T O P I C R E V I E W |
milan2.0 |
Posted - 07/09/2007 : 15:44:20 Posle vise od dvadesetak dana zakasnjenja, ocekujem da ce DM br. 11 konacno ugledati svetlo dana pocetkom sledece nedelje... Strip je kasnio malo zbog autorskog tima, malo zbog organizacije posla i malo zbog stamparije, ali evo ga... Naslovna by Bojan Vukic
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Pavel01 |
Posted - 24/04/2008 : 16:11:24 "krije to ko zmija noge" ...a da se malo suzdrzite? a? pa coek je "invalid" i N E M A poklopac! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=30011&whichpage=2 |
rommel |
Posted - 24/04/2008 : 08:36:34 a jos je i skroman - ne zeli pokazati sav svoj sjaj i velicinu krije to ko zmija noge - mozda i nije sneaksy nego snakesy.... |
alexts |
Posted - 24/04/2008 : 01:53:51 quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
... ajde molim te pokri se po usim zbog ove gluposti koju si napisao!!!!
A što ti moraš uvek da reaguješ kad neko iznese svoje mišljenje koje se tebi ne dopada? I što bi pa tebi moralo da se dopadne njegovo mišljenje? Što je od svega najgore - tvoja reakcija je uvek totalno predvidiva i uvek prokleto monotono ista. Mislim da već imaš oko 500 postova na raznim forumima koji su varijacija "ej ajde ne lupetaj gluposti/ pokrij se po ušima"---i sl.
Čovek je rekao da se njemu ne sviđa i da se po njemu još od Kerca nisu pojavili vredni - "čitljivi", komercijalni stripovi ovde (kod nas) i to je jedno sasvim legitimno mišljenje.
Ono ne zahteva komentar. Bar ne takav kakve ti daješ XY puta. Ko misli da ima drugih vrednih stripova i da su ovi o kojima se priča dobri, uvek može da iznese koji su i da kaže šta misli, a većina je to već ranije uradila puno puta. |
beli luk |
Posted - 23/04/2008 : 23:03:45 Vau, iscimao sam nekog... Ah, preplavljuje me osecaj moci... Kandidovacu se za moderatora... Ma za tebe Dragane ne brinem, ti si OK lik, tvoji postovi su mi skroz na mestu. I bez profila nisi mi nisi bio sumnjiv. |
axle munshine |
Posted - 23/04/2008 : 20:11:16 U pravu si Dusane...odoh da sredim svoj profil...dosta bre te anonimnosti... |
beli luk |
Posted - 23/04/2008 : 16:42:37 Zar ne mislis da je trulo da Duha prozivas za arheologiju (i nekako besmisleno) a tebi u profilu nema nikavog opisa? I to pocinje gadno da me nervira, zasto ljudi ne popunjavaju svoj profil? Ako vec hoce da ucestvuju u diskusijama, zasto ne daju svoje podatke? Necu da diskutujem sa nekim ko ima 15 godina, sto bih trosio svoje vreme.
|
GeneziS |
Posted - 23/04/2008 : 01:19:11 quote: Originally posted by Sneaksie Thiefsie
nisam od ovih gay92/graficka-novela...stvari nazivam pravim immenom...crtac...
i ferri ti je uzor, pogađam |
Duh_koji_hoda |
Posted - 23/04/2008 : 00:46:05
|
Sneaksie Thiefsie |
Posted - 23/04/2008 : 00:43:56 arheologija je OK |
Duh_koji_hoda |
Posted - 23/04/2008 : 00:40:02 vau... imamo crtaca na forumu.... jeeeee... ajde ljudi radujte se samnom.... |
Sneaksie Thiefsie |
Posted - 23/04/2008 : 00:38:52 ma OK |
Duh_koji_hoda |
Posted - 23/04/2008 : 00:32:39 quote: Originally posted by Sneaksie Thiefsie
@Duh_koji_hoda ja jesam nekoliko tema na forumu,ali ne ovde... glupost je misliti da su svi forumasi samo citaci,ne i poznati i priznati crtaci kao ja pokrij se...
vuuuuuu.... crtac.... |
Sneaksie Thiefsie |
Posted - 23/04/2008 : 00:30:18 stare stvari treba u djubre? sve novo je kvalitetno samo zato sto je novo? |
weljko94 |
Posted - 23/04/2008 : 00:29:11 quote: Originally posted by Sneaksie Thiefsie
@Duh_koji_hoda ja jesam nekoliko tema na forumu,ali ne ovde... glupost je misliti da su svi forumasi samo citaci,ne i poznati i priznati crtaci kao ja pokrij se...
