forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Izdanja za MaFest: MAGICNI VJETAR 13-16

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Dado Posted - 30/04/2008 : 15:27:51
Bio bi red da krenemo i s najavama izdanja za Mafest.
Kao sto je mnogima vec poznato, ove godine na Mafestu izmedju ostalih gostuje ekipa iz Magicnog Vjetra,
pa da krenemo s najavom tih knjiga.

Dakle, bude li sve kako je planirano na Mafestu u prodaji bi se trebale naci 4 nove knjige Magicnog Vjetra.
Knjige su po vec ustaljenom formatu;
294 stranice sa 3 izvorne, kolorne naslovnice, HC, 500 primjeraka i cijenom od 110 kuna.
Fenomenalne naslovnice knjiga nacrtao je kao i uvijek sjajni Goran Parlov, te mu se Gaston i ja od srca zahvaljujemo.

Takodje se zahvaljujemo Melini na dizajnu, Dekari na upisu i pripremi, Zlaji na prijelomu tekstova, Goranu na prijevodu,
Curuniru na lekturi i svima ostalima koji su na bilo koji nacin sujelovali u izradi ovih knjiga.

Uvjeren sam da ce svi ljubitelji ovog stripa uzivati i u ovim novim epizodama...

KNJIGA 13: TAMNA STAZA ~ CRNI ZASTOR ~ CEIRI SAMANA
KNJIGA 14: TIGROV KLAN ~ DVOJNIK ~ VATRENA VODA
KNJIGA 15: WILD BILL ~ DUHOVI UTVRDE LARAMIE ~ OSVAJACI
KNJIGA 16: BITKA NA RIJECI ~ PLACENI UBOJICE ~ AIWASSOVA TAJNA

25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Tex Willer Posted - 26/04/2010 : 14:11:47
quote:
Originally posted by teller

možda njega,mene ne,ja sam na 19-najstici hehehehehehe.

Cekaj,nemas ove do 24
A uskoro ce i jos 4 kad stignu u Darkwood
bubo Posted - 26/04/2010 : 13:27:01
quote:

optimist...hehehehehehe

spameri heheheeheh
feka82 Posted - 26/04/2010 : 13:19:17
uporan momak...hehehehehehe
teller Posted - 26/04/2010 : 13:16:15
optimist...hehehehehehe
feka82 Posted - 26/04/2010 : 13:14:42
past ces i ti hehehehehhehehee...
teller Posted - 26/04/2010 : 12:56:37
možda njega,mene ne,ja sam na 19-najstici hehehehehehe.
feka82 Posted - 26/04/2010 : 12:50:35
stizem te uskoro hehehehehee...
bubo Posted - 26/04/2010 : 12:47:14
quote:
Originally posted by feka82

quote:
Originally posted by bubo

quote:

Pročitao 16-ticu, odlična knjiga koja se čita ko neka enciklopedija westerna.Bill Hickok,Calamity Jane,general Caster,
svi likovi lijepo uklopljeni u priču sa Magičnim i Poe-m.Divota za sve ljubitelje western/horror žanra, da se mene pita
uveo bi Magičnog Vijetra u škole ko obaveznu lektiru. I da je pravde Magični bi bio razprodan več do 2o-tog broja, a ne tek prvi.Svi koji su neodlučni prije ili kasnije če požalit. Znam da je novac vjećiti problem al za ove knjiga ja bi čistio
cipele.

blago tebi ja tek na 6 knjizi

heheheheheheheheehehe..... ja nabavio prvih deset knjiga magicnog vjetra , jes mi drago ne mozete ni zamisliti sada lagano citanje

he he u međuvremenu i ja sam na 12
feka82 Posted - 24/04/2010 : 22:43:48
quote:

quote:

Pročitao 16-ticu, odlična knjiga koja se čita ko neka enciklopedija westerna.Bill Hickok,Calamity Jane,general Caster,
svi likovi lijepo uklopljeni u priču sa Magičnim i Poe-m.Divota za sve ljubitelje western/horror žanra, da se mene pita
uveo bi Magičnog Vijetra u škole ko obaveznu lektiru. I da je pravde Magični bi bio razprodan več do 2o-tog broja, a ne tek prvi.Svi koji su neodlučni prije ili kasnije če požalit. Znam da je novac vjećiti problem al za ove knjiga ja bi čistio
cipele.

heheheheheheheheehehe..... ja nabavio prvih deset knjiga magicnog vjetra , jes mi drago ne mozete ni zamisliti sada lagano citanje
Curunir Posted - 24/04/2010 : 16:18:03
treba cuvati racune. ali oni ce te se sigurno sjetiti, najbolje im se javi mailom ili nazovi dućan da odmah potvrdis i da se to zapise, pa ne moras zuriti s dolaskom.
Hajo Posted - 24/04/2010 : 15:58:10
Eh, naravno da ću zamijeniti... Još da mi je Zg usput I da nisam bacio račun
Curunir Posted - 24/04/2010 : 15:42:26
quote:
Originally posted by Hajo

