T O P I C R E V I E W |
dsormaz1 |
Posted - 05/10/2013 : 17:46:58 Danas ga kupio u SNK...
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
zlatko900 |
Posted - 28/10/2013 : 22:44:18 quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by zlatko900
Skoro sve stripove o Bil Adamsu sam pročitao,a jednu od najbitnijih nisam,pa tražim pomoć: zna li itko u kojoj epizodi u izdanju LMS ili ZS je izdana ta priča kad je Bil "nastradao",tj.njegova zadnja epizoda u tim izdanjima?
"Nastradao"? Misliš poginuo? Nije ni u jednoj epizodi poginuo, u pretposljednjoj epizodi napušta pinkertonovu agenciju i s Belindom se vraća svojoj obitelji na farmu.
Pa neznam, zato i pitam da bih znao kakav je kraj... |
dsormaz1 |
Posted - 27/10/2013 : 02:31:19 quote: Originally posted by zlatko900
Skoro sve stripove o Bil Adamsu sam pročitao,a jednu od najbitnijih nisam,pa tražim pomoć: zna li itko u kojoj epizodi u izdanju LMS ili ZS je izdana ta priča kad je Bil "nastradao",tj.njegova zadnja epizoda u tim izdanjima?
"Nastradao"? Misliš poginuo? Nije ni u jednoj epizodi poginuo, u pretposljednjoj epizodi napušta pinkertonovu agenciju i s Belindom se vraća svojoj obitelji na farmu. |
zlatko900 |
Posted - 26/10/2013 : 22:33:27 Skoro sve stripove o Bil Adamsu sam pročitao,a jednu od najbitnijih nisam,pa tražim pomoć: zna li itko u kojoj epizodi u izdanju LMS ili ZS je izdana ta priča kad je Bil "nastradao",tj.njegova zadnja epizoda u tim izdanjima? A isto tako me zanima gdje bih mogao naći zadnju epizodu od Modesty Blaise, bez obzira u kom izdanju bila? Znam samo da su ona i njen Willi Garvin poginuli u akciji na nekom vlaku,ali nikako da dođem do tog stripa. Unapred zahvalan svima na pomoći. |
DKoor |
Posted - 26/10/2013 : 22:18:08 quote: Originally posted by bjelolasica
Jako dobra priča. Šteta da je Bill onako zavešio
Slažem se, onaj ljigež mu je došao glave. |
velka031 |
Posted - 26/10/2013 : 21:59:21 quote: Originally posted by zlatko900
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by teller
baš čitam novog klasika BIJES RATNIKA OSAGA i na 211 stranici kad Zagor sa BB prelazi rijeku skelom...Zagor otkriva jednog od šerifa skrivenog u vrijeći/džaku i komotno puca u tu vreću...triput-četriputa tačno u sredinu vreće...i vidi čuda, preplašeni šerif se pokazuje iz vreće i osim povezane glave(od prije) ne fali mi ni las sa tintare...aj da je Zagor pucao iznad vreće da tipa prestraš ali baš po sredini i ništa...a nije imao čorke jer su na vreći ostale rupe.... Znam da je to Zagor ali to je jedan od većih nelogičnosti u serijalu...sigurno...zapazili ste tu nelogičnost?
Nelogicnost u Zagorovom serijalu? Boze sacuvaj!