ne verujem da si lepo startovao na forumu..bez ljutish ali em nabjash postove em lupash i namerno govorish kako je neshto sranje umesto da izlozish svoje misljenje a sada se i svadjash...ne ide brate ne ide.. |
weljko94 |
Posted - 23/04/2008 : 00:27:41 jeste pre 5 godina...ovaj novi lik otkljucava one stare topice... |
weljko94 |
Posted - 23/04/2008 : 00:27:12 hmmm taj broj je vec odavno izasao....sem ako ova tema nije od pre 5 godina... |
Sneaksie Thiefsie |
Posted - 23/04/2008 : 00:02:00 nekad sam nesto crtao sad nemam vremena |
Duh_koji_hoda |
Posted - 22/04/2008 : 23:49:45 ... ajde molim te pokri se po usim zbog ove gluposti koju si napisao!!!! |
Sneaksie Thiefsie |
Posted - 22/04/2008 : 22:51:25 ne svidja mi se...Kerac je poslednji koji je znao da napravi citljiv strip ovde... |
General Katana |
Posted - 16/09/2007 : 15:22:40 fenomenalan zavrsetak druge price, koja je po meni mnogo bolja, zanimljivija i kompleksnija od prve... prva je uvodna, a ova je prava stvar!
eksplozivno finale puno akcije i magije. zanimljiva je "zavera" oko toga zasto je nastala i cemu sluzi divlja magija. i ne mislim da je zbrzan kraj tj. da su previse lako ubili zmaja. zmaj je navucen u zamku koju su mu spremili ostali bogovi predvodjeni ge'r-gajusom. Voleo bih da vidim kako gajus izgleda bez Adamovog tela, ali i ovako je veoma slikovit i zajeban!
u stvari, mislim da bi Adam trebalo stalno da ima potrebu da koristi Divlju magiju i da postaje ovakav madrfakr... kao u filmu "Welcome to the jungle" - The Rock ceo film odbija da uzme oruzje u ruke jer tada pravi velika sranja i onda ceo film kulminira kada on mora da uzme oruzje i napravi VEEEEEELIKO sranje!! Tako bi trebalo razvijati i Adama...
nemam primedbi na crtez, ali na kolor imam... prvi deo stripa je pretaman. Na nekim slikama se likovi utapaju u crnilo pozadine i ne vidi se jasno crtez. drugi deo stripa je mnogo bolji. Posebno mi je lepo obojen (i nacrtan i napisan) melodramaticni deo kada Kovalski spasava Adama. Nova boja Hargenovog oklopa na kraju mi je strasno smetala i mislim da biste za trejd trebali da ponovo obojite taj deo!
Likovi imaju dobro zaokruzene price - gde mislim na Kovalskog, Adama i Selivana. Ostali su supporting cast! Hargenova prica tek sledi i ocekujem remek-delo.
Inace, Milan u pismima najavljuje "nesto sto citaoci starih izdanja cekaju sve vreme..." Ocekujem da Testera, Sapat, Sajbernaut i ostali kick some ass uskoro!
Ima i jedna mala posveta buducem pancevackom zombi hororu. Naime, Selivan se hvali kako je "izlecio citavo ostrvo Pan'ceu od najezde nemrtvih!" |
milan2.0 |
Posted - 10/09/2007 : 14:11:59 quote: Originally posted by Malicius
kako doci do ovih izdanja od prvog broja, mislim na F4 i DM. u BiH nemam pojma gdje i kod koga kupiti a isto tako u HR.
Pretpostavljam da moze nesto pouzecem.
Mislim da u HR ima u ovim knjizarama u Zagrebu, bar je bilo... ali ne znam tacno. Pouzecem nisam siguran ali mozes proveriti na broj publishinga - +381 11 397 65 86 Posto je moguce da brojevi izadju i u formi trejdova, mozda ce tada biti lakse da se nabave... |
milan2.0 |
Posted - 10/09/2007 : 14:10:30 quote: Originally posted by BlekenDekara
quote: Originally posted by Malicius
Bleki, sta je sa Nepobedivim?
ukinut.
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=26763
Ovo je stvarno losa, losa vest. Kakva steta... |
BlekenDekara |
Posted - 10/09/2007 : 12:44:00 quote: Originally posted by Malicius
Bleki, sta je sa Nepobedivim?
ukinut.
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=26763 |
Malicius |
Posted - 10/09/2007 : 12:18:42 Bleki, sta je sa Nepobedivim? |
Malicius |
Posted - 10/09/2007 : 12:17:05 kako doci do ovih izdanja od prvog broja, mislim na F4 i DM. u BiH nemam pojma gdje i kod koga kupiti a isto tako u HR.
Pretpostavljam da moze nesto pouzecem. |