T O P I C R E V I E W |
Timber Bil |
Posted - 07/11/2013 : 12:47:57 Postoji li neki Bonelli junak čiju epizodu niste nikada uzeli u ruke i pročitali ? Šta je to toliko odbojno u tom serijalu ? |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
nikia |
Posted - 30/11/2013 : 11:39:38 Nisam pročitao samo one koji nisu izdati na ovim prostorima bivše države. |
Immobile |
Posted - 22/11/2013 : 12:40:53 Ken parker ,al to jedva cekam da krenem |
Floyd98 |
Posted - 18/11/2013 : 21:09:26 quote: Originally posted by PijaniPatak
Ja ću Magičnog da teram kako Agarthi bude pičio...Dobar je strip, ali sam za sada spreman samo na Zagora da dajem cca 20 eura. Za sve ostale mi trenutno ne pada na pamet.
+1 |
PijaniPatak |
Posted - 17/11/2013 : 20:43:16 Ja ću Magičnog da teram kako Agarthi bude pičio...Dobar je strip, ali sam za sada spreman samo na Zagora da dajem cca 20 eura. Za sve ostale mi trenutno ne pada na pamet. |
going going |
Posted - 17/11/2013 : 20:06:11 Meni je Magicni tiha patnja. Svidja mi se strip mnogo imam 8 i 9 Libellus knjigu u prvi broj od System Comicsa i hocu da nastavim sa Libellusom ali su prvi brojevi rasprodati a i skup je strip.
|
Timber Bil |
Posted - 17/11/2013 : 06:56:00 quote: Originally posted by Floyd98
nisam do sad a pocet cu magicni vjetar i ken parker
Blago tebi. |
Floyd98 |
Posted - 17/11/2013 : 00:51:22 nisam do sad a pocet cu magicni vjetar i ken parker |
nikia |
Posted - 14/11/2013 : 12:42:09 Meni su giganti najbolji deo NN.Osim poslednjeg koji je jako loš. |
Tex Willer |
Posted - 14/11/2013 : 00:49:35 quote: Originally posted by Kojot
Natana nikad nisam procitao,imam par komada ali neznam odakle.
Redom i nikako drugacije. U pocetku su price tanje, posle je sve bolji i sad mi je medju omiljenijim junacima. Ima jak kontinuitet, povezanost likova, pozadinske price, ne moze drugacije - sve ili nista. I obavezno i giganti od propratnih izdanja, pozeljno i ostalo manje - vise, ali giganti obavezno. A vredi, sad ako mozes da ispratis finansijski jer bi dosta toga morao da juris na aukcijama... |
Kojot |
Posted - 13/11/2013 : 23:25:24 Natana nikad nisam procitao,imam par komada ali neznam odakle.
|
Tex Willer |
Posted - 13/11/2013 : 21:52:10 quote: Originally posted by lwood
zapali je pa je onda gurni da bude zanimljivije
Ne smem, na plin je, to odma eksplodira, ne gori Probam li odosmo u vazduh zajedno, a strah me da se ne prizemljim nezgodno |
lwood |
Posted - 13/11/2013 : 21:17:24 quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by Johnny Difool
To ti se samo tako čini kad malo popiješ. Zapravo je jedna Zastava 128!
