T O P I C R E V I E W |
brni |
Posted - 19/09/2012 : 17:33:01 Evo topic gdje cete moci predstavljati svoju kolekciju americkih stripova..mozete stavljati popis sta posjedujete ili sliku sto bi bilo pozeljnije.. takoder zelim napomenuti da stavljate slike samo sa americkim izdanjima..dakle nemojte stavljati slike sa bonelli ili ostalim stripovima..
Clanovi koji su dosad postavili slike (ili popis) svoje kolekcije (samo kliknite na ime i otvorit ce vam se post osobe ciju kolekciju zelite vidjeti):
@brni
@SonicHR
@Krscho
@Rada13
@Imrahil - popis
@Imrahil
@fler
@Laf
@provodina
@star-duster
@jaki
@Amos
@sloppy
@sinister
@swamp thing
@masija
@Ultras
@Spectre
@Paka01
@Andrej
@master yoda
@Raven84
@maram
@ERO
@legaz
@bvagner3
@acestroke
@DeeCay
@Smomo8
@zlikovski
@anto
@Mr. Bushido
evo moje kolekcije:
*ZA ONE KOJI SE NE SNALAZE PRI POSTAVLJANJU SLIKE
odes na ovu stranicu: http://tinypic.com/
otvori ti se ovo..klikni na Browse
nakon toga: 1. odaberi fotografiju koju si tija postavit, 2. klikni na Open:
nakon toga klikni ovo UPLOAD NOW!
kad ti se otvori ovo onda 1. upises ove rici (ovo je samo primjer moze ti se pojavit nesto drugacije) ili rijede odgovoris na neko glupasto pitanje, ako ti se pojavi nesto nerazumljivo onda 2. klikni na ovu malu ikonicu - prominit ce ti se u razumljivije, ako ne onda minjaj dok ne dojde razumljivo pa upises to u kucicu. nakon toga opet klikni 3. UPLOAD NOW!
nakon toga ti se pojavi sljedeca slika.. 1. sa misom zacrnis ovo IMG Code for Forums & Message Boards i onda copy pa past ovdje u post.. ako zelis stavit vise slika odes na 2. UPLOAD MORE i ponovis opisani postupak.
*i pokusaj da ti je slika u nekakvoj normalnoj velicini..ako je prevelika odi na paint pa odi gori na resize.. kliknes i imas tamo male dvi kucice di pise horizontal i vertical..tu ti je uvik brojka 100.. e tu brojku smanjujes dok ne dobijes zeljenu velicinu (znaci 90, 80, 70 itd. koliko ti triba)..eto nadam se da je jasnije..
*kada nam neko zeli reci da je updejta svoju kolekciju napravi se nova slika i stavlja umjesto stare u post gdje je ona prvotno bila.. dakle svak ima svoj post o kojem se brine i ureduje ga po vlastitoj zelji..
clan koji nas zeli obavijestiti da je updejta svoju kolekciju samo nam kaze na zadnoj strani topica da je to uradio..mi mozemo lako pronac njegov post u ovom uvodnom postu tako da kliknemo njegovo ime.. takoder ko nam zeli olaksati moze kopirati svoj url iz ovog posta i staviti sa napomenom na zadnoj strani.. ko ne zna kako se to radi evo objasnjenja:
dakle ako zelite kopirat url iz ovog uvodnog posta napravite samo sljedece..
dakle ako @jaki zeli kopirat svoj url oznaci misem ovaj plavi dio kopira i pasta u post na zadnjoj strani..
ako to pak zeli napravit @Amos kopira crveni dio itd..
