forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor almanah 11

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
TrOMISLAWSKI Posted - 27/02/2013 : 21:20:55

Na kioscima 09.03.2013.
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
nagor Posted - 26/04/2013 : 18:17:59
Pročitao i nije ni loše. Priča završava pomalo neočekivano i tragično i fora mi je što sam, nakon što se sazna tko je ubojica, listao unazad stranice jer je Mignacco stvarno u nekim vinjetima sakrio naznake o ubojici, tako da na tom području almanah dobiva plus. Crtež je klasik Chiarolla... Tko se je naviknuo se je naviknuo, tko nije nema mu spasa... : )
acestroke Posted - 26/04/2013 : 14:49:35
quote:
Originally posted by zagorovac

Upravo procitao taj almanah...crtez uzasan,Zagor izgleda uzasan...prica je jos ok ali ipak,epizoda koja se samo jednom procita i nikad vise.

Mislim da je ovo boldano manje-vise istina o svim Zagorovim almanasima.
zagorovac Posted - 26/04/2013 : 14:48:09
Upravo procitao taj almanah...crtez uzasan,Zagor izgleda uzasan...prica je jos ok ali ipak,epizoda koja se samo jednom procita i nikad vise.
bjelolasica Posted - 11/04/2013 : 11:17:03
quote:
Originally posted by teller

quote:
Originally posted by grofica Varga

Nije loš ovaj almanah. Chiarollu volim, a što se Mignacca tiče mislim da mi je ovo jedan od boljih njegovih uradaka na Zagoru.

samo potpis stavim.

teller Posted - 11/04/2013 : 09:23:43
quote:
Originally posted by grofica Varga

Nije loš ovaj almanah. Chiarollu volim, a što se Mignacca tiče mislim da mi je ovo jedan od boljih njegovih uradaka na Zagoru.

samo potpis stavim.
grofica Varga Posted - 10/04/2013 : 12:22:42
adriano Posted - 10/04/2013 : 11:22:43
SUper, ja uopće ne pratim šta stiže u budućnosti, nego samo kupujem kad stigne i šta stigne. Taj gigant sa onim dinosaurima iz druge dimenzije mi je dosta dobar.
DeeCay Posted - 09/04/2013 : 19:16:25
quote:
Originally posted by adriano

DA LI ĆE Nova izdanja gigant i kolor biti stare ili nove priče?

Stari, nove ZAgorove priče u koloru! Kao DD colorfest!
A gigant je već jedan izašao u izdanju Ludensa. Ti giganti.
Znači sve novo.

Ti znaš italiano parlati, pa evo ti za čitanje...
http://morenoburattini.blogspot.it/2012/12/lanno-che-sta-arrivando.html
adriano Posted - 09/04/2013 : 16:10:44
DA LI ĆE Nova izdanja gigant i kolor biti stare ili nove priče?
velka031 Posted - 05/04/2013 : 18:37:33
quote:
Originally posted by nagor

quote:
Originally posted by velka031

quote:

quote:
Originally posted by djule

quote:

Ovo je muka listati i na wc-u, a kamoli na kiosku

pa na Wc-ju nešto drugo od muke ni ne očekuješ valjda?

Kakva muka, još sam mlad da imam problema s olakšavanjem
Kod mene su drukčiji kriteriji, meni je gušt čitati stripove na wc-u, a budući da na njemu moram provesti neko vrijeme, onda biram ono što inače, u nekim drugim prilikama ne mogu čitati... Dakle, ponekog Marvela, Bleka, Mikija, Marka... Nažalost, ovaj almanah spada u tu kategoriju...

lol
Marvel za WC, Zagor za naslonjač! To je to!

Naravno
nagor Posted - 05/04/2013 : 18:21:35
quote:

quote:

quote:

quote:

Kod mene su drukčiji kriteriji, meni je gušt čitati stripove na wc-u, a budući da na njemu moram provesti neko vrijeme, onda biram ono što inače, u nekim drugim prilikama ne mogu čitati... Dakle, ponekog Marvela, Bleka, Mikija, Marka... Nažalost, ovaj almanah spada u tu kategoriju...

lol
Marvel za WC, Zagor za naslonjač! To je to!
teller Posted - 05/04/2013 : 17:46:51
quote:

quote:

quote:

quote:

samo se ti opusti i ne kvari užitak, ja te podržavam...evo trčim na zahod, sad je slućajno slobodan....
velka031 Posted - 05/04/2013 : 14:11:09
quote:

quote:

quote:

teller Posted - 05/04/2013 : 08:20:00
quote:

quote:

djule Posted - 05/04/2013 : 07:46:53
quote:

velka031 Posted - 04/04/2013 : 23:57:35
quote:

tek juće pročito taj almanah, toliko ga nakritizirali da sam dobio odpor.....uzalud....meni dobra prića..
Chiarolla bolji nego obično, prića zanimljiva do samog kraja....prolazno...da se mene pita:

SCENARIJ: 7/10
CRTEŽ : 8/10
NASLOVNICA: 7/10

nije najbolji specijal, ali nije ni najgori...kad dobro promislim spasio ga bolji ko ikad Chiarolla!
A što se tiče žutila u lijevom kutu naslovnice, kritika nekih je opalila čorkom, to je nastavak na zadnju stranicu(almanah naslovica se protežu i na zadnju koricu stripa)i svetlo sa Chicove baklje....odmah da se izprićate/izvinite velikom Gallienu.
a neki kritizirali i slab bljed otisak...nije to u svim primjercima slućaj....ja našo odlično otisnute ali zapazio i neke sa par stranica svjetlijih...oprezno prelistati prije kupovine.

teller Posted - 04/04/2013 : 11:50:57
tek juće pročito taj almanah, toliko ga nakritizirali da sam dobio odpor.....uzalud....meni dobra prića..
Chiarolla bolji nego obično, prića zanimljiva do samog kraja....prolazno...da se mene pita:

SCENARIJ: 7/10
CRTEŽ : 8/10
NASLOVNICA: 7/10

nije najbolji specijal, ali nije ni najgori...kad dobro promislim spasio ga bolji ko ikad Chiarolla!
A što se tiče žutila u lijevom kutu naslovnice, kritika nekih je opalila čorkom, to je nastavak na zadnju stranicu(almanah naslovica se protežu i na zadnju koricu stripa)i svetlo sa Chicove baklje....odmah da se izprićate/izvinite velikom Gallienu.
a neki kritizirali i slab bljed otisak...nije to u svim primjercima slućaj....ja našo odlično otisnute ali zapazio i neke sa par stranica svjetlijih...oprezno prelistati prije kupovine.
mpavin Posted - 02/04/2013 : 23:42:58
Nevjerojatno...
Tex Willer Posted - 02/04/2013 : 21:26:34
quote:

ak je tak, zakaj kupujemo ludensova izdanja? mislim ono, odnos cijene i kvalitete

Ludens i VC uzimam samo onde gde nemam alternativu. Evo, skoro sam prodao sve DD ova 2 izdavaca posle one gluposti koje je napravio Ludens. Jedan broj do spajanja i PAF!
Eto nama jubilarca, preko reda u c/b izdanju
VC otisak kad kakve volje budu.
System radi gigante po principu "Uradi sam", daju ti stranicu koju nisu odstampali pa pljunes u sake i zalepis. Isto je to uradio i VC sa jednim od prethodnih Zagora.
Sad cu natenane, meraklijski da uzimam Libellus, pa kad dodju do ovih novih brojeva dodju.

Da i ne spominjem Abaton, Chorus, Maverick, Malagmu, Agarthi... ups, spomenuo sam ih
Odsad pare samo na kvalitet i pouzdanost. Pre cu da dam 100.000 evra da jednom legnem na Monicu Belluci nego 1 evro da 100.000 puta legnem na Kathy Bates
djule Posted - 02/04/2013 : 20:54:13
ak je tak, zakaj kupujemo ludensova izdanja? mislim ono, odnos cijene i kvalitete
teller Posted - 02/04/2013 : 20:50:27
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by PAJDO

quote:
Originally posted by King Warrior

Najbolje bi bilo da epizode u boji objavi Libellus.
Ludens koristi obicni papir, vec smo bili svjedoci da farba nikako ne ide uz takvu vrstu papira, ako vec, onda glanc.

Definitivno, iako će većina biti nezadovoljna cijenom čak i na nevidjeno.

Ja cu biti zadovoljan kvalitetom i podatkom da je to uzeo ozbiljan izdavac, a cena kakva bude

mudro zboriš kolega, kvaliteta se plača, uvijek je tako bilo i bit će.
Tex Willer Posted - 02/04/2013 : 19:31:51
quote:
Originally posted by PAJDO

quote:

Ludens koristi obicni papir, vec smo bili svjedoci da farba nikako ne ide uz takvu vrstu papira, ako vec, onda glanc.

Ja cu biti zadovoljan kvalitetom i podatkom da je to uzeo ozbiljan izdavac, a cena kakva bude
PAJDO Posted - 02/04/2013 : 18:02:47
quote:

King Warrior Posted - 02/04/2013 : 17:58:48
Tex Willer Posted - 02/04/2013 : 09:38:01
quote:

nek reprinta od lova na vuka, tak i tak je to izdanje izašlo prije skoro 20 godina, bit će potražnja za tim(a da ne govorim o onom kaj slijedi nakon tog - nestali istraživač saga).

To bi bilo dobro, jer su tu price kracene, naslovne izbacivane, imam to u nekom popisu, dosta toga je tu istumbano i osakaceno.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000