Author |
Topic |
|
emirem
Advanced Member
10819 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 30/05/2011 : 20:08:42
|
U drugoj polovici 80-tih citao kod frenda neki strip o Hulku bio je na njemackom u izdanju kao dzepna knjiga,ne znam naziv epizode..Pocinje kao velika slika Hulka kojeg pokusavaju seljani nekog bavarskog sela ubiti sa bakljama i vilama, u stilu frankensteinovog cudovista,atmosfera je nekako goticka,dvorac pozadi i ovaj se dere nesto kao "Hulk bijesan,Hulk ljut!!"(tako valjda uvijek pocinje strip Trazio po arhivama ali tamo su samo naslovnice a nema skenova da skinem i vidim. planiram kupiti neke Marvelove masterwork pa bih nasao i ovu epizodu koja mi je bila nekako "upecatljiva"..mislim da je Buscema crtao??!! Hvala unaprijed tko sta zna
|
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 31/05/2011 01:04:30
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12931 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 30/05/2011 : 20:41:10
|
quote: Originally posted by emirem
U drugoj polovici 80-tih citao kod frenda neki strip o Hulku bio je na njemackom u izdanju kao dzepna knjiga,ne znam naziv epizode..Pocinje kao velika slika Hulka kojeg pokusavaju seljani nekog bavarskog sela ubiti sa bakljama i vilama, u stilu frankensteinovog cudovista,atmosfera je nekako goticka,dvorac pozadi i ovaj se dere nesto kao "Hulk bijesan,Hulk ljut!!"(tako valjda uvijek pocinje strip Trazio po arhivama ali tamo su samo naslovnice a nema skenova da skinem i vidim. planiram kupiti neke Marvelove masterwork pa bih nasao i ovu epizodu koja mi je bila nekako "upecatljiva"..mislim da je Buscema crtao??!! Hvala unaprijed tko sta zna
Mislim da nije u pitanju bavarsko selo, već švicarsko. Ovo bi mogla biti priča A Cure for Chaos!, koja je izašla 1979. godine u 14. broju kratkotrajnog izdanja jednostavnog naslova The Hulk!
Scenarist je Doug Moench, a crtač nije Buscema, već Ron Wilson.
Evo, pogledaj pa reci je li to ta priča.
|
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
emirem
Advanced Member
10819 Posts
Posted - 30/05/2011 : 21:02:02
|
Sto mu muka!!!!! Bushido,ne mogu vjerovati!!! Nasao si nesto sto sam trazio mjesecima(ne bas svaki dan!!) Covjece stvarno si stripoman, imas neku ultra-mega datoteku kod sebe na kompu , da nije HAL9000??? Kad bude glasanje za pomagaca godine imas moj glas!!! Neizmjerno hvala za ovo bas si pogodio u srz!! I za Dredda sam ti duzan!! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12931 Posts
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12931 Posts
Posted - 30/05/2011 : 22:16:49
|
quote: Originally posted by emirem
Sto mu muka!!!!! Bushido,ne mogu vjerovati!!! Nasao si nesto sto sam trazio mjesecima(ne bas svaki dan!!) Covjece stvarno si stripoman, imas neku ultra-mega datoteku kod sebe na kompu , da nije HAL9000??? Kad bude glasanje za pomagaca godine imas moj glas!!! Neizmjerno hvala za ovo bas si pogodio u srz!! I za Dredda sam ti duzan!!
quote: Originally posted by mcn
Bushido rula!
mcn
|
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8387 Posts
Member since 25/09/2005 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26954 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
emirem
Advanced Member
10819 Posts
Posted - 31/05/2011 : 00:38:02
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Samo da još kažem, ovaj strip nećeš naći reprintan u Marvelovoj Masterworks ediciji, ali hoćeš u prvoj knjizi edicije Essential Rampaging Hulk. Doduše, u crno-bijeloj varijanti.
http://www.mycomicshop.com/search?TID=14309971
Hvala jos jednom nasao sam izdanje i vidio da je to edicija koja je izvan redovne serije i nisam imao vremena veceras traziti al sutra cu bas da pogledam tj? danas! Hvala i Domo Arigato jos jednom Mr.Bushido!!!
|
Edited by - emirem on 31/05/2011 00:39:50 |
|
|
|
Topic |
|