104c: Tajna ukletog otoka - čeka na objavljivanje rezervirano 28.11.2024.
VB LMS 300 / VB LUSP 7b / VB TMPG 4b / VB NKC 2b: Blago zelenih močvara - čeka na objavljivanje rezervirano 02.12.2024.
Sarghan Posted - 26/01/2025 : 22:07:51
quote:

quote:

Poslan i drugi kapitalac, "Projekt". Ako su ta i prošla recenzija bile samo zagrijavanje, sad tek kreće patnja s Liftom za pakao

Apropo, sa ove dvije recenzije mislim da smo dobrano pokriveni sa Sclavijevim pričama gdje "ubija" Dylana.

Recimo da je recenzija za "Projekt" pisana da istovremeno bude i uvod u recenziju za "Lift za pakao", da ne se moram previše ponavljati.
A "Sutra će biti bolje" će biti epilog te triologije.

quote:
Originally posted by Tundo_Tuna

Ja moram malo usporiti s Dylanom i raditi samo jednu mjesečno kako se ne bih zasitio. Sad sam radio 2-3 svaki mjesec i iako sam uživao skužio sam da moram malo usporiti. No, 12 Dylana i 12 raznih albuma u godini je mislim čist fajn.

Zlatno pravilo recenziranja: piši ono što ti se najviše piše u pojedinom trenutku. Ne moraš nužno ciljati odraditi 1 Dylana mjesečno, odradi par albuma u komadu (btw, radujem se tvojim ne-DD recenzijama ), kasnije možda dobiješ volju odraditi par Dylana u komadu, a na kraju godine će broj biti isti. A čak i da nije, nije toliko važno. Bitno da ti uživaš što god pišeš, neovisno koji je junak u pitanju.

quote:
Originally posted by Ivan Liverpool

Bas gledam ako stavimo po jednu moju mjesecno od Dylana sto bi bas mogli da upotpunimo rupe sto prije, do negdje srpnja bi ih sve mogli objaviti. A vjerujem da ce tvoje jos i prije biti, dok su Tundine vidim vec objavljene.

Vezano uz Dylana, kad smo vec krenuli s razgovorom o njemu, imate li jos kakvu radnu akciju u planu vezanu uz neki period redovne serije?

Ako sve bude po planu, Lift za pakao ide na sajt u drugoj polovici 4. mjeseca.

Što se tiče daljnjih planova, izuzev ovog što je Tundo spomenuo za iduću godinu, postoji još jedna dugoročna akcija koju bih htio odraditi, ali o tome kad za to dođe vrijeme. Idemo korak po korak.
Nakon što odradim lift, do ljeta ću odraditi nekoliko "lakških" DD recenzija jer paralelno želim odraditi niz ne-DD recenzija. Uglavnom, nema žurbe ni pritiska, idemo ovo laganini privesti kraju pa ćemo onda na jesen ili zimu vidjeti šta bi dalje mogli odraditi.

quote:

Sa samo tri slova HAS si mi dao točno smjernicu koji sam tražio.

Cheers Deers!

Baci oko na Crnu Željku, moglo bi ti biti zanimljivo.
Ivan Liverpool Posted - 26/01/2025 : 21:48:23

Za slanje recenzija:
javi se ReemCP-u na p.m. za info
Tundo_Tuna Posted - 26/01/2025 : 21:40:04
quote:

quote:

Deers, jel’ bi ti bio voljan nam pomoći pa kompilirati što bi prema tebi trebalo recenzirati od domaćih autora/stripova? Meni bi osobno puno pomogao neki popis da ne moram tražiti. Mislim, možda zvučim lijeno ali je zapravo do toga da imam isplanirane recke skoro do kraja 2026. pa nemam baš vremena za ulaženje u još istraživanja.

Eh, nikad se nisam vodio imperativom da nešto moram recenzirati (htio sam ZZCP ali nikako da složim sljedeću) pa mi je teško dati nešto takvo ali, Fibra ima hrpu albuma domaćih autora (Macan, Koredj, Košta,...), ekipi iz HASa koja radi lavovski posao sa domaćim stripovima bi dobro došlo da se svako toliko recenzira neki njihov album.
System comics u Srbiji svako toliko izbaci nešto intrigantno i/ili poluopskurno a Gajićevi stripovi su debelo podcijenjeni i na njih se često gleda ga (samo) eksperiment.

