Author |
Topic  |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 19/12/2013 : 23:33:33
|
Prijatelji, evo napokon s vama smijem podijeliti lijepe vijesti, a to je da ce za najveci stripovski dan u Americi: Free Comic Book Day (FCBD) u 2014., Epicenter Comics imati dvije besplatne sveske za strip fanove!
Obje sveske ce biti u boji. Jedna ce ocito biti Magic Wind, a druga za koju sam posebno uzbuden jer ce promovirati nekoliko nasih umjetnika/forumasa u Americi je Entropy!
U Entropy sveski ce uz dugacki preview Torghalovog (Davorovog) i Stypicevog SF stripa Entropy biti i dva kompletna kratka stripa: Crosses (Thorgal/Kriticni, boja: Brdar) i Vegetable (najnoviji strip Xilriona (Tihomira)).

|
www.epicentercomics.com |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29653 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts
Posted - 20/12/2013 : 06:22:36
|
Originally posted by supermark
kolika je naklada tih besplatnih primjeraka? i koji je to MV po redovnoj numeraciji?
Jos se ne zna tocna brojka, jer ce svi FCBD stripovi biti u Previews katalogu za 1. mjesec 2014. Ali po onome sto sam cuo od distributera, za Silver Sponsora, kao sto sam i ja, obicno se radi o 20000-40000, po svesci, sto naravno uopce nije malo i najbolja je promocija koju mozemo imati.
A za MW FCBD svesku... Radi se o dijelu 4. broja MW-a, prvom Frisendinom, koji ce inace kompletan izaci za vrijeme Comic-Cona. Inace ja sam za tu FCBD svesku narucio novu, originalnu naslovnicu, koju na kraju nisu odobrili u SBE-iju. (Nije bila Banetova ) No dobro poslije sam mogao odabrati jednu od 131 originalnih koje su mi bile besplatno na raspoloaganju. Ponekad me taj moj tvrdoglavi, balkanski mentalitet kosta! No dobro, sad su i autor stripa i autor naslovnice jednaki na FCBD svesci! A ova mi se jako svidjela jer je dosta generalna i ima super atmosferu. |
 |
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9558 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 20/12/2013 : 09:11:57
|
Znači Bane više neće radit naslovnice? Super za Entropy!  Ako se ne varam domaće izdanje taj strip bi trebao doživit u Bosoni |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts
Posted - 20/12/2013 : 10:00:59
|
Originally posted by Deers
Znači Bane više neće radit naslovnice? Super za Entropy!  Ako se ne varam domaće izdanje taj strip bi trebao doživit u Bosoni
Bane ce i dalje raditi i radi naslovnice Magic Wind GN-a. Ovo je samo bilo za FCBD svesku!
Da, all_ba je najavio domace izdanje Entropya za Bosonu. Stypic i Torghal rasturaju! |
 |
|
|
Topic  |
|