T O P I C R E V I E W |
gxangalo |
Posted - 05/03/2014 : 13:46:03 Bok! Jesi li za rad u timu? Za suradnju iz koje bi se mogli razviti zajednički projekti. Ja jesam. Bavim se crtanjem i u zadnje vrijeme sve više otkrivam devetu umjetnost. Ništa ne obećavam, ali vjerujem da zajedničkim radom možemo postići mnogo toga. Ako imaš slične poglede i želiš razvijati vlastitu kreativnost, javi se.
|
5 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Johnny Difool |
Posted - 15/03/2014 : 20:33:47 quote: Originally posted by DODSFERD
Put do Čilea je jako dug (da je bar Aljbanija u pitanju) i dok pare stignu do tamo ostat će tek 1000. Za svaku sigurnost pošalji ti barem 25-30 000 (ako već nije kasno) jer se nije za zajebavati sa tako vrijednim rudnikom
Dobro si me sjetio, kvragu, potpuno sam zaboravio na slanje love.
A da sam je poslao na vrijeme, mogao sam sad s ministricom biti dolje i riješiti stvar.
|
mladjo |
Posted - 15/03/2014 : 20:23:20 Može, evo scenarij koji nikako da dovršim, trebamo crtača, pa ako imaš želju...
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=41888 |
Zagor12 |
Posted - 15/03/2014 : 19:58:02 Ja već mjesecima razvijam ideje i planiram početi pisati scenarij za jedan strip i svakako da će mi trebati suradnici, bilo bi dobro vidjeti kako crtaš... |
DODSFERD |
Posted - 15/03/2014 : 17:47:38 Put do Čilea je jako dug (da je bar Aljbanija u pitanju) i dok pare stignu do tamo ostat će tek 1000. Za svaku sigurnost pošalji ti barem 25-30 000 (ako već nije kasno) jer se nije za zajebavati sa tako vrijednim rudnikom |
Johnny Difool |
Posted - 05/03/2014 : 21:42:03 A meni je nekidan stigao mail da mi je u Čileu umro neki daleki rođak, toliko dalek da za njega nikad nisam ni čuo, i da mi je oporučno ostavio rudnik dijamanata.
Sve što trebam je javiti se stanovitom odvjetniku u Santiago de Čileu, istom poslati 5 tisuća dolara, i rudnik je najkasnije kroz mjesec dana moj.
Baš se ovih dana spremam na slanje love...
|