T O P I C R E V I E W |
nikotin |
Posted - 04/10/2018 : 19:55:56 http://shop.sergiobonelli.it/libri/2018/03/07/libro/keller-1002253/
Je li ovo broj 5.

|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
zlatan bihac |
Posted - 07/10/2018 : 15:54:23 ako sve bude po planu, ovaj mjesec bi onda trebalo da izađu čak tri stripa iz ovih edicija romanzi/la miniserie. samo što će keler i tropical blues izaći u jednom komadu, dok će UT izaći 4 broja od 6, odnosno 7, ako računamo i onaj prequel. |
ivanl |
Posted - 07/10/2018 : 14:55:45 Bas dobro. Volim i ja te mini serijale. |
zlatan bihac |
Posted - 07/10/2018 : 14:23:53 quote: Originally posted by ivanl
Kad ce tropical blues izaci? To je provjerena informacija?
na cobisu stoji da je u štampi...po nekoj logici bi trebao izaći sad za sajam knjige, krajem mjeseca... |
risbozg |
Posted - 07/10/2018 : 11:18:08 quote: Originally posted by zlatan bihac
quote: Originally posted by zlatan bihac
naravno da se uzima...kao i ostala 3 neobjavljena šta sam uzeo dosad...nije bilo nove riznice pola godine pa sam pomislio da ih neče više izdavati...prije najave kelera, i UT od PP, bilo je 10 neobjavljenih izdanja kod nas iz edicija romanzi a fumetti, la miniserie i one shot.. sad kad su ova dva najavljena, vjerujem za sajam da bi mogli sad izaći, ostaje nam još 8 izdanja iz ovih edicija neobjavljenih kod nas koje bi se mogli izdati;
- darwin - la bestia - cheyene - greystorm romanzi - monolith - tropical bluese - banditas - legionar.
jedan manje...''tropski bluz''...PP izdaje ovaj strip...   
na 300 stranica..znači, sva tri broja u jednu knjigu, pretpostavljam i sa svim naslovnicama unutra...tiraž 500 komada.
opa..bravo , volim te mini serijale   |
ivanl |
Posted - 07/10/2018 : 03:51:42 Kad ce tropical blues izaci? To je provjerena informacija? |
zlatan bihac |
Posted - 07/10/2018 : 00:46:06 quote: Originally posted by zlatan bihac
naravno da se uzima...kao i ostala 3 neobjavljena šta sam uzeo dosad...nije bilo nove riznice pola godine pa sam pomislio da ih neče više izdavati...prije najave kelera, i UT od PP, bilo je 10 neobjavljenih izdanja kod nas iz edicija romanzi a fumetti, la miniserie i one shot.. sad kad su ova dva najavljena, vjerujem za sajam da bi mogli sad izaći, ostaje nam još 8 izdanja iz ovih edicija neobjavljenih kod nas koje bi se mogli izdati;
- darwin - la bestia - cheyene - greystorm romanzi - monolith - tropical bluese - banditas - legionar.
jedan manje...''tropski bluz''...PP izdaje ovaj strip...   
na 300 stranica..znači, sva tri broja u jednu knjigu, pretpostavljam i sa svim naslovnicama unutra...tiraž 500 komada. |
teller |
Posted - 05/10/2018 : 12:46:20 neke ču uzet, sve sigurno ne...Monolith i Darwin mi recimo djeluju bezveze! |
ivanl |
Posted - 05/10/2018 : 12:40:36 quote: Originally posted by zlatan bihac
- darwin - la bestia - cheyene - greystorm romanzi - monolith - tropica bluese - banditas - legionar.
