T O P I C R E V I E W |
Lastsioux |
Posted - 03/05/2013 : 17:53:59 Kad bi imali priliku da prozivite jednu od Zagorovih avantura kao Zagor u realnosti (u nekom drugom svemiru ili dimenziji), koju bi izabrali i zasto? Ja bio izabro avanturu protiv Vahumia zbog njegovog karaktera koji je imao toliki utjecaj na indijanska plemena da je uspio da pokrene revoluciju protiv bjelaca. Cak bi se moglo reci da je Vahumi imao visu moc nad indijancima nego Zagor i mozda je jedini covjek koji je to ikada uspio. Umjesto da se borim protiv njega ja bi mu si pridruzio u toj avanturi da oslobodimo crvenu bracu. 
 |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
1Euro |
Posted - 01/06/2013 : 08:53:56 quote: Originally posted by Lastsioux
quote: Originally posted by 1Euro
ja bi odabrao "Do poslednjeg daha", tamo gdje se Zagor bori uz Manetolu (Seminole) i na kraju Manetola umire (jedan rijedkih Zagorovih poraza,ako ne i jedini...). No, bilo kako bilo, sa mojom pomoči Zagor i ja bi sigurno svladali one pičke od Engleza i Manetola ne bi umro a Seminole bi spasili or robovanja.....
aaaahhhhjjjjjaaaaaaaaakkkkkk!!!!!!!!!!!
Zvucis kao pravi heroj! 
svete riječi |
Lastsioux |
Posted - 01/06/2013 : 02:36:42 quote: Originally posted by 1Euro
ja bi odabrao "Do poslednjeg daha", tamo gdje se Zagor bori uz Manetolu (Seminole) i na kraju Manetola umire (jedan rijedkih Zagorovih poraza,ako ne i jedini...). No, bilo kako bilo, sa mojom pomoči Zagor i ja bi sigurno svladali one pičke od Engleza i Manetola ne bi umro a Seminole bi spasili or robovanja.....
aaaahhhhjjjjjaaaaaaaaakkkkkk!!!!!!!!!!!
Zvucis kao pravi heroj!  |
Lastsioux |
Posted - 01/06/2013 : 02:36:07 quote: Originally posted by Charlito de la Vega
quote: Originally posted by Lastsioux Onda bi za tebe bila naj bolja avantura iz Zlatne Serija Specijal broj 5 "Tajna Gejzira"  
Hehe a da znaš da je to meni jedna draga epizoda. Ja sam jedan od rijetkih koji vole Segnin crtež.
I meni se ta epizoda dosta dopada. Jadni zagor misli kroz cjelu avanturu da je se djevojka zaljubila u njega  |
Charlito de la Vega |
Posted - 31/05/2013 : 20:06:30 quote: Originally posted by Lastsioux Onda bi za tebe bila naj bolja avantura iz Zlatne Serija Specijal broj 5 "Tajna Gejzira"  
Hehe a da znaš da je to meni jedna draga epizoda. Ja sam jedan od rijetkih koji vole Segnin crtež. |
1Euro |
Posted - 31/05/2013 : 15:53:52 ja bi odabrao "Do poslednjeg daha", tamo gdje se Zagor bori uz Manetolu (Seminole) i na kraju Manetola umire (jedan rijedkih Zagorovih poraza,ako ne i jedini...). No, bilo kako bilo, sa mojom pomoči Zagor i ja bi sigurno svladali one pičke od Engleza i Manetola ne bi umro a Seminole bi spasili or robovanja.....
aaaahhhhjjjjjaaaaaaaaakkkkkk!!!!!!!!!!! |
Lastsioux |
Posted - 31/05/2013 : 15:02:53 quote: Originally posted by Charlito de la Vega
Dobra ideja za temu. Hladne, sjeverne avanture mi ne bi legle jer nisam ljubitelj snijega i velike hladnoće. Morske avanture mi najviše pašu; sa Fishlegom i posadom "Golden Baby" sigurno ne bi bilo dosadno. I neka indijanska epizoda naravno, gdje se mi zajedno borimo protiv zlih doseljenika.
Prijedlog: koju bi te avanturu izabrali, ali da ste samo vi i Chico? Taj šeprtljavac bi bio izvor mnogih hmm...zanimljivih iskustava.  
Onda bi za tebe bila naj bolja avantura iz Zlatne Serija Specijal broj 5 "Tajna Gejzira"   |
Charlito de la Vega |
Posted - 31/05/2013 : 11:37:53 Dobra ideja za temu. Hladne, sjeverne avanture mi ne bi legle jer nisam ljubitelj snijega i velike hladnoće. Morske avanture mi najviše pašu; sa Fishlegom i posadom "Golden Baby" sigurno ne bi bilo dosadno. I neka indijanska epizoda naravno, gdje se mi zajedno borimo protiv zlih doseljenika.