Jednu cu da gurnem u Nisavu, ako nema nijedne posle onda si u pravu
zapali je pa je onda gurni da bude zanimljivije |
cronos six |
Posted - 13/11/2013 : 21:03:06 ken je bolji strip od julije,ali oba izdanja imaju primas berardijevih emocija.kod kena vise,kod julije manje. kad bi vecina zena razmisljalo ko julija imali bi bolji svet,al sa manje sexa. |
Tex Willer |
Posted - 13/11/2013 : 20:45:41 quote: Originally posted by Johnny Difool
Jednu cu da gurnem u Nisavu, ako nema nijedne posle onda si u pravu
|
Johnny Difool |
Posted - 13/11/2013 : 17:42:40 quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by lwood
pa ko ih uspoređuje? juliju uspoređivat s Kenom je otprilike ka da uspoređuješ Ford T sa Chervolet Corvetom 4. generacije
Daj bolje poredjenje, imam samo dve Zastave 128, identicno izgledaju Cak su i isto godiste i iste boje
|
Tex Willer |
Posted - 13/11/2013 : 16:26:42 quote: Originally posted by lwood
pa ko ih uspoređuje? juliju uspoređivat s Kenom je otprilike ka da uspoređuješ Ford T sa Chervolet Corvetom 4. generacije
Daj bolje poredjenje, imam samo dve Zastave 128, identicno izgledaju Cak su i isto godiste i iste boje |
lwood |
Posted - 13/11/2013 : 11:48:46 quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by lwood
ma kakva crna julija
Nije to Julia, to joj je pomocnica Julia je ona belkinja sa crnom kosom. I strip je i vise nego ok, sad Ken ne moze da bude nikad, ali ne zbog zene u glavnoj ulozi, vec zato sto je Ken serijal sa jakim kontinuitetom, zato sto bi svi mi mogli da budemo Ken, da bijemo i budemo biveni, ponekad promatra pricu kao i mi a ne bude glavni akter, moze da uvuce autore u strip, mnogo je razloga sto je Ken jednostavno Ken.
Ne treba porediti ta dva stripa jer nisu za poredjenje, svaki je dobar na svoj nacin, jedino im je tvorac isti. Juliju bi pre uporedio sa engleskom serijom Cracker, samo sto je on mnogo jaci lik - kockar, pijanica, ruzan i debeo, razveden, stalno u dugovima, savrseno nesavrsen i kao takav beskrajno simpatican.
pa ko ih uspoređuje? juliju uspoređivat s Kenom je otprilike ka da uspoređuješ Ford T sa Chervolet Corvetom 4. generacije |
Timber Bil |
Posted - 13/11/2013 : 10:13:25 Ma Julija je u početku dobra, a onda počinje da se ponavlja. Jednolična mi je, nema epizoda za pamćenje. |
Gil-galad |
Posted - 13/11/2013 : 01:11:11 Ovo se opet inz povampirio? |
Tex Willer |
Posted - 12/11/2013 : 22:52:18 quote: Originally posted by solar
quote: Originally posted by Timber Bil
Haha Julija, Gea i Lilit su potpuni promašaji od serijala.
Profesore nisi u pravu. Ako se tebi osobno ne sviđaju to je ok, ali to ne umanjuje njihovu objektivnu kvalitetu.
Ma sve je stvar ukusa, bespredmetno je raspravljati. |
solar |
Posted - 12/11/2013 : 22:34:54 quote: Originally posted by Timber Bil
Haha Julija, Gea i Lilit su potpuni promašaji od serijala.
Profesore nisi u pravu. Ako se tebi osobno ne sviđaju to je ok, ali to ne umanjuje njihovu objektivnu kvalitetu. |
Poli |
Posted - 12/11/2013 : 22:28:44 quote: Originally posted by lwood
najozbiljnije. julija mi je totalna šteta
a cuj, nitko nije savrsen
|
cronos six |
Posted - 12/11/2013 : 22:21:59 quote: Originally posted by lwood
ma kakva crna julija
julija je extra serijal dragi iwoode. |
Tex Willer |
Posted - 12/11/2013 : 22:21:55 quote: Originally posted by lwood
ma kakva crna julija
Nije to Julia, to joj je pomocnica Julia je ona belkinja sa crnom kosom. I strip je i vise nego ok, sad Ken ne moze da bude nikad, ali ne zbog zene u glavnoj ulozi, vec zato sto je Ken serijal sa jakim kontinuitetom, zato sto bi svi mi mogli da budemo Ken, da bijemo i budemo biveni, ponekad promatra pricu kao i mi a ne bude glavni akter, moze da uvuce autore u strip, mnogo je razloga sto je Ken jednostavno Ken.
Ne treba porediti ta dva stripa jer nisu za poredjenje, svaki je dobar na svoj nacin, jedino im je tvorac isti. Juliju bi pre uporedio sa engleskom serijom Cracker, samo sto je on mnogo jaci lik - kockar, pijanica, ruzan i debeo, razveden, stalno u dugovima, savrseno nesavrsen i kao takav beskrajno simpatican. |
lwood |
Posted - 12/11/2013 : 21:45:48 ma kakva crna julija |