T O P I C R E V I E W |
CountCagliostro |
Posted - 31/05/2022 : 18:22:47 Roštao sam malo po podforumu, ali gotovo ništa o Fumimurinom i Ikegamijevom yakuza epu Sanctuary. Netko čitao? Vrijedi truda ili valja zanemariti?
Imam dojam da su neke starije, nazovi klasične, mange malo zanemarene kod nas. Crying Freeman, Samurai Crusader, Samurai Legend, Worst, Fist of North Star, Neon Genesis Evangelion. Teško je naći info ili preporuke što ne olakšava odluku o kupovini iako su sada lako dostupne. |
5 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
KuntaKinte |
Posted - 31/05/2022 : 22:23:08 Čitao i ja pre 1000 godina. Oke, korektno, ali ništa revolucionarno, može, ali ne mora. |
corto33 |
Posted - 31/05/2022 : 20:21:32 quote: Originally posted by naker
Ne znam za mangu, ali još mi par epizoda ostalo da privedem kraju gledanje Evangeliona i samo ću reći - mindblowing.
I manga je odlična na svoj način. |
corto33 |
Posted - 31/05/2022 : 20:20:15 Vrijedi Sanctuary. Meni bolji od poznatijeg Crying Freemana, ako pričamo o Ikegamiju. |
naker |
Posted - 31/05/2022 : 19:46:46 Ne znam za mangu, ali još mi par epizoda ostalo da privedem kraju gledanje Evangeliona i samo ću reći - mindblowing. |
ŠAŠ |
Posted - 31/05/2022 : 19:17:30 quote: Originally posted by CountCagliostro
Imam dojam da su neke starije, nazovi klasične, mange malo zanemarene kod nas. Crying Freeman, Samurai Crusader, Samurai Legend, Worst, Fist of North Star, Neon Genesis Evangelion. Teško je naći info ili preporuke što ne olakšava odluku o kupovini iako su sada lako dostupne.
|
|
|