A da ne govorimo o pravim malim biserima iz raznih trenutno živućih fanzina i magazina.

O starijim izdanjima da i ne govorim.

Ne želim da si dodatno staviš na grbaču nešto što ne želiš, tu i tamo, ako ti se nešto svidi (ili ne) recenziraj.

Sa samo tri slova HAS si mi dao točno smjernicu koji sam tražio.

Cheers Deers!
Deers Posted - 26/01/2025 : 21:27:31
quote:

Poslan i drugi kapitalac, "Projekt". Ako su ta i prošla recenzija bile samo zagrijavanje, sad tek kreće patnja s Liftom za pakao

Apropo, sa ove dvije recenzije mislim da smo dobrano pokriveni sa Sclavijevim pričama gdje "ubija" Dylana.
Deers Posted - 26/01/2025 : 21:24:02
quote:

Deers, jel’ bi ti bio voljan nam pomoći pa kompilirati što bi prema tebi trebalo recenzirati od domaćih autora/stripova? Meni bi osobno puno pomogao neki popis da ne moram tražiti. Mislim, možda zvučim lijeno ali je zapravo do toga da imam isplanirane recke skoro do kraja 2026. pa nemam baš vremena za ulaženje u još istraživanja.

Eh, nikad se nisam vodio imperativom da nešto moram recenzirati (htio sam ZZCP ali nikako da složim sljedeću) pa mi je teško dati nešto takvo ali, Fibra ima hrpu albuma domaćih autora (Macan, Koredj, Košta,...), ekipi iz HASa koja radi lavovski posao sa domaćim stripovima bi dobro došlo da se svako toliko recenzira neki njihov album.
System comics u Srbiji svako toliko izbaci nešto intrigantno i/ili poluopskurno a Gajićevi stripovi su debelo podcijenjeni i na njih se često gleda ga (samo) eksperiment.

A da ne govorimo o pravim malim biserima iz raznih trenutno živućih fanzina i magazina.

O starijim izdanjima da i ne govorim.

Ne želim da si dodatno staviš na grbaču nešto što ne želiš, tu i tamo, ako ti se nešto svidi (ili ne) recenziraj.
Tundo_Tuna Posted - 26/01/2025 : 21:08:15
[/quote] Nadam se da i dalje vrijedi onaj tvoj plan za "onaj" niz epizoda o kojem si mi pričao prošle godine Stojim na raspolaganju za pomoć da se to realizira (u drugoj polovici godine možemo početi s planiranjem), čisto da imaš vremena odraditi i ostale planirane recenzije.
[/quote]

Da, da. Def. stoji to što smo pričali za te epizode, a budem odmah i rekao koji mi je bio plan, što je ujedno i odgovor na Ivanovo pitanje. Naime, htio sam skočiti unaprijed i recenzirati epizode koje spadaju u Ciklus meteora - još i kontroverzniji nastavak preporoda Dylana Doga. S ciljem da unaprijed imamo recke pa da može ići odmah kad i izađe Ludensovo izdanje taj mjesec. Tako da imamo tekst istovremeno kad čitamo frišku epizodu.

Što se tiče drugih akcija, pa uvijek možemo nešto pokrenuti oko popunjavanja rupa 250-300 kad dosegnemo ovih 250.

Ja moram malo usporiti s Dylanom i raditi samo jednu mjesečno kako se ne bih zasitio. Sad sam radio 2-3 svaki mjesec i iako sam uživao skužio sam da moram malo usporiti. No, 12 Dylana i 12 raznih albuma u godini je mislim čist fajn.

Sad u veljači krećem na Batman/Dylan crossover i to ću baš s guštom napisati.
Ivan Liverpool Posted - 26/01/2025 : 20:39:49
quote:

Nego, vezano za plan pokrivanja recenzijama prvih 250 DD epizoda, do ostvarenja tog plana je ostalo još samo 8 recenzija, od čega ih je 5 već poslano.
Nadam se da će se taj plan, uz malo sreće, ostvariti do kraja godine, ako ne i prije.

