T O P I C R E V I E W |
fler |
Posted - 24/02/2008 : 16:50:44 http://blog.newsarama.com/2008/02/20/david-fincher-to-helm-black-hole/
komentari?
što se mene tiče, strip još nisam pročitao (mea culpa:) jedan je od onih na vječitoj "nabavi!" listi, koja se svakodnevno povećava a rijetko smanjuje. filmska ekipa jako obećava, eto mi razloga za pročitati ga prije ekranizacije. |
11 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
ken2 |
Posted - 27/03/2010 : 15:34:30 quote: Originally posted by jurica
quote: Originally posted by flamboyant soul
Klasični primjer ''body horrora'', koji puca na kartu gađenja prema neprirodnim promjenama na tijelima (nesretnih) likova.
od tebe neko razumijevanje suptilne simbolike ili u ostalom bilo cega sto nije ocigledno na povrsini nitko ni ne ocekuje.
samo cisto informacije radi: nisi zagrebao ni centimetar ispod povrsine onoga cime se spomenuti strip bavi. znas, nije sve na svijetu samoobjasnjivo poput televizijske serije ili nove epizode Zagora.
hahahahaha tražim neki topik po bespućima američkog stripa, pa sam nabasao na ovu raspravu o crnoj rupi dok još nije bila objavljena zaletio se flambi, a jurica oštar kao britva, grub ko taylor, ali u pravu |
DeeCay |
Posted - 28/02/2008 : 18:44:04 hehe... kad završi sa svim spomenutim projektima, i bit će Clintovih godina. Na imdb-u nije niti najavljen projekt. |
mcn |
Posted - 28/02/2008 : 08:25:15 Dobra vijest ili lossa:
http://www.joblo.com/finchers-black-hole
mcn |
flamboyant soul |
Posted - 25/02/2008 : 19:09:28 quote: Originally posted by jurica
od tebe neko razumijevanje suptilne simbolike ili u ostalom bilo cega sto nije ocigledno na povrsini nitko ni ne ocekuje.
Jebote, Jurice, otiš'o si u kurac, totalno. Inače si mi simpatičan lik, ali u posljednjih mjesec dana si totalno popizdio.
quote: Originally posted by jurica
samo cisto informacije radi: nisi zagrebao ni centimetar ispod povrsine onoga cime se spomenuti strip bavi.
Lako moguće, pošto me to očito previše nije ni interesiralo. Samo oni kojima je nešto dobro traže u tome 'dublja značenja'. To mi je ostalo u glavi još od školskih dana, što je ustvari nevjerojatno, uzevši u obzir da se još uvijek trujem Dylanima i Zagorima.
quote: Originally posted by jurica
znas, nije sve na svijetu samoobjasnjivo poput televizijske serije ili nove epizode Zagora.
Pa ako do sada nisam znao, sad znam. Hvala ti puno, Jurice. You made my day.
I da, Jurice, još samo nešto: kad je tolika kriza, nije loša opcija ni platiti. Jebeš principe kad ti se po moždanim vijugama počnu sudarati 'mali bijeli' i 'mali sivi' (neovisno o razmjeru istih).
|
tony starks |
Posted - 25/02/2008 : 15:17:43 preprepreprejeben strip! filmu ne namjeravam nit prismrdit:) |
jurica |
Posted - 25/02/2008 : 12:23:49 quote: Originally posted by flamboyant soul
Klasični primjer ''body horrora'', koji puca na kartu gađenja prema neprirodnim promjenama na tijelima (nesretnih) likova.
samo cisto informacije radi: nisi zagrebao ni centimetar ispod povrsine onoga cime se spomenuti strip bavi. znas, nije sve na svijetu samoobjasnjivo poput televizijske serije ili nove epizode Zagora. |
Man_of_Steel |
Posted - 24/02/2008 : 21:27:34 Me love it... A sto se vecne liste tice, to je posebna prica: Zacaran krug koji vodi ili u bankrot... ili u bankrot... Strip kupovinom nikada necemo dostici nirvanu.. |
flamboyant soul |
Posted - 24/02/2008 : 18:21:29 Pa dobro, određeni crni štih ima, to da, ali radi se ipak o horroru, gdje je to uvijek sastavni dio repertoara. Uostalom, šta ja znam, nisam nikad bio preveliki ljubitelj horrora kao takvog u stripu... |
Markos |
Posted - 24/02/2008 : 18:01:36 Ma da, ali tako creepy atmosferu nigdje drugdje nisam osjetio. |
flamboyant soul |
Posted - 24/02/2008 : 17:53:49 Onako, meni je OK, ali ništa posebno. Klasični primjer ''body horrora'', koji puca na kartu gađenja prema neprirodnim promjenama na tijelima (nesretnih) likova. |
Markos |
Posted - 24/02/2008 : 17:36:37 Meni je to super, volio bih to objaviti u Orci. |