Hmmm... Kupio danas, između ostalog, i knjigu 16 Magičnog i izgleda da joj fali unutarnja naslovnica zadnje epizode. Samo meni ili?

zamijeni obavezno!!
Tex Willer Posted - 24/04/2010 : 15:38:13
quote:

uhh ispade ti starohan pravi a zapravo si u najboljim godinama

Problem je sto posle tih najboljih idu najgore
Zato ja imam sve osim ovih poslednjih 4 koje jos nisu ni stigle u Srbiju
cronos six Posted - 24/04/2010 : 15:31:49
quote:
Originally posted by Hajo

Hmmm... Kupio danas, između ostalog, i knjigu 16 Magičnog i izgleda da joj fali unutarnja naslovnica zadnje epizode. Samo meni ili?

samo tebi.zameni to,kod mene je sve ok.
Hajo Posted - 24/04/2010 : 15:29:48
bubo Posted - 25/01/2010 : 13:56:22
quote:

da te utješim bubo, mlađi si od mene 10 godina,taman toliko knjiga i zaostaješ...
valjda je logično da se meni više žuri...imaš vremena sinko, tek je prva knjiga razprodana...
a i ljudi više ne nose toliko cipele da bi...namaknili koji evrič više.

uhh ispade ti starohan pravi a zapravo si u najboljim godinama.a što se tiče knjiga stižem te ja več ove godine nadam se..kažu da je magični još bolji što ideš sve dalje..
teller Posted - 25/01/2010 : 12:36:26
da te utješim bubo, mlađi si od mene 10 godina,taman toliko knjiga i zaostaješ...
valjda je logično da se meni više žuri...imaš vremena sinko, tek je prva knjiga razprodana...
a i ljudi više ne nose toliko cipele da bi...namaknili koji evrič više.
bubo Posted - 25/01/2010 : 12:06:24
quote:

cipele.

teller Posted - 25/01/2010 : 12:00:38
sory,ali sad pregledavo Magičnog na Bonelli sajtu i vidjeh da se priča na broju 99 Morto il 25 giugno sa
Casterom završava,tj prema odličnoj Mastetuonovoj naslovnici sudjeći naš junak je i nazočan kod pogiblje
plavih bluza kod Litll Big Horna.Tamo je i general ostavio svoj skalp,istina kad je Magični tamo, pali vojnici
nisu još skalpirani, ali su sigurno kasnije.Šteta za tako divnu generalovu kosu.Meni ga žao.Ne baš iskreno ali...
teller Posted - 25/01/2010 : 10:33:30
cipele.
Dado Posted - 02/05/2009 : 01:18:43
Ma ako su ih oni stavljali samo zato sto moraju, naravno da onda nisu vazni i smisljeni su zakona radi...
E sad nemam pojma zasto nam je receno da nema tih nadnaslova, mozda upravo zbog toga jer su ih oni na silu
trebali stavljati pa mi u biti ne moramo jer su nebitni i oni ih izvorno nisu zamislili, ne znam, provjerit cu.
Nema ih onda sigurno ni u knjigama 17-20 jer smo materijale dobili skupa.
Bardho Posted - 02/05/2009 : 00:31:42

Pogledao sam sada u jednom od tal. originala iz siječnja 2005. I misteri di New York br. 91 ima nadnaslove.
Šteta što vam je to promaklo u knjigama. Pretpostavljam da ni knjige 17-20 isto nemaju nadnaslove.

Ali kao što si i sam rekao ti nadnaslovi nisu uopće važni pa i nije neki problem.
Dado Posted - 01/05/2009 : 19:14:29
Ne znam do kud je dosao System... no mozes lako izracunati ako ti znas, jer u nasoj jednoj knjizi su tri izvorne epizode.
Najave za MM kad uhvatimo vremena... uskoro...
kreŠa Posted - 01/05/2009 : 18:45:44
Do koje knjige ide Systemov Magicni Vetar?
Kad ce najave za MM 25-28?
Dado Posted - 01/05/2009 : 18:32:38
Kao sto rekoh, provjerit cu cim uhvatim vremena, pronaci cu originale.
Ako ima tamo onda su nam dali krivu informaciju i pratit cu to ubuduce jos detaljnije.
Na originalnim materijaliam toga doista nije bilo.
I kad se zna da su ti nadnaslovi bili tu samo zato sto su ih morali staviti onda oni i nisu nesto relevantni,
ali svejedno i ja volim sve raditi po izvorniku...

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000