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Dukidule |
Posted - 03/11/2016 : 20:46:17 quote: Originally posted by brni
vidim da je Planet Hulk super odrađen (ja ga iman u eng. izdanju)
Ja samo u njemačkom.
|
raic1922 |
Posted - 03/11/2016 : 19:40:32 Update netko? |
Andrej |
Posted - 12/01/2014 : 17:54:33 Mali update http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=17&TOPIC_ID=42619#1576072 |
anto |
Posted - 04/01/2014 : 21:42:49 quote: Originally posted by brni Moga si slikat koji Eks, zivo me zanima kako to izgleda..
dogovoreno;uslikaću, čim uvatim malo vremena.
quote: Originally posted by Andrej
@Anto - odlična kolekcija, pogotovo ovaj Bone i Usagi dio :)
da,da;šteta što je BG stao sa Usagijem - genijalan strip serijal! |
Andrej |
Posted - 04/01/2014 : 20:34:14 @Anto - odlična kolekcija, pogotovo ovaj Bone i Usagi dio :) |
brni |
Posted - 03/01/2014 : 22:20:52 quote: Originally posted by anto
Imam i masu Eks revija,Stripa 81/82/83,Stripoteka,Denisa,... i masu ostalih sa američkim stripovima, i tu ima kolko hoćeš superherojštine;ovo su samo albumi.
*anta možete pronaći ..., a ne antu :)
Sorry, ispravia sam..
Moga si slikat koji Eks, zivo me zanima kako to izgleda.. |
brni |
Posted - 03/01/2014 : 21:15:30 @Imrahil
Stavia sam ti dva linka..prvi je sa popisom drugi sa slikom pa mozemo oba ostavit.. |
brni |
Posted - 03/01/2014 : 21:08:03 anto odlična kolekcija..posebno mi se dopada Princ Valiant i vidim da je Planet Hulk super odrađen (ja ga iman u eng. izdanju)..mislia sam da imaš pokojeg Supermana s obzirom da ga nosiš na avataru..ne sumnjam da ce Fibrin Come biti prvi u kolekciji..
Stavit ču i ja za koji dan updejt, skupilo se i kod mene ponešto novih stvari..
EDIT: anta možete pronac na prvoj strani na popisu kolekcionara.. |
anto |
Posted - 03/01/2014 : 19:51:36 kao što vidite, ima tu svega, a superheroja najmanje. ima i starih klasika od Malog Nema pa preko Krejzi Keta,Valijanta,Tarzana,Flaš Gordona,X-9,Ripa Kirbija,Fantoma,Mandraka,Popaja,Cisko kida,Brika Bredforda,Stiv Kenjona i Gofredsonovog Mikija do Vertigovih naslova (Nadzirača,Betmena,V kao vendete,Grada greha,...);od Imageovih stvari (OM,L&K) preko Kramba,Usagija,Bonea,Konana,Ajznera,Mausa,Kalvina i Hobsa,Ljubav&raketa,Korbena,Gejmena,Asterios polipa,Pakla,... do Hulka,Srebrnog letača.Spajdermena,1602,... |
anto |
Posted - 03/01/2014 : 19:34:13 planirao sam da ove sedmice malo sredim stripove, pa rekoh da ih i ufotkam.Evo amera (isključivo domaća izdanja):
slika 1
slika 1 I
nedostaje ČK Valijant 2 (koga očekujem svaki dan) i MP Valijant 12 (isto treba da mi dođe ovih dana, odlično očuvan primerak, a ovaj koji je trenutno u kolekciji ide dalje kao poklon)
slika 1 II
ovi stripovi što se slabo vide su PP Ubistveni vic i Godina prva
slika 2
slika 2 I
radio sam prekoričenje Mandraka 1 i Fantoma 1 (biblioteka nostalgija) pa su rikne ispale malo bezveze
slika 2 II
ista priča za Kad je Miki bio mlad
slika 3
|
Andrej |
Posted - 26/12/2013 : 19:17:39 quote: Originally posted by jang
neču vas previše gnjaviti popšto sam nemam neku silnu kolekciju amera kod kuče ali nešto me zanima... imam oko 300 sveščiča uglavnom Bookglobovog Marvela (+ Slobodnu dalmaciju) pa me zanima kako čuvate vi te sveske? Kupujete li Kutije, kartone i vrečice? Nešto u tom smislu: kutije: http://www.ebay.de/itm/Comic-Box-lang-2 ... 107wt_1328
vrečice i karton: http://www.ebay.de/itm/100-Silver-Age-C ... 419wt_1328
ako kupujete, recite mi gdje i kakve su cijene?
