forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Autorski izlog
 Treća liga,Čukarički

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Torghal Posted - 14/11/2013 : 21:38:39
Nakon sta san zavrsia Svinje mislia san se malo odmorit ali vec nakon jednog dana falilo mi je crtanje pa san pocea novi strip.Kako koja tabla bude gotova stavljat cu je ovde na forum.Tako ipak najbolje funkcioniram.A i discipliniraniji san po pitanju brzine crtanja.
Tabla br.1

Tabla br.2

Tabla br.3
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Torghal Posted - 22/03/2014 : 18:57:21
quote:
Originally posted by Deers

Hvala. Po meni je šteta ne stavit i naslovnu kad već postoji.

Da ja odlucujem ja bi svakako stavia i naslovnicu,ali posto Marko ima toliko obaveza ne zelim ga gnjavit i sa tim,najbitnije mi je da strip zavrsi na homepageu,tamo ga ljudi lakse zapaze,dosta ih ne ulazi u autorski izlog.
Deers Posted - 22/03/2014 : 18:46:20
Hvala. Po meni je šteta ne stavit i naslovnu kad već postoji.
Torghal Posted - 22/03/2014 : 18:39:38
quote:
Originally posted by Deers

Vidim da je strip postavljen na homepage pa me zanima da li bi bio problem da vidimo kompletnu naslovnicu kao prvu stranicu stripa (onako kako je napravljeno kod Svinja).

Naravno.Evo je:

Markos je kod Svinja stavia kompletnu naslovnicu dok kod Jelene i Cukarickog nije.Vjerovatno mu se ovako vise svidja.Mislim da sam to vec napisa ali evo jos jednom,tablu je oboja ddeki.Inace na homepageu nedostaje zadnjih 7 tabli,reka je Markos da ce uskoro to ispravit.
Deers Posted - 22/03/2014 : 18:25:36
Vidim da je strip postavljen na homepage pa me zanima da li bi bio problem da vidimo kompletnu naslovnicu kao prvu stranicu stripa (onako kako je napravljeno kod Svinja).
Torghal Posted - 16/01/2014 : 17:23:12
Evo bas mi danas kriticni javia da odustaje od stripa Dosli su sa kisom jer zeli nacrtat jedan svoj fantazy strip.Balkanski gen mu nisam moga uvalit jer sam ga nacrta prije nego sta smo poceli suradjivat.Igmane mislim da bi i tvoja verzija Balkanskog gena bila jako zanimljiva.Entropia nece ic na forum.Islo je samo prvih 9 tabli kao najava projekta.
tinton Posted - 16/01/2014 : 15:38:38
Čekaj, hoće li se Entropija objaviti do kraja na forumu ili ne?
D.J. Posted - 16/01/2014 : 01:50:24
Oho, odlicno i vrlo brzo razmisljas Igmane!

Stvarno super izgleda ova scena s vojnicima u sumi, a i srednjovjekovna tematika lezi Kriticnome!

Inace, evo ti Entropije

http://www.freecomicbookday.com/Home/1/1/27/1042?stockItemID=STK634420
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=44819
IGMAN2 Posted - 16/01/2014 : 00:22:00
quote:
Originally posted by Torghal

Hvala svima na lipim ricima,ugodno sam iznenadjen,ja san bia uvjeren da se kraj stripa nece nikome svidit.Strip u prvoj verziji,kad san ga tek smislia,nije triba ovako zavrsit,cak mislim da bi se ta verzija kraja puno vise svidila vecini ali meni je bila previse filmska a premalo realna.Eto uspia san i ja nacrtat strip u kojem (tehnicki)nitko nije umra:)Igmane,sta se tice Portreta mog zivota,jos se razmisljam da li da ga nastavim ili ne.Sad su mi ipak prioritet zavrsit scenarij za Entropiu i bacit se na nastavak scenarija za Crveni snijeg.Strip Dosli su sa kisom preuzima kriticni.Ipak je to za mene prevelik crtacki izazov.Cukaricki sam posla Marku,u doglednoj buducnosti on ce ga stavit medju webstripove.Ovin putem zahvaljujem ddekiu sta mi je oboja naslovnicu.

Ma kakvo razočaranje. Ovo je upravo najefektniji kraj. Koliko se god koprcao, treća liga ostaje treća liga :)

Čestitke što si uspio nagovoriti Kritičnog na novi strip. Vidim na Deviantartu da mu nije strana takva 'srednjevjekovna' tematika. Biti će zanimljivo to pratiti

Jedino mi je malo žao što mu nisi uvalio i 'Balkanski gen'

Volio bi vidjeti njegovu verziju završnog obračuna

Usput, što ti je 'Entropija'?

