Sclavi katastrofalan. Infantilan humor za mlađe od 3 godine. Ne znam kako je to mogao napisati, makar i kao pocetnik. A Gamba, uh... Prvih 5 zbilja je legendarno, ovo ostalo sramota papira.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Ova epizoda iskače jedino po tome što u ono vrijeme nije izašla u Hr, pa je bila tražena kao specijalni broj ZS 15. Što se mene tiče sama po sebi uvreda je za prethodnu legendarnu epizodu. A ionako nakon prvih 5 legendi ni ne namjeravam maltretirati oči Gambinim užasom od crteža i još u boji.
Sclavi katastrofalan. Infantilan humor za mlađe od 3 godine. Ne znam kako je to mogao napisati, makar i kao pocetnik. A Gamba, uh... Prvih 5 zbilja je legendarno, ovo ostalo sramota papira.
+1
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Sclavi katastrofalan. Infantilan humor za mlađe od 3 godine.
Čitao sa originalnim tekstom ili zaključuješ na osnovu Ludensovog ili ZS?
Ja sam citao u izdanju Zlatne serije gde je naslov preveden kao ,,Ciko u Drakulinom dvorcu" i cuo sam da je tu prevod mnogo bolji nego u Ludensovom izdanju ali meni je svejedno ovo najlosiji cikov specijal.
Nolittini specijalci su daleko gori i infantilniji od ovoga. Sclavi i Faraci su definitivno Nolitti i Buretu ocitali lekciju iz humora.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Danas nešto odmjeravam po kiosku i vidim da ovo još nije izašlo.
ima, prekjučer je stiglo posvuda... neke tete se žale da su im kiosci "pretrpani" pa nema u izlogu-samo pitaj
46 god. Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •