T O P I C R E V I E W |
LudensovPotrcko |
Posted - 28/03/2022 : 18:38:19 Jedan sasvim običan obiteljski portret
![](https://i.imgur.com/MZyKqWz.jpg)
Scenarij: Barbato Crtež: Giovanni
Broj originala 363.
Već dostupno na shop.strip-agent.hr
Početkom travnja na ostalim prodajnim mjestima. |
9 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Deers |
Posted - 08/06/2022 : 22:42:07 Zanimljiv dio o djetinstvu i koliko toliko građenje radnje. Rasplet je dosta loše izveden a imao je potencijala. Nedovoljno iskorištena trauma glavnog negativca. |
DragonSlayer |
Posted - 17/04/2022 : 12:31:43 Epizoda koja tematski ni po čemu ne odaje dojam da smo u nekom novom razdoblju Dylana, Freghierijev crtež je jednak onima iz njegovog kasnijeg perioda, a Barbato nam daje jednu od svojih najmanje zanimljivih epizoda, ona je po meni uvijek bila klasa iznad i volim vidjeti njeno ime ispod naslova, no ovo bez ikakvih problema može proći za jednu prosječnu Rujuovu epizodu... Tema izmišljenih prijatelja iz djetinjstva već je puno bolje izvedena u hrpi epizoda ovoga serijala te ju je odavno trebalo pokopati, a glavni negativac i njegove motivacije su izrazito šablonski odrađene, jedino mi je Blochovo pomaganje Dylanu i suradnja s Raniom zanimljiva. Također mi se ne sviđa niti sam lik Inspektora Carpentera kako u ovoj tako niti u ostalim epizodama u kojima se pojavljivao, kao zamjena Blochu nije mu niti do koljena, nepromišljen, kronično nervozan lik koji u serijalu služi uglavnom kao deus ex machina ili da bi se pojavio nakon što je sve već gotovo i kritizirao Dylana, interesantno je kako je tu već preko dvadeset epizoda i uvijek uglavnom sumnja na njega da bi na kraju promijenio mišljenje, njegovo neprijateljstvo prema glavnome liku i više je nego besmisleno, a kada se sjetim kako su nadređeni osuđivali Blocha za svaki potez ne mogu niti zamisliti kako toleriraju ovoga buntovnoga... |
gogs.321 |
Posted - 01/04/2022 : 07:53:11 Na kioscima. |
corto33 |
Posted - 29/03/2022 : 07:11:14 quote: Originally posted by teller
ovdje valjda počinje novi naslovničar Carnevale ili što več... Odlično,... bar malo osvjzenje serijala.
Cavenago. Ima i Carnevale u SBE, crtao je jednog Texoneja. |
teller |
Posted - 28/03/2022 : 21:26:20 ovdje valjda počinje novi naslovničar Carnevale ili što več... Odlično,... bar malo osvjzenje serijala. |
Sarghan |
Posted - 28/03/2022 : 19:56:12 Fun fact: glavni akteri ove priče prikazani su (na stranici ili dvije) i u Ludilu Petea Brennana koju je također pisala Barbato.
Zanimljiv dio je kako je ta priča u Maxiju (originalno) izašla skoro godinu i pol prije ove priče. Ovako je (nesvjesno?) stvoren međuedcijiski kontinuitet, iako mislim da je jedna od ovih priča prvobitno bila namjenjena za suprotnu ediciju pa je zato došlo do toga. |
delboj |
Posted - 28/03/2022 : 19:18:50 Barbatova je opet svašta smućkala, neobična priča o Dilanovom djetinjstvu. Teško je dati neku ocjenu. |
ivanl |
Posted - 28/03/2022 : 18:55:59 Svaka mu je izvanredna! Steta sto ih ne radi na papiru, ka pravi momak... |
jaki |
Posted - 28/03/2022 : 18:51:44 Dobra naslovnjača🙂 |