forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 ULTIMATE SPIDER-MAN & ULTIMATE X-MEN NA KIOSCIMA!

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Tally Posted - 06/09/2007 : 16:10:01
Na kioscima je i novi USX broj za mjesec rujan! USX je najdugovječniji Marvelov serijal koji izlazi na ovim prostorima.

Ukratko... Petera je obuzeo simbiot. Isprva je opijen svojim novim moćima koje ga čine nepobjedivim borcem protiv zločina. No ubrzo odijelo otkriva Peterovu mračniju stranu. Uspije se osloboditi utjecaja odijela, no je li to dovoljno? A u X-Menima: Iako poražen Magneto obavještava X-Mene da su ipak zakasnili – već je destabilizirao jezgru nuklearnog reaktora na Floridi koja će uskoro uništiti istočnu obalu SAD! Čudesna djevojka priziva silu Feniksa kako bi suzbila nuklearnu eksploziju...

25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Malicius Posted - 07/10/2008 : 13:46:08
mislim da je uranio dan zbog sutrasnjeg praznika
ali i bolje nego da kasni

kico,10x za sms
kico Posted - 07/10/2008 : 11:54:36
quote:
Originally posted by Tally

PS. Eh, ti Kico kao da svako jutro dežuraš pred kioscima i čekaš da budeš prvi koji će kupiti naša nova izdanja. Svaka čast, smislit ćemo neku zahvalnicu za takav predan rad.

Ne dežuram,nego se rano dižem.
I neću zahvalnicu.
Radije mi dajte nove najave za Marvel izdanja.
Tally Posted - 07/10/2008 : 11:51:30
Izašao je novi USX broj za mjesec listopad! U Ultimate Spider-Man serijalu, Spider-Man je dobio otkaz s posla, a Ben Urich (novinar Daily Buglea) otkriva tko ustvari stoji iza kanditature Sama Bullita. U Ultimate X-Men serijalu pratimo predstavljanje novog Vladinog tima mutanata, no neočekivano se pojavljuju roboti Čuvari koji prave "reda". Flip sistem, još uvijek samo 19,90 kuna! Požurite na najbliži kiosk po svoj primjerak!

PS. Eh, ti Kico kao da svako jutro dežuraš pred kioscima i čekaš da budeš prvi koji će kupiti naša nova izdanja. Svaka čast, smislit ćemo neku zahvalnicu za takav predan rad.
kico Posted - 07/10/2008 : 11:21:42
# 49 na kioscima...!

Kad izađe broj 50 znat ću da su ozbiljni,jer je čak i Conan SD izlazio do 49-og broja...
Dr.GonZo Posted - 15/09/2008 : 22:18:27
Kupljeno..
Tally Posted - 10/09/2008 : 13:42:30
BKG sajt bude jednog lijepog dana. Radi se na njemu, no do tada tu je SMG! sajt!
MladenT Posted - 10/09/2008 : 13:03:45
Cemu pisu web site Bookglobe-a ako on ne radi ili ne postoji? www.bookglobe-comics.hr ne izbacuje nista.
kico Posted - 10/09/2008 : 12:50:40
Kupio jutros!
Tally Posted - 10/09/2008 : 11:50:40
Izašao je novi USX broj za mjesec rujan! U ovom broju Ultimate Spider-Man serijala Spider-Man ponovno dolazi u sukob s Kingpinovim ljudima, no to nije najgora stvar koja će mu se dogoditi. U Ultimate X-Men serijalu pratimo razvoj događaja u Ratnoj sobi Bijele kuće, te Xavierov telepatski razgovor s odbjeglim Henry McCoyem. Flip sistem, još uvijek je samo 19,90 kuna! Požurite na najbliži kiosk po svoj primjerak!

