forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Mnogo je vremena proslo. Ali, ajmo o Dilanu malo

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
BOGI Posted - 01/12/2012 : 00:31:25
Pozdrav dragi prijatelji stripova,

"stariji" clanovi ce se sjetiti moga imena. Nekada davno sam bio neiskusno dijete koje je uzivalo u stripovima i dosadjivao mnogima na ovom forumu. Danas zivim u Americi, vodim zivot robota, ili ti posao od 9-5.

U zadnje vrijeme sam poceo pisati horor price i imao sam prilicno dobrog uspjeha. Jednom sam, kao vjezbu a i iz sale, prepricao Dilanovu pricu iz Igre sa Smrcu, gdje junak igra sah za svoje voljene. Prica je dozivjela veliki uspjeh, iako sam dao zasluge originalnom piscu.

Moje pitanje je, koja je Vasa omiljena Dilanova prica? Koja prica ima dubinu, potencijal? Po meni, Igra sa Smrcu ima sve: odlicnu pricu sa nevjerovatnim krajem/preokretom.

Prijatelji moji, zadovoljstvo je vratiti se na ovaj forum. Ovde ima mnogo dobrih ljudi.
9   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
vang0gh24 Posted - 02/12/2012 : 08:03:11
uh, Dylan je moj najbolji i najverniji prijatelj jos od moje 13 godine...
u dnevnikovom periodu lakse je nabrojate lose epizode nego vrhunske jer se lose mogu nabrojati na prste jedne ruke. Kasnije je se to obrnulo.
i mene je onomad odusevila prica igra sa smrcu kao i dugacak pozdrav. a i ta s druge strane smrti. sve vrhunske price, moje top 10.
iz novije produkcije moram da spomenem i Prokockani zivoti. ta prica me je naprosto oduvala. a da dodam i Marti naravno, kao i 3 puta nula, tko je ubio djeda bozicnjaka je solidna, ostala mi je u secanju....
dsormaz1 Posted - 02/12/2012 : 01:42:24
quote:
Originally posted by BOGI

"stariji" clanovi ce se sjetiti moga imena.

Ažuriraj si profile.
Uzgred, igraš li još košarku?
zeljko Posted - 01/12/2012 : 20:51:19
šta ti je ljudski mozak :D
baš sam neki dan razmišljao o BOGIJU
gdje je i šta radi :D
velka031 Posted - 01/12/2012 : 14:48:45
Moja najbolja je definitivno Dugački pozdrav, netipičan Dylan, a opet prepoznatljiv, jedan od najboljih Bonellija uopće...
Tu je vrlo blizu i Igra sa smrću, a od novijih Cijena smrti (bravo Barbato!) i Requijem za čudovište.
Nivox Posted - 01/12/2012 : 13:30:47
Iako ima boljih prića, meni je omiljena epizoda Oči zla, jer mi je to prvi Dylan kojeg sam pročitao u životu.

http://www.stripovi.com/enciklopedija/strip/dylan-dog-dd-zs-8-oci-zla/9417/0/

-jeremija- Posted - 01/12/2012 : 10:18:37
Omiljena priča bi morala da bude "S one strane smrti".
simastrahota73 Posted - 01/12/2012 : 09:59:53
quote:
Originally posted by BOGI

"stariji" clanovi ce se sjetiti moga imena. Nekada davno sam bio neiskusno dijete koje je uzivalo u stripovima i dosadjivao mnogima na ovom forumu. Danas zivim u Americi, vodim zivot robota, ili ti posao od 9-5.

U zadnje vrijeme sam poceo pisati horor price i imao sam prilicno dobrog uspjeha. Jednom sam, kao vjezbu a i iz sale, prepricao Dilanovu pricu iz Igre sa Smrcu, gdje junak igra sah za svoje voljene. Prica je dozivjela veliki uspjeh, iako sam dao zasluge originalnom piscu.

Moje pitanje je, koja je Vasa omiljena Dilanova prica? Koja prica ima dubinu, potencijal? Po meni, Igra sa Smrcu ima sve: odlicnu pricu sa nevjerovatnim krajem/preokretom.

Prijatelji moji, zadovoljstvo je vratiti se na ovaj forum. Ovde ima mnogo dobrih ljudi.

Igra sa smrcu je omaz legendarnom svedskom reziseru i scenaristi Ingmaru Bergmanu i filmu "the seventh seal", tako da treba zahvaliti
njemu na prici.
http://www.imdb.com/title/tt0050976/

Inace, moja omiljena DD prica je br.9 Alfa i omega
http://www.stripovi.com/recenzije/dylan-dog-dd-ext-9-alfa-i-omega/1239/
soulfly tribe Posted - 01/12/2012 : 03:05:16
Teško je to reći..ja isto nisam dylana čitao već par godina...al ovako na prvu Uspomene na nevidljivog..definitivno vrhunska priča..
acestroke Posted - 01/12/2012 : 01:08:02
Prijatelju, dobar ti je topic, ali mislim da ti je podforum pogresan.
Ovo si trebao otvorit u 'Bonelli' podforumu.
:)

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000