Nemam ih previše, no ono što imam mi je u vrečicama sa kartonima... Ove kutije ne bih uzimao niti da imam puno sveski jer su mi ružne i glomazne.... |
jang |
Posted - 26/12/2013 : 17:31:42 neču vas previše gnjaviti popšto sam nemam neku silnu kolekciju amera kod kuče ali nešto me zanima... imam oko 300 sveščiča uglavnom Bookglobovog Marvela (+ Slobodnu dalmaciju) pa me zanima kako čuvate vi te sveske? Kupujete li Kutije, kartone i vrečice? Nešto u tom smislu: kutije: http://www.ebay.de/itm/Comic-Box-lang-2 ... 107wt_1328
vrečice i karton: http://www.ebay.de/itm/100-Silver-Age-C ... 419wt_1328
ako kupujete, recite mi gdje i kakve su cijene?
|
brni |
Posted - 23/12/2013 : 22:43:55 quote: Originally posted by Smomo8
malo je to zeznuto jer ima 23 stranica pa sumnjam da će se nekome dati pretraživati da bi vidio nečiji update na kolekciju.
Pa to smo vec raspravili, onaj ko updejta stavlja link na updejt na ovoj zadnjoj strani ili onaj ko oce vidit ode na prvu stranu i tamo nađe na popisu updejt onog koji je stavia ukoliko je taj samo ode obavijestia o updejtu bez linka..jako jednostavno.. |
Smomo8 |
Posted - 23/12/2013 : 22:08:06 malo je to zeznuto jer ima 23 stranica pa sumnjam da će se nekome dati pretraživati da bi vidio nečiji update na kolekciju. |
Andrej |
Posted - 23/12/2013 : 17:25:16 quote: Originally posted by brni
Markos je poslusa moju molbu i stavia neograniceno updejtanje..Marko hvala jos jednom..dakle mozete slobodno updejtati postove di vam stoje slike ili popisi kolekcija..
Odlično |
brni |
Posted - 23/12/2013 : 14:47:45 Markos je poslusa moju molbu i stavia neograniceno updejtanje..Marko hvala jos jednom..dakle mozete slobodno updejtati postove di vam stoje slike ili popisi kolekcija.. |
Amos |
Posted - 23/12/2013 : 14:19:48 quote: Originally posted by Andrej
Možda da ovaj topic zaključamo pa otvorimo novi?
Nikako. Brnijeva ideja da Markos omogući neograničeni update je dobra. Naravno, ako je to moguće na ovom forumu.
Stavio bih i ja neke nove slike. |
Smomo8 |
Posted - 21/12/2013 : 12:01:27 dobra ideja. |
Andrej |
Posted - 21/12/2013 : 10:03:08 Možda da ovaj topic zaključamo pa otvorimo novi? |
Smomo8 |
Posted - 20/12/2013 : 19:06:12 Ja sam dosta toga nabavio pa mislim da ću ispočetka uslikati sve. |
brni |
Posted - 20/12/2013 : 15:09:30 Samo za informaciju - vise ne mogu updejtati prvu stranu jer je proslo godinu dana od postavljanja posta..
Sad ili da zamolimo Markosa da stavi neograniceno updejtanje za ovaj podforum (cini mi se da se to moze napravit za odredeni podforum) ili cu slozit novi post.. |
Imrahil |
Posted - 20/12/2013 : 15:06:45 Hvala
Panišera skupih manje više sve što me interesuje, Hawkeye je stvarno odličan, a i jedini serijal koji pratim od ovog novog Marvela |
brni |
Posted - 20/12/2013 : 14:58:17 Meni svakako Hawkeye..Hawkeye i Waidov Daredevil definitivno dva Marvelova naslova s kojima se moram pozabavit.. |
Andrej |
Posted - 20/12/2013 : 14:56:28 Odlična kolekcija Imaš dosta naslova koji su meni na buy listi |
brni |
Posted - 20/12/2013 : 14:45:46 Super kolekcija sta pricas..jbt skoro sam zaboravia na ovaj topic..bravo..
Jako lipa kolekcija Punishera..i vidim da se je Hawkeye pocea uzimat..Fraction stvarno radi odlican posao, drago mi je da jos pratis.. |