Prijedlog: koju bi te avanturu izabrali, ali da ste samo vi i Chico? Taj šeprtljavac bi bio izvor mnogih hmm...zanimljivih iskustava.   |
Lastsioux |
Posted - 04/05/2013 : 19:54:10 quote: Originally posted by nagor
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by Lastsioux
Slazem se ali to se ne odnosi na nas jer ti bi bio Zagor u toj avanturi i imao bi njegovu snagu/sposobnosti. Cak bi imao i njegov izgled  
Ma sve je to divno, ali za prezivljavanje treba imati njegovu pamet i razmisljanje, a to je nemoguce jer onda gubim sopstvenu licnost. Osim toga, nisam toliko siguran u to da je Zagor jaci u snagu ili sposobniji od mene, barem kada su borbe u ptanju Ma kazem ja, ne bih u Odiseji ni dosao do borbe sa majmunom, otegao bih papke puno prije 
Dobro kažeš King. Ne bih ni ja htio proživiti avanturu kao Zagor, jer to onda ne bih bio ja.
Odosmo u sci-fi... jesam li ja ja ako sam u tuđem tijelu i razmišljam tuđom pameti? 
Lastsioux, bolje da si stavio "U kojoj avanturi bi najradije bili Zagorov ortak"... mi umjesto Čikota... : )
Postojanje paralelnih svemira nije znanstveno dokazano, ali postoje hipoteze u fizici i filozofiji. Sudeći prema Maxu Tegmarku, drugi svemiri direktna su posljedica naših kozmoloških promatranja. Tegmark čak i daje taksonomiju paralelnih svemira organiziranih po razinama. Otvoreni paralelni svemir koji sadrži i pretpostavku da identičnu kopiju samoga sebe možete pronaći na oko 10 na 10115 metara.
Izvor: http://znanost.geek.hr/clanak/paralelni-svemir-znanost-ili-fikcija/
|
nagor |
Posted - 04/05/2013 : 19:14:56 quote: Originally posted by King Warrior
Slazem se ali to se ne odnosi na nas jer ti bi bio Zagor u toj avanturi i imao bi njegovu snagu/sposobnosti. Cak bi imao i njegov izgled  
Ma sve je to divno, ali za prezivljavanje treba imati njegovu pamet i razmisljanje, a to je nemoguce jer onda gubim sopstvenu licnost. Osim toga, nisam toliko siguran u to da je Zagor jaci u snagu ili sposobniji od mene, barem kada su borbe u ptanju Ma kazem ja, ne bih u Odiseji ni dosao do borbe sa majmunom, otegao bih papke puno prije 
Dobro kažeš King. Ne bih ni ja htio proživiti avanturu kao Zagor, jer to onda ne bih bio ja.
Odosmo u sci-fi... jesam li ja ja ako sam u tuđem tijelu i razmišljam tuđom pameti? 
Lastsioux, bolje da si stavio "U kojoj avanturi bi najradije bili Zagorov ortak"... mi umjesto Čikota... : )
|
PijaniPatak |
Posted - 04/05/2013 : 18:16:35 Kao tvrdokorni čitalac junaka poput Zagora sekirom ću ti prepoloviti radni sto zbog ovog podmuklog pokušaja mita 
Budući da za neku dobru avanturu i turu adrenalina nema potrebe ići u neke nepoznate svetove (dovoljno je da odem pred zgradu vlade i na oči onoliko telohranitelja pljusnem šamarčinu nekom ministru...sve ostalo što sledi je avantura do jaja ) biću ma lo realniji pa ću reći da bih rado učestvovao u Osveti Vudua. Zombiji pred kraj bi bili šlag na tortu (a i momci su nestabilni pa, ako mi se ne saseku noge od straha, mogu da računam da bi imao dobre šanse da ih oborim) ali, to nije to...
Ono šta mi je prvo palo na pamet je da bih maaaaalkice izmenio hronologiju događaja tako što bih povalio Marie Laveau u onoj tamnici (nudila se snajka) a onda kasnije dancing on the rain sa Gambit tamo u Laguni. Ehhhhhh evo već patim 
|
Lastsioux |
Posted - 04/05/2013 : 16:54:42 Patak ako odgovoris na topic odmah glasam za tebe kao novog Zagorologa ove godine. |
PijaniPatak |
Posted - 04/05/2013 : 16:41:40 quote: Originally posted by D.J.
 Cekaj! Pa tko si ti? Veliki Blek?