Ima li netko stariji od 15 godina,a da traži i očekuje logičnosti u stripu??? Mislim da su najbliži istini stripovi od Bil Adamsa-priče sa divljeg zapada. Prikazano kako je i bilo u tadašnje vrijeme,a dosta njih napisano po stvarnim događajima,samo još malo uljepšano da bi bilo zanimljivije čitati. Mislim-nisam siguran... Pa valjda stripovi služe za razbibrigu,a ne za traženje logike u njima
Bravo |
bjelolasica |
Posted - 25/10/2013 : 23:03:14 Jako dobra priča. Šteta da je Bill onako zavešio |
zlatko900 |
Posted - 25/10/2013 : 22:48:20 quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by teller
baš čitam novog klasika BIJES RATNIKA OSAGA i na 211 stranici kad Zagor sa BB prelazi rijeku skelom...Zagor otkriva jednog od šerifa skrivenog u vrijeći/džaku i komotno puca u tu vreću...triput-četriputa tačno u sredinu vreće...i vidi čuda, preplašeni šerif se pokazuje iz vreće i osim povezane glave(od prije) ne fali mi ni las sa tintare...aj da je Zagor pucao iznad vreće da tipa prestraš ali baš po sredini i ništa...a nije imao čorke jer su na vreći ostale rupe.... Znam da je to Zagor ali to je jedan od većih nelogičnosti u serijalu...sigurno...zapazili ste tu nelogičnost?
Ima li netko stariji od 15 godina,a da traži i očekuje logičnosti u stripu??? Mislim da su najbliži istini stripovi od Bil Adamsa-priče sa divljeg zapada. Prikazano kako je i bilo u tadašnje vrijeme,a dosta njih napisano po stvarnim događajima,samo još malo uljepšano da bi bilo zanimljivije čitati. Mislim-nisam siguran... Pa valjda stripovi služe za razbibrigu,a ne za traženje logike u njima |
lwood |
Posted - 25/10/2013 : 12:04:09 quote: Originally posted by teller
kakva nelogičnost,ima je pancirku |
dsormaz1 |
Posted - 25/10/2013 : 11:18:39 ...i još mu je Zagor, kad ga je izbacio sa skele, cinično dobacio da će ga struja odnijeti malo dalje pa će, kad se konačno dočepa obale, morati malo više pješačiti. |
teller |
Posted - 25/10/2013 : 10:50:58 quote: Originally posted by dsormaz1
...nakon toga ga je Zagor šutnuo nogom u stražnjicu pa je tip odletio u vodu. Više se, ako se dobro sjećam, nije za njega čulo.
Da,mislim da se tip utopio,kako je bila rijeka narasla...prvo ga izudarao,upucao i utopio...bas je dobricina taj zagor...nolitta je to mogao spretnije izvesti. |
acestroke |
Posted - 25/10/2013 : 10:48:35 quote: Originally posted by teller
|
dsormaz1 |
Posted - 25/10/2013 : 10:37:48 ...nakon toga ga je Zagor šutnuo nogom u stražnjicu pa je tip odletio u vodu. Više se, ako se dobro sjećam, nije za njega čulo. |
teller |
Posted - 25/10/2013 : 08:58:08 baš čitam novog klasika BIJES RATNIKA OSAGA i na 211 stranici kad Zagor sa BB prelazi rijeku skelom...Zagor otkriva jednog od šerifa skrivenog u vrijeći/džaku i komotno puca u tu vreću...triput-četriputa tačno u sredinu vreće...i vidi čuda, preplašeni šerif se pokazuje iz vreće i osim povezane glave(od prije) ne fali mi ni las sa tintare...aj da je Zagor pucao iznad vreće da tipa prestraš ali baš po sredini i ništa...a nije imao čorke jer su na vreći ostale rupe.... Znam da je to Zagor ali to je jedan od većih nelogičnosti u serijalu...sigurno...zapazili ste tu nelogičnost? |
DKoor |
Posted - 25/10/2013 : 00:36:10 Prvi ZS Zagor kojeg sam kupio na kiosku onomad. Koliko je godina prošlo... |
zlatko900 |
Posted - 19/10/2013 : 23:40:55 quote: Originally posted by Timber Bil
quote: Originally posted by velka031
quote: Originally posted by Timber Bil
quote: Originally posted by zlatko900
quote: Originally posted by velka031
quote: Originally posted by Johnny Difool
Ovo mi je jedna od najdražih naslovnica u čitavom serijalu, recimo da ulazi među prvih 30. Jednostavna a vrlo efektna.
