Author |
Topic |
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 14/03/2008 : 10:25:42
|
Dakle: http://www.mtv.com/overdrive/?id=1583143&vid=215625
Djeluje interesantno u svakom slučaju, glumačka postava je svakako najbolji adut ove ekranizacije. Što se direktora tiče - Louis Leterrier je do sada pokazao da može i zna režirati kvalitetni akcijski film (što Hulk u svakom slučaju jest), a nisu mu strani ni letimični izleti u dramu (što je opet često u Hulku). Tako da mislim da će film (kao film) biti u najmanju ruku pristojan, što se i traži, a fanovi stripa... Pa, tko je uopće toliko lud da njima ide udovoljavati.
Naravno - Lou Ferrigno je jedini pravi Hulk, that's a fact.
|
Dobro i šta mi sada treba da uradimo? |
Edited by - flamboyant soul on 14/03/2008 13:12:34
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 14/03/2008 : 12:58:33
|
Dobro izgleda trailer... Norton vs. Roth. Hvala Ferrignu jer je on bio Hulk od krvi i mesa. Njegova serija? Bljak! PRvi Angov film mi je jedna od najboljih ekranizacija. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik
United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 14/03/2008 : 13:12:22
|
Serije se više baš i ne sjećam, ali znam da mi je to bio prvi susret sa Hulkom. Ja i stari smo to gledali na televiziji i onda mi je objasnio u čemu je ustvari riječ - kad ga netko razljuti Bruce Banner (Bill Bixby) trga svoju crnu dolčevitu, pretvara se u zelenog diva Hulka (Lou Ferrigno) i skače kroz prozorsko staklo svog laboratorija. Eh da, šta kao klinac pogledaš nikad ti ne izađe iz glave... (Morat ću si pothitno nabavit tu seriju i te filmove iz 70-ih i 80-ih.)
A ovaj Hulk iz 2003. od Anga Leeja mi je slab, prespor i nezanimljiv. - 5/10 |
Dobro i šta mi sada treba da uradimo? |
Edited by - flamboyant soul on 14/03/2008 13:13:05 |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 14/03/2008 : 17:32:29
|
Meni je Letterier možda prebrz redatelj, Hulk je ipak u duši romantik, nježna dušica. Transporteri su samo akcija bez mozga, Danny The Dog pokušaj ubacivanja pameti, no onda je ispalo sve sporo i bledunjavo.
Ali, koliko se sjeća, ritam Angovog Hulka bio jest mjestimično spor, no imao je bombastične scene i interesatnu montažu. Scene između Hulka i one simpa male (Jeniffer Conelly), još ih i danas pamtim... Još uvijek ostajem pri tome da mi je ovo najbolja ekranizacija stripa. Doduše, ne i najvjernija, no ono drugo mi je važnije... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
|
Topic |
|