Ne, nego je gledao Matrix |
Windwalker |
Posted - 04/05/2013 : 15:53:27 Kraken! |
Lastsioux |
Posted - 04/05/2013 : 14:21:28 quote: Originally posted by bjelolasica
Prvo, dobrodošao na ovaj forum!
Pa "Tajna Frida Lang" bi savršeno sjela. Ili "Osvetu Vudua" jer mogu biti i s crnkom i plavušom 
Puno hvala i fino je biti ovde!
Dobar izbor ali bi Frida bila savrsena u svakoj avanturi  |
bjelolasica |
Posted - 04/05/2013 : 14:11:30 Prvo, dobrodošao na ovaj forum!
Pa "Tajna Frida Lang" bi savršeno sjela. Ili "Osvetu Vudua" jer mogu biti i s crnkom i plavušom 
|
going going |
Posted - 04/05/2013 : 13:50:44 Ja bih izarbao epizodu ,,Dobar i los". Trka za nasledstvom sa Batertonom i Cikom, malo pustinja malo reka, pucacina. Lepa avantura, samo da ostanes ziv! A mogla bi i Jack Mohikanac.
|
Lastsioux |
Posted - 04/05/2013 : 11:08:23 quote: Originally posted by King Warrior
Ma kakav Blek, ja sam ti
 Zar nisi cuo za mene?! 
 |
King Warrior |
Posted - 04/05/2013 : 11:00:24 Ma kakav Blek, ja sam ti
 Zar nisi cuo za mene?!  |
Lastsioux |
Posted - 04/05/2013 : 10:56:25 quote: Originally posted by D.J.
 Cekaj! Pa tko si ti? Veliki Blek?
You have a point  |
D.J. |
Posted - 04/05/2013 : 10:53:57 quote: Originally posted by King Warrior
 Cekaj! Pa tko si ti? Veliki Blek? |
Lastsioux |
Posted - 04/05/2013 : 10:53:15 quote: Originally posted by King Warrior
Tacno ali ako si vec procitao strip i znas sta te ocekuje onda nema potreba da razmisljas nego samo da uzivas  |
King Warrior |
Posted - 04/05/2013 : 10:50:40 quote: Originally posted by Lastsioux
Ma sve je to divno, ali za prezivljavanje treba imati njegovu pamet i razmisljanje, a to je nemoguce jer onda gubim sopstvenu licnost. Osim toga, nisam toliko siguran u to da je Zagor jaci u snagu ili sposobniji od mene, barem kada su borbe u ptanju Ma kazem ja, ne bih u Odiseji ni dosao do borbe sa majmunom, otegao bih papke puno prije  |
Lastsioux |
Posted - 04/05/2013 : 10:33:19 quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by acestroke
Americka Odiseja, kud ces bolje od toga?
Kao Zagor to da prozivis? Ma nema sanse Treba se boriti sa biljkama ljudozderima, sa majmunima mocnijim od gorila itd. To vazi i za druge avanture, treba izaci na kraj sa svim opasnostima, tu bi svi mi glavu izgubili. Mislim da bi bilo bolje da je postavljeno pitanje "u kojoj avanturi bi kao Zagor htjeli casno da poginete"
Slazem se ali to se ne odnosi na nas jer ti bi bio Zagor u toj avanturi i imao bi njegovu snagu/sposobnosti. Cak bi imao i njegov izgled   |
Lastsioux |
Posted - 04/05/2013 : 10:28:06 quote: Originally posted by Johnny Difool

Od Sjena nad Darkwoodom do Dvoboja u svemiru. Družim se s Edgarom Allanom Poeom, odnosno surađujem s bazom Drugdje, borim se protiv kentaura, Kralja orlova i letećih ljudi, lutkara Baltazara i njegovih kreacija, a na kocu nakon pogibeljnog prolaska kroz Poeove priče stižem u svemir gdje me čekaju Hellingen i Wendigo. Toliko šarolikih protivnika i glava non-stop u torbi.
Bravo, ovo je pravi izbor za nezaboravnu avanturu! |
King Warrior |
Posted - 04/05/2013 : 10:27:23 quote: Originally posted by acestroke
Americka Odiseja, kud ces bolje od toga?
Kao Zagor to da prozivis? Ma nema sanse Treba se boriti sa biljkama ljudozderima, sa majmunima mocnijim od gorila itd. To vazi i za druge avanture, treba izaci na kraj sa svim opasnostima, tu bi svi mi glavu izgubili. Mislim da bi bilo bolje da je postavljeno pitanje "u kojoj avanturi bi kao Zagor htjeli casno da poginete" |