Slažem se Još da je i ZS naslov, ali dobro je i ovako.
Osjećaš li kakvu razliku kad držiš u rukama ZS-LMS i neka od ovih novijih izdanja,bez obzira o kojem se junaku i izdavaču radilo?
Iako spadam u stare vukove, meni nisu draga ova izdanja...Skoro sam iskopao 10-ak glancera iz jednog podruma među kojima i ovaj i bez imalo sažaljenja ga prodao za 700 dinara na aukcijama.Lepši mi je Zagor extra, kupiću ga za kolekciju.
Jest ljepši, ali kako može biti srcu draži...
Važna je priča i lepo odelo u koje je upakovana.
Odijelo ne čini čovjeka. Pa je tako i sa stripom,pogotovo ako si "stari vuk"... |
Space Marine |
Posted - 19/10/2013 : 12:16:35 quote: Originally posted by teller
Odlican zagor,procitao sam ga bas uzivajuci...segna i sclavi su odlican par,segni bas odgovaraju takve price i to je jedan od redkih zagora kad ti zao da je vec kraj i jedva cekas nastavak, ovo mora bitzanimljivo pogotovo onima koji to citaju prvi put...a imai takvih sigurno,u mojoj trafiki od 7-8 komada tog stripa vise nema. Berni,digni nakladu..zagor je vruca roba.
Niti na mom kiosku od 4-5 primjeraka više nema niti jednoga. Od redovnog Sjene u šumi ostao samo još jedan primjerak. |
velka031 |
Posted - 18/10/2013 : 22:20:21 quote: Originally posted by Hajo
Završava li Segna u sljedećem broju ili se još nastavlja?
Završava. Priča u ZS izdanju ima 142 stranice, i da su je malo iskasapili to bi ipak trebalo biti gotovo u broju 229. Srećom. |
Hajo |
Posted - 18/10/2013 : 16:14:17 Završava li Segna u sljedećem broju ili se još nastavlja? |
velka031 |
Posted - 17/10/2013 : 08:15:29 Je, zavrtile su se epizode uz koje smo mnogi odrastali, za mene nema perioda Zagora uz kojeg sam vise vezan |
teller |
Posted - 17/10/2013 : 07:51:07 Odlican zagor,procitao sam ga bas uzivajuci...segna i sclavi su odlican par,segni bas odgovaraju takve price i to je jedan od redkih zagora kad ti zao da je vec kraj i jedva cekas nastavak, ovo mora bitzanimljivo pogotovo onima koji to citaju prvi put...a imai takvih sigurno,u mojoj trafiki od 7-8 komada tog stripa vise nema. Berni,digni nakladu..zagor je vruca roba. |
velka031 |
Posted - 13/10/2013 : 19:59:58 quote: Originally posted by REJS
Jedna od najupecatljivijih korica,sigurno ne najlepsa ali uvek kada se setim Zagora trafike i osecaja kada kupujes tek izasli strip,uvek mi se ova slika pojavi pred ocima.
Nezaboravna naslovnica, klasika. |
REJS |
Posted - 13/10/2013 : 19:40:45 Jedna od najupecatljivijih korica,sigurno ne najlepsa ali uvek kada se setim Zagora trafike i osecaja kada kupujes tek izasli strip,uvek mi se ova slika pojavi pred ocima. |
velka031 |
Posted - 13/10/2013 : 18:54:12 quote: Originally posted by premujanin
Kupio ga i ja. I dalje tvrde korice što mi draže. Zanimljivo kako uvijek fale podatak broja originala koji su i ovdje napisali da je 228.
Da, to bi trebao biti original 221. |
velka031 |
Posted - 13/10/2013 : 18:43:59 Kupljeno danas, čestitke Ludensu na vrhunskom izdanju i neka samo tako nastave... Jebeš one mekane korice :) |
markotamara |
Posted - 10/10/2013 : 22:39:16 Odlican je I ja sam ga danas kupio i procita Vrhunski |