Torghal Posted - 14/01/2014 : 20:42:42
Zadnja tri stripa Strumfovi,Boje moga grada i Svinje su isli debelo preko 100 tabli pa ste valjda ocekivali da ce i ovaj bit 100+.Sljedeci put cu najavit unaprid koliko strip ima strana:)
kriticni Posted - 14/01/2014 : 20:36:43
Da ponovim jos jednom, ako nekim cudom jednog dana svi ti tvoji crtani likovi ozive ti si ga ugasio Davore, ali u-ga-si-o! Tolike zivote si unistio zarad svoje zabave.

Salim se naravno, cestitke za "Cukaricki", nista manje nisam ni ocekivao od tebe. Svaki put nas iznenadis necim novim, taman pomislim kako je kraj predvidljiv a ti ga onda okrenes naopacke. I meni je mozda kraj dosao prebrzo ali to si ti, ne prestajes sa iznenadjenjima.

Samo napred kolega
Torghal Posted - 14/01/2014 : 19:03:13
Hvala ljudi.
tinton Posted - 14/01/2014 : 16:26:42
Očekivao da će biti duže, ali je stvarno dobro.
NESVRSTANI Posted - 14/01/2014 : 14:36:37
Još jedan odličan strip Davore.
Gru Posted - 13/01/2014 : 21:45:20
Odlično! Samo mi je kraj došao malo brzo, mislio sam da će ga još i žena ostaviti, a ćaća ga se odreći.
Torghal Posted - 13/01/2014 : 19:52:40
quote:
Originally posted by D.J.

quote:

quote:

Je, odlicna je "Treca liga..." Kraj je kao i obicno iznenadujuci! Pouka: kocka ubija!

Pouka:Gubitnici uvik ostaju gubitnici a paraziti koji zive od tudje nesrece uvik spase guzicu.
Ali nije ni tvoja losa

Ha-ha, moja je poucna (pozitivna), tvoja je realna (pesimisticna)!
Bilo mi je zao sto se brkonja izvukao samo bez uha, ali kao sto kazes, takav je cesto zivot.

Samo bez uha?Ako si primjetia po nacinu oblacenja i frizuri Dugome je fizicki izgled jako bitan tako da mislim da on nece razmisljat poput tebe.
D.J. Posted - 13/01/2014 : 19:47:22
quote:

quote:

Je, odlicna je "Treca liga..." Kraj je kao i obicno iznenadujuci! Pouka: kocka ubija!

Pouka:Gubitnici uvik ostaju gubitnici a paraziti koji zive od tudje nesrece uvik spase guzicu.
Ali nije ni tvoja losa

Ha-ha, moja je poucna (pozitivna), tvoja je realna (pesimisticna)!
Bilo mi je zao sto se brkonja izvukao samo bez uha, ali kao sto kazes, takav je cesto zivot.
Torghal Posted - 13/01/2014 : 19:41:54
quote:

Ali nije ni tvoja losa
D.J. Posted - 13/01/2014 : 19:20:10
quote:

Hvala svima na lipim ricima,ugodno sam iznenadjen,ja san bia uvjeren da se kraj stripa nece nikome svidit.Strip u prvoj verziji,kad san ga tek smislia,nije triba ovako zavrsit,cak mislim da bi se ta verzija kraja puno vise svidila vecini ali meni je bila previse filmska a premalo realna.Eto uspia san i ja nacrtat strip u kojem (tehnicki)nitko nije umra:)Igmane,sta se tice Portreta mog zivota,jos se razmisljam da li da ga nastavim ili ne.Sad su mi ipak prioritet zavrsit scenarij za Entropiu i bacit se na nastavak scenarija za Crveni snijeg.Strip Dosli su sa kisom preuzima kriticni.Ipak je to za mene prevelik crtacki izazov.Cukaricki sam posla Marku,u doglednoj buducnosti on ce ga stavit medju webstripove.Ovin putem zahvaljujem ddekiu sta mi je oboja naslovnicu.

Oho, Kriticni na Dosli su s kisom. Super!
E da, i meni je Portret jedan od najboljih, barem po onome dosad zavrsenom!
D.J. Posted - 13/01/2014 : 19:18:24
tinton Posted - 13/01/2014 : 14:52:17
A ja bas cekam portret, to mi je zasad jedan od boljih tvojih.
Torghal Posted - 13/01/2014 : 14:31:30
zlikovski Posted - 13/01/2014 : 13:40:53
kratko i slatko.
IGMAN2 Posted - 13/01/2014 : 13:31:08
Sviđa mi se
Bravo, Torghal!
Bojao sam se da ćeš se izgubiti sa Ricom u casinu i sve nas time udaviti, ali super si sve izveo
Crtež ti je ovdje najbolji do sada i sasvim mi je OK..
U kadriranju i vođenju priče si uvijek jak. Sviđa mi se i to tekstualno spajanje 50 i 51 table sa 'lažeš'
Još jednom, bravo!

Usput,'Portret mog života'?
cerichus Posted - 13/01/2014 : 10:46:49
Bravo!
Tonto Posted - 12/01/2014 : 23:59:56
Zanimljivo... :) Bravo.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000