Tu sam nekako ja napravio najvise zastoj po tom pitanju Ali evo dobrih vijesti i s moje strane, kroz koji dan izlazi jedan od onih Dylana koje sam poslao jos prosle godine. Trenutno s mojim recenzijama idemo nekako na nacin da se one najstarije prvo objave, a buduci da se poslani Dylani priblizavaju vrhu liste mojih poslanih recenzija, bit ce i ostali kroz koji mjesec objavljeni. Iduci vikend saljem par recenzija (ovoga puta po principu 1 recenzija od 1 serijala) medu kojima ce biti "Svjetionicar" (br 251, ali njega sam dugo vremena pikirao i prije sluzbene rezervacije), a ostale dvije (one iz perioda do 250) imam u planu napisati negdje kroz veljacu ili ozujak. Bas gledam ako stavimo po jednu moju mjesecno od Dylana sto bi bas mogli da upotpunimo rupe sto prije, do negdje srpnja bi ih sve mogli objaviti. A vjerujem da ce tvoje jos i prije biti, dok su Tundine vidim vec objavljene.

Vezano uz Dylana, kad smo vec krenuli s razgovorom o njemu, imate li jos kakvu radnu akciju u planu vezanu uz neki period redovne serije?
Sarghan Posted - 26/01/2025 : 20:12:11
quote:

@ Sarghan
samo jako, bez milosti

N-naravno (reče Sarghan nakon što je u predložak recenzije stavio ocjenu 100%)

Vezano za topic, cilj mi je ne prepričati ga i ne bazirati recenziju (samo) na njemu. Naravno, nemoguće je ne spomenuti ga, ali trudit ću se da recenzija prije bude "dodatni tekst/analiza" nego reciklaža postojeće teorije u tom topicu.

I da me netko ne bi krivo shvatio, ta mi je recenzija "patnja" samo zbog činjenice što bih se toliko toga htio dotaknuti i o ovoj priči i o nekim prethodnim pričama koje su dovele do nje, ali bez da se ova "recenzija" pretvori u novog "Boga ljudoždera" od 4000+ riječi. Tako da, ovo su više one "slatke muke" nego stvarne patnje (kao kad recenziram Rujuove epizode).

quote:

imam isplanirane recke skoro do kraja 2026. pa nemam baš vremena za ulaženje u još istraživanja.

Nadam se da i dalje vrijedi onaj tvoj plan za "onaj" niz epizoda o kojem si mi pričao prošle godine
Stojim na raspolaganju za pomoć da se to realizira (u drugoj polovici godine možemo početi s planiranjem), čisto da imaš vremena odraditi i ostale planirane recenzije.
Tundo_Tuna Posted - 26/01/2025 : 19:11:03
Deers Posted - 26/01/2025 : 14:08:21
@ Sarghan

samo jako, bez milosti, nemoj samo da upadneš u živi pijesak tumačenja simbolike jer teško da ćeš se izvući

Za pomoć, imaš o ovaj Marčelov topic: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=28909&whichpage=1

@ Domaći stripovi
Domaći stripovi, odnosu u širem smislu su tu i stripovi domaćih autora, su meni jako važni, osobno su mi oni puno bliži nego neki drugi, koliko god univerzalni oni bili. Drago mi je da su recenzenti spremni se uhvatiti u koštac s njima. Najbolji savijet, tretirate ih kao bilo koji strip. Malo će vam biti teže skupiti neke pozadinske priče ali ni to nije toliko bitno. Recimo Mali_mate i Boston Jack su radili odlične recenzije.

Volio bih da barem jednu mjesečno imamo, a ako ih je i veš, još bolje.

Tundo_Tuna Posted - 26/01/2025 : 12:38:55
Sarghane, moš ti to! Ako zapneš , javi nam se - možda ti različita mišljenja pomognu učvrstiti tvoje. Sretno!
Spock Posted - 26/01/2025 : 11:11:17
quote:
... sad tek kreće patnja s Liftom za pakao

Potpuno te razumijem i posebno se veselim ovoj recenziji.
Sarghan Posted - 26/01/2025 : 01:43:08
Ažuriran popis za Spocka:

Sarghan (12+4)
DD PRISU 6 Sutra će biti bolje [rezervirano 26.07.2022]
DD LEX 48: Nesretni zgoditak - poslana, čeka na objavljivanje OBJAVLJENO
DD LU 096: Projekt - poslana, čeka na objavljivanje rezervirano 14.10.2024.
DD LU 098: Pisma iz pakla - poslana, čeka na objavljivanje rezervirano 14.10.2024.
DD VEC 41 / LEX 130: Lift za pakao rezervirano 14.10.2024.
DD VEC 135 / LU 171: Okus vode - poslana, čeka na objavljivanje rezervirano 14.10.2024.
DD VEC 144 / LU 180: Glavni inkvizitor - poslana, čeka na objavljivanje rezervirano 19.10.2024.
DD VCZS 09b: Uspomene na jedno leto - New rezervirano 11.1.2025.
DD VCZS 19b: Lavirint - New rezervirano 11.1.2025.
DD VCZS 33b: Praznina - New rezervirano 11.1.2025.
DD VCZS 39b: Božja šahovska tabla - New rezervirano 11.1.2025.
DD VCZS 47c: Dva oca - New rezervirano 11.1.2025.
DD SUPB 15c: Orfejev san - New rezervirano 11.1.2025.
DD VEC 149 / LU 185: Cijena mesa - New rezervirano 11.1.2025.
DD VEC 46 / LEX 135: Soba broj 63 - New rezervirano 11.1.2025.
DD MX 09b: Rakovim korakom - New rezervirano 11.1.2025.
DD VEC 095 / LU 131: Užas u visinama - New rezervirano 11.1.2025.

Nego, vezano za plan pokrivanja recenzijama prvih 250 DD epizoda, do ostvarenja tog plana je ostalo još samo 8 recenzija, od čega ih je 5 već poslano.
Nadam se da će se taj plan, uz malo sreće, ostvariti do kraja godine, ako ne i prije.
Tundo_Tuna Posted - 21/01/2025 : 15:44:05
Prve dvije recenzije albuma upravo poslane! Polaganim korakom širim područje djelovanja

Brubaker, Martin: Friday
Lonnie Nadler: Black Stars Above

Slijedi jedna fibra.

Idemo dalje.
tex2 Posted - 21/01/2025 : 09:39:17
Ove godine bi Ludens trebao obajviti sljedeće Texove priče koj enemaju recenzije (ove godine Ludens prestiže Veseli četvrtak), pa bi njih rezervirao:

TX VC 87-88 / LIB 60.... Tigrova pandža (SR 587/588)
TX LIB 61... Pobuna Cheyennea (SR 589/590)
MTX LIB 5: U zemlji Seminola
Mladi Tex Specijal 4: Korijeni zla

Još 5 brojeva i Ludens sustiže Veseli četvrtak. Za ove 4 recenzije ću imati dosta posla, pa ne bih ništa više rezervirao. Cilj je ove godine kao i svake napisati 12 recenzija, pa ako i ne uspijem, ima ih na lageru dosta od prošle godine.
tex2 Posted - 21/01/2025 : 09:31:10
Recenzija TX MX 27: Tri brata Bill poslana, čeka na objavljivanje
Spock Posted - 14/01/2025 : 16:16:40
Popisi ažurirani...
Tundo_Tuna Posted - 12/01/2025 : 21:45:26
quote:
Originally posted by Ivan Liverpool

Nema zurbe, drago mi je sto imas volje za jos koju. Planiram i ja uskoro napisati koju (nakon sto malo jos rijesim ovu svoju guzvu ) pa ako imas neke koje bi bas volio odraditi samo mi javi o kojima je tocno rijec da ih slucajno ja ne preuzmem u meduvremenu. Ja se lako adaptiram, a realno koju god bih uzeo od Slobodne, uzivao bih u ponovnom citanju i pisanju. Kod Larryja ima pregrst toga za recenziranje pa da probamo bar malo smanjiti broj.

Vrijedi, javim ti se u PM.
Ivan Liverpool Posted - 12/01/2025 : 21:36:11
Nema zurbe, drago mi je sto imas volje za jos koju. Planiram i ja uskoro napisati koju (nakon sto malo jos rijesim ovu svoju guzvu ) pa ako imas neke koje bi bas volio odraditi samo mi javi o kojima je tocno rijec da ih slucajno ja ne preuzmem u meduvremenu. Ja se lako adaptiram, a realno koju god bih uzeo od Slobodne, uzivao bih u ponovnom citanju i pisanju. Kod Larryja ima pregrst toga za recenziranje pa da probamo bar malo smanjiti broj.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000