Road_warrior Posted - 22/08/2008 : 19:54:05
Tally,jel mozes da okacis one kolekcionarske naslovnice sto sam te ranije pitao posto ne mogu da ih nadjem?
Tally Posted - 13/08/2008 : 00:19:06
Sorry... tko radi taj i griješi...
IGMAN2 Posted - 12/08/2008 : 12:54:41
quote:
Originally posted by Vorador

Ako je dva mjeseca kasnije u odnosu na događaje iz predgovora to mi je skroz bezveze i besmisleno( a i čini mi se da je predgovor pisan posebno za hrv. izdanje). Agentica Carter se prisjeća događaja od pred jednog dana a ne od pred dva mjeseca...dakle neposredno nakon onog okršaja Spidera, Octopusa i Kravena a po nekoj logici to je bilo "Prije dva mjeseca"
[/quote]

Yup! Logika ti štima, stari,u pravu si
Cijeli strip je stavljen 2 mjeseca u prošlost
Dakle- 'Prije dva mjeseca'
,
zveles Posted - 12/08/2008 : 08:09:42
predgovor je originalni iz americkog izdanja.
Vorador Posted - 12/08/2008 : 00:06:22
quote:
Originally posted by IGMAN2

quote:
Originally posted by zveles

quote:

Pitanje: Da li na početku stripa Ultimate Sipder-Man treba stajati "Prije dva mjeseca..." umjesto "Dva mjeseca kasnije..." jer mi to baš i nema nekog smisla ili ja nešto krivo kopčam?

u pravu si, ja sam zaj**o! trebalo je stajati "prije dva mjeseca". sorry. vise sam se koncentrirao na dijaloge i bendisove opise, tako da mi je ova opisna i "nevazna" recenica na pocetku pobjegla.

Ili je ipak -Dva mjeseca kasnije... u odnosu na događaje opisane u predgovoru...ili na događaje u samom ovom stripu, kojih
se agentica Carter prisjeća

Usput,Odlično je i meni sjeo ovaj Spider (Najžešći Sandman ikad do sad!) a i X-men je vrlo dobar!
Prošli X-men mi je jedan od najboljih X-mena koje sam čitao.
Tekst minimalistički,taman koliko treba, al radnja ubija. Doslovce. Ponekad je stvarno zajebano biti mutant.
-'Finish your bear.'
- SNIKT!

Tally i ekipa, još malo i 50-ti broj!
Moj naklon i čestitke!
A nikad se ne bi kladio da ću vidjeti i 10-ti broj
Ponekad volim kad nisam u pravu.

Ako je dva mjeseca kasnije u odnosu na događaje iz predgovora to mi je skroz bezveze i besmisleno( a i čini mi se da je predgovor pisan posebno za hrv. izdanje). Agentica Carter se prisjeća događaja od pred jednog dana a ne od pred dva mjeseca...dakle neposredno nakon onog okršaja Spidera, Octopusa i Kravena a po nekoj logici to je bilo "Prije dva mjeseca"
IGMAN2 Posted - 11/08/2008 : 21:58:07
quote:
Originally posted by zveles

quote:

Pitanje: Da li na početku stripa Ultimate Sipder-Man treba stajati "Prije dva mjeseca..." umjesto "Dva mjeseca kasnije..." jer mi to baš i nema nekog smisla ili ja nešto krivo kopčam?

u pravu si, ja sam zaj**o! trebalo je stajati "prije dva mjeseca". sorry. vise sam se koncentrirao na dijaloge i bendisove opise, tako da mi je ova opisna i "nevazna" recenica na pocetku pobjegla.

Ili je ipak -Dva mjeseca kasnije... u odnosu na događaje opisane u predgovoru...ili na događaje u samom ovom stripu, kojih
se agentica Carter prisjeća

Usput,Odlično je i meni sjeo ovaj Spider (Najžešći Sandman ikad do sad!) a i X-men je vrlo dobar!
Prošli X-men mi je jedan od najboljih X-mena koje sam čitao.
Tekst minimalistički,taman koliko treba, al radnja ubija. Doslovce. Ponekad je stvarno zajebano biti mutant.
-'Finish your bear.'
- SNIKT!

Tally i ekipa, još malo i 50-ti broj!
Moj naklon i čestitke!
A nikad se ne bi kladio da ću vidjeti i 10-ti broj
Ponekad volim kad nisam u pravu.
Road_warrior Posted - 11/08/2008 : 10:32:11
Tally,hvala za info...
Malicius Posted - 11/08/2008 : 10:16:15
a usput mozes i najaviti da je na kioscima novi broj Marvel Avantura
Tally Posted - 11/08/2008 : 10:01:09
Mogu ja? Znam ja! Pa ipak sam ih ja i slagao...

