forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Hulk smash! The Incredible Hulk (2008)

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
flamboyant soul Posted - 14/03/2008 : 10:25:42
Dakle:
http://www.mtv.com/overdrive/?id=1583143&vid=215625

Djeluje interesantno u svakom slučaju, glumačka postava je svakako najbolji adut ove ekranizacije. Što se direktora tiče - Louis Leterrier je do sada pokazao da može i zna režirati kvalitetni akcijski film (što Hulk u svakom slučaju jest), a nisu mu strani ni letimični izleti u dramu (što je opet često u Hulku). Tako da mislim da će film (kao film) biti u najmanju ruku pristojan, što se i traži, a fanovi stripa... Pa, tko je uopće toliko lud da njima ide udovoljavati.

Naravno - Lou Ferrigno je jedini pravi Hulk, that's a fact.
3   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
DeeCay Posted - 14/03/2008 : 17:32:29
Meni je Letterier možda prebrz redatelj, Hulk je ipak u duši romantik, nježna dušica. Transporteri su samo akcija bez mozga, Danny The Dog pokušaj ubacivanja pameti, no onda je ispalo sve sporo i bledunjavo.

Ali, koliko se sjeća, ritam Angovog Hulka bio jest mjestimično spor, no imao je bombastične scene i interesatnu montažu. Scene između Hulka i one simpa male (Jeniffer Conelly), još ih i danas pamtim... Još uvijek ostajem pri tome da mi je ovo najbolja ekranizacija stripa. Doduše, ne i najvjernija, no ono drugo mi je važnije...
flamboyant soul Posted - 14/03/2008 : 13:12:22
Serije se više baš i ne sjećam, ali znam da mi je to bio prvi susret sa Hulkom. Ja i stari smo to gledali na televiziji i onda mi je objasnio u čemu je ustvari riječ - kad ga netko razljuti Bruce Banner (Bill Bixby) trga svoju crnu dolčevitu, pretvara se u zelenog diva Hulka (Lou Ferrigno) i skače kroz prozorsko staklo svog laboratorija. Eh da, šta kao klinac pogledaš nikad ti ne izađe iz glave... (Morat ću si pothitno nabavit tu seriju i te filmove iz 70-ih i 80-ih.)

A ovaj Hulk iz 2003. od Anga Leeja mi je slab, prespor i nezanimljiv. - 5/10
DeeCay Posted - 14/03/2008 : 12:58:33
Dobro izgleda trailer... Norton vs. Roth. Hvala Ferrignu jer je on bio Hulk od krvi i mesa. Njegova serija? Bljak!
PRvi Angov film mi je jedna od najboljih ekranizacija.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000