forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 HULK - trazi se epizoda ( Hvala Mr.Bushidu ! )

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
emirem Posted - 30/05/2011 : 20:08:42
U drugoj polovici 80-tih citao kod frenda neki strip o Hulku bio je na njemackom u izdanju kao dzepna knjiga,ne znam naziv epizode..Pocinje kao velika slika Hulka kojeg pokusavaju seljani nekog bavarskog sela ubiti sa bakljama i vilama, u stilu frankensteinovog cudovista,atmosfera je nekako goticka,dvorac pozadi i ovaj se dere nesto kao "Hulk bijesan,Hulk ljut!!"(tako valjda uvijek pocinje strip
Trazio po arhivama ali tamo su samo naslovnice a nema skenova da skinem i vidim.
planiram kupiti neke Marvelove masterwork pa bih nasao i ovu epizodu koja mi je bila nekako "upecatljiva"..mislim da je Buscema crtao??!!
Hvala unaprijed tko sta zna
8   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
emirem Posted - 31/05/2011 : 00:38:02
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Samo da još kažem, ovaj strip nećeš naći reprintan u Marvelovoj Masterworks ediciji, ali hoćeš u prvoj knjizi edicije Essential Rampaging Hulk. Doduše, u crno-bijeloj varijanti.

http://www.mycomicshop.com/search?TID=14309971

Hvala jos jednom nasao sam izdanje i vidio da je to edicija koja je izvan redovne serije i nisam imao vremena veceras traziti al sutra cu bas da pogledam tj? danas!
Hvala i Domo Arigato jos jednom Mr.Bushido!!!
jaki Posted - 30/05/2011 : 23:10:03
Bushido je forumash stoljeća!
alexts Posted - 30/05/2011 : 22:22:40
Stari dobri Hulk. Dok je Brus Baner ličio na čoveka, a ne na spužvu sa naočarima.
Mr. Bushido Posted - 30/05/2011 : 22:16:49
quote:
Originally posted by emirem

Sto mu muka!!!!!
Bushido,ne mogu vjerovati!!!
Nasao si nesto sto sam trazio mjesecima(ne bas svaki dan!!)
Covjece stvarno si stripoman, imas neku ultra-mega datoteku kod sebe na kompu , da nije HAL9000???
Kad bude glasanje za pomagaca godine imas moj glas!!!
Neizmjerno hvala za ovo bas si pogodio u srz!!
I za Dredda sam ti duzan!!

quote:
Originally posted by mcn

Bushido rula!

mcn

mcn Posted - 30/05/2011 : 21:52:18
Bushido rula!

mcn
Mr. Bushido Posted - 30/05/2011 : 21:20:19
Samo da još kažem, ovaj strip nećeš naći reprintan u Marvelovoj Masterworks ediciji, ali hoćeš u prvoj knjizi edicije Essential Rampaging Hulk. Doduše, u crno-bijeloj varijanti.

http://www.mycomicshop.com/search?TID=14309971
emirem Posted - 30/05/2011 : 21:02:02
Sto mu muka!!!!!
Bushido,ne mogu vjerovati!!!
Nasao si nesto sto sam trazio mjesecima(ne bas svaki dan!!)
Covjece stvarno si stripoman, imas neku ultra-mega datoteku kod sebe na kompu , da nije HAL9000???
Kad bude glasanje za pomagaca godine imas moj glas!!!
Neizmjerno hvala za ovo bas si pogodio u srz!!
I za Dredda sam ti duzan!!
Mr. Bushido Posted - 30/05/2011 : 20:41:10
quote:
Originally posted by emirem

U drugoj polovici 80-tih citao kod frenda neki strip o Hulku bio je na njemackom u izdanju kao dzepna knjiga,ne znam naziv epizode..Pocinje kao velika slika Hulka kojeg pokusavaju seljani nekog bavarskog sela ubiti sa bakljama i vilama, u stilu frankensteinovog cudovista,atmosfera je nekako goticka,dvorac pozadi i ovaj se dere nesto kao "Hulk bijesan,Hulk ljut!!"(tako valjda uvijek pocinje strip
Trazio po arhivama ali tamo su samo naslovnice a nema skenova da skinem i vidim.
planiram kupiti neke Marvelove masterwork pa bih nasao i ovu epizodu koja mi je bila nekako "upecatljiva"..mislim da je Buscema crtao??!!
Hvala unaprijed tko sta zna

Mislim da nije u pitanju bavarsko selo, već švicarsko. Ovo bi mogla biti priča A Cure for Chaos!, koja je izašla 1979. godine u 14. broju kratkotrajnog izdanja jednostavnog naslova The Hulk!

Scenarist je Doug Moench, a crtač nije Buscema, već Ron Wilson.

Evo, pogledaj pa reci je li to ta priča.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000