U LMI COMICS-u: SM2 - ima 3 naslovnice, te AXM1 - ima takodjer 3 naslovnice. AXM ti je kratica za Astonishing X-Men serijal.
Road_warrior Posted - 11/08/2008 : 08:15:28
Nisam hteo da otvaram poseban topik pa cu ovde postaviti pitanje (nadam se da ne smeta).
Da li mi moze neko dati informaciju koja su sve izdanja izlazila sa kolekcionarskim naslovnicama i sa koliko naslovnica su izasla,secam se da je obrada filma Spiderman 2 izasla sa 3 naslovnice, a ako se ne varam izaslo je jos nesto...
zveles Posted - 10/08/2008 : 01:06:58
quote:

Mali_Mate Posted - 09/08/2008 : 20:48:38
quote:

Izašao je novi USX broj za mjesec kolovoz! U ovom broju Ultimate Spider-Man serijala agentica S.H.E.I.L.D.-a Carter daje službeni zapisnik i objašnjava što se dogodilo kada je Spidey spasio Hammera od Dr. Ocka, te kako su iz neznanja pustili Sandmana iz zatvora. A u Ultimate X-Men serijalu pratimo što se događa u Ratnoj sobi Bijele kuće, a Profesor X opet šalje X-Mene po novu mutanticu. Flip sistem. Ovaj broj ima fantastične naslovnice te čak 8 stranica više, a još uvijek je samo 19,90 kuna! Požurite na najbliži kiosk po svoj primjerak!

Nego Tally, htio sam to vec davno pitati ali nikako da se sjetim...hocete li objaviti Ultimate annuale?
Vorador Posted - 09/08/2008 : 19:28:56
Ovo mi je možda i najbolji Ultimate Spider-Man. Baš onakav kakav bi ,po meni trebao biti, a ne teen sapunica kao u dosadašnjim nastavcima.Pitanje: Da li na početku stripa Ultimate Sipder-Man treba stajati "Prije dva mjeseca..." umjesto "Dva mjeseca kasnije..." jer mi to baš i nema nekog smisla ili ja nešto krivo kopčam? Vidim da se na kraju navodi Ultimate Six; da li će ići u sklopu Ultimate Spider-Mana kao što je išao Ultimate War u sklopu X-Mana? I na kraju; budući da se u nekim od prethodnih nastavaka referenciraju događaji koji se uopće nisu događali u sklopu serijala nego, mislim u Ultimate Marvel Team-Upu (prvi susret Spider-Mana i Wolverina - što se navodi u USX Blockbusteru i pojavljivanje Lizarda što se navodi na kraju USA priče o Venomu) da li ima šanse da se ti brojevi Team-Upa objave? Kad već SMG postaje Marvelov magazin to bi se možda moglo tamo ugurati.
Tally Posted - 08/08/2008 : 17:54:11
Izašao je novi USX broj za mjesec kolovoz! U ovom broju Ultimate Spider-Man serijala agentica S.H.E.I.L.D.-a Carter daje službeni zapisnik i objašnjava što se dogodilo kada je Spidey spasio Hammera od Dr. Ocka, te kako su iz neznanja pustili Sandmana iz zatvora. A u Ultimate X-Men serijalu pratimo što se događa u Ratnoj sobi Bijele kuće, a Profesor X opet šalje X-Mene po novu mutanticu. Flip sistem. Ovaj broj ima fantastične naslovnice te čak 8 stranica više, a još uvijek je samo 19,90 kuna! Požurite na najbliži kiosk po svoj primjerak!

Man_of_Steel Posted - 11/11/2007 : 12:49:09
quote:

Ukratko... pojavio se i novi USX, broj 38. Od danas na svim kioscima Tiska i Distri-pressa. Fotke na našim web stranicama.

Lepo!
Ja danas uzeo 36 broj sa trafike.
Jbg. Malo kaska ali ipak stize redovno.
Sta cemo vise.
Nego ima li planova o izvozu novih izdanja (Ultimates/F4 i ostalo).
To bi bilo ludo...
Tally Posted - 10/11/2007 : 22:40:37
Ukratko... pojavio se i novi USX, broj 38. Od danas na svim kioscima Tiska i Distri-pressa. Fotke na našim web stranicama.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000