Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Dado
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 30/04/2008 : 15:27:51
|
Bio bi red da krenemo i s najavama izdanja za Mafest. Kao sto je mnogima vec poznato, ove godine na Mafestu izmedju ostalih gostuje ekipa iz Magicnog Vjetra, pa da krenemo s najavom tih knjiga.
Dakle, bude li sve kako je planirano na Mafestu u prodaji bi se trebale naci 4 nove knjige Magicnog Vjetra. Knjige su po vec ustaljenom formatu; 294 stranice sa 3 izvorne, kolorne naslovnice, HC, 500 primjeraka i cijenom od 110 kuna. Fenomenalne naslovnice knjiga nacrtao je kao i uvijek sjajni Goran Parlov, te mu se Gaston i ja od srca zahvaljujemo.
Takodje se zahvaljujemo Melini na dizajnu, Dekari na upisu i pripremi, Zlaji na prijelomu tekstova, Goranu na prijevodu, Curuniru na lekturi i svima ostalima koji su na bilo koji nacin sujelovali u izradi ovih knjiga.
Uvjeren sam da ce svi ljubitelji ovog stripa uzivati i u ovim novim epizodama...![](icon_smile.gif)
KNJIGA 13: TAMNA STAZA ~ CRNI ZASTOR ~ CEIRI SAMANA KNJIGA 14: TIGROV KLAN ~ DVOJNIK ~ VATRENA VODA KNJIGA 15: WILD BILL ~ DUHOVI UTVRDE LARAMIE ~ OSVAJACI KNJIGA 16: BITKA NA RIJECI ~ PLACENI UBOJICE ~ AIWASSOVA TAJNA
![](http://www.libellus.hr/libellus_najava/MV_13_Naslovnica.jpg)
![](http://www.libellus.hr/libellus_najava/MV_14_Naslovnica.jpg)
![](http://www.libellus.hr/libellus_najava/MV_15_Naslovnica.jpg)
![](http://www.libellus.hr/libellus_najava/MV_16_Naslovnica.jpg)
![](http://www.libellus.hr/libellus_najava/MV_13-16_Hrptovi.jpg)
|
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
Edited by - Dado on 30/04/2008 16:19:21
|
|
quaresma
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/LL_corner.gif)
Bosnia and Herzegovina
643 Posts
Member since 07/08/2007 |
|
Tex Willer
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/524.jpg)
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
Tex Willer
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
14077 Posts
|
Malicius
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/anakin.jpg)
Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
|
mcn
Advanced Member
![](AvatarUpload/nasmejseuboji.gif)
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
Dado
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Switzerland
21068 Posts
Posted - 30/04/2008 : 16:18:54
|
quote: Originally posted by mcn
Alaj ga je primila za jaja. ![](icon_smile_kisses.gif)
mcn
Sto strah napravi od zene...![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 30/04/2008 : 16:19:54
|
quote: Originally posted by Tex Willer
I ispravi,nije 13-18 nego 13-16![](icon_smile_kisses.gif) Taman sam se ponadao da je ubrzano na 12 knjige godisnje![](icon_smile_big.gif)
Kud misli tud i prsti...![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_blush.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47428 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 30/04/2008 : 16:20:26
|
odlično.![](icon_smile_cool.gif) nego ova druga naslovnica mi pari ka da stoji na asfaltu ![](icon_smile_big.gif) |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala |
|
darkwoodaxe
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/tom4.jpg)
Croatia
1202 Posts
Member since 23/10/2006 |
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 30/04/2008 : 16:21:35
|
quote: Originally posted by Dado
I ispravi,nije 13-18 nego 13-16![](icon_smile_kisses.gif) Taman sam se ponadao da je ubrzano na 12 knjige godisnje![](icon_smile_big.gif)
Kud misli tud i prsti...![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_blush.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Znaci ubrzacete ga od Mafesta![](icon_smile_question.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 30/04/2008 : 16:22:47
|
quote: Originally posted by darkwoodaxe
kad će u libellus?
Ovisi kad ce biti dostavljeno. Vjerojatno, u SKL nakon Mafesta... |
|
nika331
Senior Member
![](AvatarUpload/space.jpg)
Croatia
1375 Posts
Member since 13/10/2006 |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 30/04/2008 : 16:58:11
|
quote: Originally posted by Dado
Kud misli tud i prsti...![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_blush.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Znaci ubrzacete ga od Mafesta![](icon_smile_question.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
Jedno su zelje, drugo mogucnosti...![](icon_smile.gif) Mislim da ne trebam spominjati da je i ovo vraski dobar tempo. |
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
|
Prodigy
Senior Member
![](AvatarUpload/avatar - bruce lee.jpg)
Croatia
1801 Posts
Member since 01/12/2003 |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member
![](AvatarUpload/mm.gif)
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 30/04/2008 : 18:03:55
|
quote: Originally posted by mcn
Alaj ga je primila za jaja. ![](icon_smile_kisses.gif)
mcn
a bogami ni Vjetropirko, kolko se chini, ne planira da joj ostane duzan![](icon_smile_evil.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
BlekenDekara
Advanced Member
![](AvatarUpload/mm.gif)
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 30/04/2008 : 18:04:43
|
quote: Originally posted by kico
Najbolje da izdate sve što je ikad izašlo u Italiji odjednom, a mi ćemo pomalo to kupovat i čitat...hehe...![](icon_smile.gif)
ajd moze i tako. taman da me vishe djole ne smara sa tim retmenom![](icon_smile_evil.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Posted - 30/04/2008 : 18:05:21
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
quote: Originally posted by kico
Najbolje da izdate sve što je ikad izašlo u Italiji odjednom, a mi ćemo pomalo to kupovat i čitat...hehe...![](icon_smile.gif)
ajd moze i tako. taman da me vishe djole ne smara sa tim retmenom![](icon_smile_evil.gif) ![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
|
BlekenDekara
Advanced Member
![](AvatarUpload/mm.gif)
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 30/04/2008 : 18:06:09
|
u-u-u-U! al smo ga gazda Kitjo i ja utempirali sa tajmingom post-a:))
![](http://i30.tinypic.com/a2vxc8.jpg) |
Edited by - BlekenDekara on 30/04/2008 18:10:50 |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
![](AvatarUpload/item(2).jpg)
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 30/04/2008 : 19:07:35
|
Hmmm... I to veliki hmmm. Ne znam, nije me impresioniralo toliko baš. Očekivao sam ne-znam-što za trinaesticu a ono remake na Frisendu...
|
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]![](http://i24.tinypic.com/27ypf69.gif) Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds- |
|
bacho
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/magico-ventoFIM2.jpg)
Croatia
439 Posts
Member since 19/08/2007 |
|
Windwalker
Advanced Member
![](AvatarUpload/susano.jpg)
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|