T O P I C R E V I E W |
TrOMISLAWSKI |
Posted - 01/08/2015 : 13:16:09 Scenarij: Tiziano Sclavi Crtež: Francesco Gamba
04.08.15. u snk 06.08.15. na kioscima |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
teller |
Posted - 28/10/2015 : 16:27:26 ovdje je Zagor zadovoljan i kaže yesss aligatoru koji hvata Čika za guzicu...strašno me razočarao taj duh. |
DODSFERD |
Posted - 28/10/2015 : 14:31:05 U Italiji je već aktualan River Cico (br. 15) a ovdje se traper zagubio negdje u Ludensovoj šumi.
|
teller |
Posted - 28/10/2015 : 14:20:52 Zar nije još vrijeme za ČIKO TRAPER? |
DODSFERD |
Posted - 25/08/2015 : 15:02:42 Upravo to, iako mi je jako slab uzet' ću ga zbog kolekcije, jednoga dana pročitati i to će vjerojatno biti zadnji put za ovaj život. |
El Morisco |
Posted - 25/08/2015 : 14:53:46 quote: Originally posted by teller
Kupio juće u Crikvi zadnjeg Čika i sa užitkom pročitao tog horrorca... Neznam kakav smisao za humor imaju neki ali mene ti Čiki baš zabave... Možda je taj jedan lošijih što se humora tiće ali nije ni loš... Gamba ko rođen za crtanje tih Čiko avantura, meni bolji od Ferija na toj ediciji... Isto tako nemam primjedbe na kolor koji je malo mračniji jer su takve scene u stripu... Več sljedeći ČIKO TRAPER bit če puno živahnijeg kolora, prevladovat će verovatno zelena... Me meni trenutno uz MALOG RENDŽERA najbolje izdanje na kioscima... Da dodam samo da mi i taj miris boje u stripu odgovara.. Možda sam samo omamljen tim mirisom, pa mi je taj strip fantazija... Trenutno (čast Alan Fordu) boljeg humora nema na kioscima...a u ovo ozbiljno doba, Čiko je blagoslovljen... 1298 primjeraka je prosjek po broju prodanih Čika, potrudit ču se da ga dignem na 1330, jer to zaslužije.
Citiram "Mene ti Čiki baš zabave...", svaka čast na pozitivi... iako sam čitao i Dnevnikovo specijalno izdanje (kriminalni prijevod) i Ludens c-b izdanje, mirne duše pišem - Horror Chico me zabavio i razveselio (ništa više od toga)... čak je i prevoditeljica uspjela pogoditi Sclavije igre riječi (znate svi kakav je Grouchov stil) i ima par zbilja odličnih verbalnih igri riječi. Naravno, Gambin crtež je neminovno slaba karika, da je ovaj 6-i nastavak Chica nacrtao Ferri 80% ljudi bi slinilo da je odličan... I konačno, za kolekcionare je neizostavni dio kolekcije jer se zbog trojice izvanzemaljaca izravno nastavlja na Fanta Chica... |
teller |
Posted - 23/08/2015 : 17:28:20 quote: Originally posted by DODSFERD
quote: Originally posted by teller Da dodam samo da mi i taj miris boje u stripu odgovara.. Možda sam samo omamljen tim mirisom, pa mi je taj strip fantazija...
Tko zna kakvog alkohola stavljaju u tu boju samo da omame čitatelje i umanje im sposobnost prosuđivanja. quote: 1298 primjeraka je prosjek po broju prodanih Čika, potrudit ču se da ga dignem na 1330, jer to zaslužije.
Znači da od sada kupuješ po 32 primjerka. Ne bih ti bio u koži kada te žena pritisne zbog razbacivanja teško stečenog novca.
ajoj..baš sam glup, naravno tiraž če bit 1300, sve što je više od 3-4 primjeraka je previše i za mene. |
DODSFERD |
Posted - 23/08/2015 : 17:08:01 quote: Originally posted by teller
quote: Originally posted by markotamara
sve se slazem ali da Gamba bolje crta od Ferria ove epizode to se nemogu sloziti
ma čuj, ja to malo iz protesta jer svi "samo prvih 5 brojeva valja"...
Meni još ni sada nije jasno da li to ljudi govore samo zbog crteža ili i kvaliteta priča ima nešto s time. Meni je prvi Chico story debelo precijenjen a svi ga nahvališe, barem polovina Burattinijevih ga nadmašuje, ako ne računam crtež. |
DODSFERD |
Posted - 23/08/2015 : 17:02:17 quote: Originally posted by teller Da dodam samo da mi i taj miris boje u stripu odgovara.. Možda sam samo omamljen tim mirisom, pa mi je taj strip fantazija...
Tko zna kakvog alkohola stavljaju u tu boju samo da omame čitatelje i umanje im sposobnost prosuđivanja. quote: 1298 primjeraka je prosjek po broju prodanih Čika, potrudit ču se da ga dignem na 1330, jer to zaslužije.