Ja mislim da nema problema. Cini mi se da ce sve izdati. A sve cu i kupiti, neovisno sto imam neke u Libellusu, Phoenix pressu... |
zlatan bihac |
Posted - 05/10/2018 : 12:32:08 naravno da se uzima...kao i ostala 3 neobjavljena šta sam uzeo dosad...nije bilo nove riznice pola godine pa sam pomislio da ih neče više izdavati...prije najave kelera, i UT od PP, bilo je 10 neobjavljenih izdanja kod nas iz edicija romanzi a fumetti, la miniserie i one shot.. sad kad su ova dva najavljena, vjerujem za sajam da bi mogli sad izaći, ostaje nam još 8 izdanja iz ovih edicija neobjavljenih kod nas koje bi se mogli izdati;
- darwin - la bestia - cheyene - greystorm romanzi - monolith - tropica bluese - banditas - legionar. |
nikotin |
Posted - 05/10/2018 : 11:54:32 Ja kupujem sa velikim zadovoljstsvom. Da hoče izdati Darwina i još neke. Bravo Čarobna. |
1Euro |
Posted - 05/10/2018 : 08:47:48 preskačem, ne zanima me niti najmanje....da mi ga daju besplatno vjerovatno ga ne bi ni prelistao.... |
teller |
Posted - 05/10/2018 : 08:31:22 quote: Originally posted by ivanl
quote: Originally posted by teller
tako me nimalo ne zanima taj kelner da čak neču komentirati!
A isto ti ne da mira taj 'konobar',pa svratis na komentar...😜
pa nebi bio teller da... |
Dwayne_Looney |
Posted - 05/10/2018 : 08:28:51 Djeluje mi kao BD, čekat ću komentare. "Oči i tama" i "Golim rukama" su bili vrlo dobri ali može li se ritam održati reći će, nadam se, kolege stripofili. |
ivanl |
Posted - 05/10/2018 : 08:20:55 quote: Originally posted by teller
tako me nimalo ne zanima taj kelner da čak neču komentirati!
A isto ti ne da mira taj 'konobar',pa svratis na komentar...😜 |
dessa |
Posted - 05/10/2018 : 08:06:35 Ima li Marte unutra? |
teller |
Posted - 05/10/2018 : 07:23:29 tako me nimalo ne zanima taj kelner da čak neču komentirati! |
ivanl |
Posted - 05/10/2018 : 05:00:57 quote: Originally posted by anto
prave šmekere ne interesuju boneloidi prave bonelijevce ne interesuju ovakvi izleti u neizvesno!Znači samo Zagor,Mark,Miki,Blek,eventualno Dilan!!
Ma daj, Anto...pa bar ti ne...😜 |
sumohrvat |
Posted - 05/10/2018 : 00:34:48 Ovo ću definitivno uzeti. Kao i sve prethodne. |
mike |
Posted - 05/10/2018 : 00:21:26 quote: Originally posted by anto
prave šmekere ne interesuju boneloidi prave bonelijevce ne interesuju ovakvi izleti u neizvesno!Znači samo Zagor,Mark,Miki,Blek,eventualno Dilan!!
:) |
wesskowaz |
Posted - 04/10/2018 : 23:31:31 Ah, Minjako. Ne znam, verovatno cu preskociti. |
nikotin |
Posted - 04/10/2018 : 23:09:57 quote: Originally posted by anto
quote: Originally posted by RadioClash
quote: Originally posted by anto
I Tex. Nemoj Texa zaboraviti.
    kakav sam papak!!! I Tex,normalno!!!!!!!!!!
   |
velka031 |
Posted - 04/10/2018 : 23:07:05 Čini se doista zanimljivo. |
risbozg |
Posted - 04/10/2018 : 23:06:37 odlično..riznica je prva liga |
gerilac1 |
Posted - 04/10/2018 : 22:47:08 Imam prva cetiri broja riznice, i price su sve bolja od bolje. Tako da i od ovoga ne ocekujem nista manje. Ukratko uzimam. |
DODSFERD |
Posted - 04/10/2018 : 22:20:45 quote: Originally posted by anto
quote: Originally posted by RadioClash
quote: Originally posted by anto
I Tex. Nemoj Texa zaboraviti.
    kakav sam papak!!! I Tex,normalno!!!!!!!!!!
Samo da teller ne skuži koga si još zaboravio. Što se tiče ovog Kelera malo me straši ime autora, ali mislim da ću ga svejedno nabaviti. |