Znači da od sada kupuješ po 32 primjerka. Ne bih ti bio u koži kada te žena pritisne zbog razbacivanja teško stečenog novca.
|
markotamara |
Posted - 23/08/2015 : 10:33:57 quote: Originally posted by teller
sve se slazem ali da Gamba bolje crta od Ferria ove epizode to se nemogu sloziti
ma čuj, ja to malo iz protesta jer svi "samo prvih 5 brojeva valja"... naravno da je maestro neponovljiv ali njega sam se več malo zasitio... Gamba mi je malo osvježenje kako u Zagoru tako i tom serijalu... koliko god čudno zvućalo... ali, kažem Ferri je Bog (ali nije jedini)!
|
teller |
Posted - 23/08/2015 : 10:28:59 quote: Originally posted by markotamara
ma čuj, ja to malo iz protesta jer svi "samo prvih 5 brojeva valja"... naravno da je maestro neponovljiv ali njega sam se več malo zasitio... Gamba mi je malo osvježenje kako u Zagoru tako i tom serijalu... koliko god čudno zvućalo... ali, kažem Ferri je Bog (ali nije jedini)!
|
markotamara |
Posted - 23/08/2015 : 10:24:13 sve se slazem ali da Gamba bolje crta od Ferria ove epizode to se nemogu sloziti |
teller |
Posted - 23/08/2015 : 10:13:10 Kupio juće u Crikvi zadnjeg Čika i sa užitkom pročitao tog horrorca... Neznam kakav smisao za humor imaju neki ali mene ti Čiki baš zabave... Možda je taj jedan lošijih što se humora tiće ali nije ni loš... Gamba ko rođen za crtanje tih Čiko avantura, meni bolji od Ferija na toj ediciji... Isto tako nemam primjedbe na kolor koji je malo mračniji jer su takve scene u stripu... Več sljedeći ČIKO TRAPER bit če puno živahnijeg kolora, prevladovat će verovatno zelena... Me meni trenutno uz MALOG RENDŽERA najbolje izdanje na kioscima... Da dodam samo da mi i taj miris boje u stripu odgovara.. Možda sam samo omamljen tim mirisom, pa mi je taj strip fantazija... Trenutno (čast Alan Fordu) boljeg humora nema na kioscima...a u ovo ozbiljno doba, Čiko je blagoslovljen... 1298 primjeraka je prosjek po broju prodanih Čika, potrudit ču se da ga dignem na 1330, jer to zaslužije. |
morski |
Posted - 21/08/2015 : 12:17:30 Ako neko ima HC Horror Chico (c/b) na prodaju, neka mi javi... |
tinton |
Posted - 20/08/2015 : 11:05:16 quote: Originally posted by wolf
quote: Originally posted by tinton
Nisam htio povlaciti politiku, nego mi je Rahazlam digao zivac.
Ma stavi ga na ignore...
Ne vrijedi kad još uvijek mogu vidjeti kad ga netko citira. |
markotamara |
Posted - 19/08/2015 : 15:44:04 quote: Originally posted by DODSFERD
Meni tete dozvole da udjem unutra i da biram sto me volja (sada neidem toliko cesto jer narucujem preko striparnica)
Pa ni to nije loše, pogotovo ako je dobrodržeća polovnjača.
nisu polovnjače jbga |
Rahazlam |
Posted - 19/08/2015 : 13:58:08 quote: Originally posted by tinton
Rahazlam me podsjeca na onog piskarala Tihomira Dujmovica. Svaka recenica mu zavrsava usklicnikom/usklicnicima.
E to mi je navika!! |
Giuda Ballerino |
Posted - 19/08/2015 : 13:10:00 quote: Originally posted by sergej773
Jadan ti ako ti tuđ uzvičnik toliko ide na živce.
Drago mi je sto nemam pojma tko je Tihomir Dujmovic , vec jako dugo vremena ne pratim hrvatske medije, a pogotovo novine. |
wolf |
Posted - 19/08/2015 : 13:02:32 quote: Originally posted by tinton
Nisam htio povlaciti politiku, nego mi je Rahazlam digao zivac.
Ma stavi ga na ignore... |
sergej773 |
Posted - 19/08/2015 : 12:49:55 Jadan ti ako ti tuđ uzvičnik toliko ide na živce. |
tinton |
Posted - 19/08/2015 : 12:47:21 Nisam htio povlaciti politiku, nego mi je Rahazlam digao zivac.
|
wolf |
Posted - 19/08/2015 : 11:45:58 quote: Originally posted by tinton
Rahazlam me podsjeca na onog piskarala Tihomira Dujmovica. Svaka recenica mu zavrsava usklicnikom/usklicnicima.
Baš moraš? |
DODSFERD |
Posted - 19/08/2015 : 10:23:40 Drago mi je da se Rahazlam vratio nakon 3 mjeseca, a slažem se s njime u vezi ovog specijala, bez uskličnika. |
tinton |
Posted - 19/08/2015 : 08:18:10 Rahazlam me podsjeca na onog piskarala Tihomira Dujmovica. Svaka recenica mu zavrsava usklicnikom/usklicnicima. |
Rahazlam |
Posted - 19/08/2015 : 01:33:02 Najgluplji Chicho specijal definitivno!! |
DODSFERD |
Posted - 17/08/2015 : 15:47:12 Danas sam bio u kupovini i uzeo sve što je izašlo od Ludensa u zadnjih mjesec dana (a ima toga) ali potpuno zaboravio na Cicu. Što je tu je, znači da će čekati do slijedeće prilike. |