T O P I C R E V I E W |
mcn |
Posted - 19/12/2008 : 20:05:07 Kako ne gvire svi u forum "Domachi strip", eo da se i odje kazze koja: album b5 formata, 76 str, brutalno (dobro), autor SStef Bartolich, od nekidan u striparnicama, cijena 45 kn.
![](http://i131.photobucket.com/albums/p294/kvintal/CrniPopaj_Korica.gif)
I da, trecha epizoda iz albuma je ona koja je i u Q16, da ne pitate.
Privju još nije onlajn, javim kad bude.
mcn |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Obi-wan |
Posted - 20/07/2011 : 20:12:39 Dosta sam očekivao od ovog stripa, a dobio još više. Jedan od najbrutalnijih i najbolesnijih stripova koje sam čitao. Priča emotivna, baš po mojem ukusu ... Obavezno pročitati. |
austin |
Posted - 15/04/2011 : 10:37:15 Princ Valijanta imam naseg...hteo sam da uzmem i hrvatskog...ali i pored 100+ mesta na kojima se moze kupiti u Hrvatskoj , u Srbiji je potpuno nedostupan. Pricao sam sa Markom iz Alan Ford-a da odradi bar jedan probni uvoz...da vidimo kako ce da ide. |
anto |
Posted - 13/04/2011 : 22:24:27 quote: Originally posted by austin
quote: Originally posted by mcn
>nema vise....uzeh danas poslednji primerak.
Onda podsjetite Miroslava ili Marka da narucce. :)
mcn
Trebalo bi, ostalo je zmuja 2 komada, Sudzukica 2 komada, ostalih albumcica po jedan komad il nijedan.... Takodje ne bi bilo lose da malo promovises svoja izdanja u Srbiji...nisam siguran kako, ali generalno vecina ljudi nije uopste u toku sa Q izdanjima.I ja sam dosta toga propustio, pa naknadno jurim ono sto me interesuje. Uopste, sve (uslovno receno) manje izdavacke kuce iz Hrvatske slabo prodiru kod nas na trziste...kontam da je glavni problem distribucija. Od Sarenog ducana sam npr. uz'o u Alan Fordu 2 Mauroviceva reprinta (Trojica u mraku i Misterij zelenih mocvara) kad su se jednom nasumicno pojavili i otada ne videh nista od ovog izdavaca, a rado bih kupio i ostala 2 reprinta Maurovicevih stripova.
Mentor,Zagrebačka naklada (princ valiant),Šareni dućan,Vedis - sve do reda kuće sa odličnim stripovima koje su na srpskom tržištu neprimetne - šteta!! |
mcn |
Posted - 13/04/2011 : 16:32:35 >nisam siguran kako
Znači, dvojica smo.![](icon_smile_big.gif)
To funkcionira tako da ljudi pitaju ima li pa kad nema, AF naruči. :P
Sam od sebe naruči Kordeja, Devlića itd, ali ove nove - treba tražiti! Sva propaganda i distibucija je na čitateljima. ![](icon_smile_evil.gif)
Fala na interesu, u svakom slučaju.
mcn |
skuby |
Posted - 13/04/2011 : 15:02:42 Kako drama izgleda![](icon_smile_shock.gif) Sigruno kad budem išao U ZG uzimam![](icon_smile_tongue.gif) |
austin |
Posted - 13/04/2011 : 13:16:27 quote: Originally posted by mcn
>nema vise....uzeh danas poslednji primerak.
mcn
Trebalo bi, ostalo je zmuja 2 komada, Sudzukica 2 komada, ostalih albumcica po jedan komad il nijedan.... Takodje ne bi bilo lose da malo promovises svoja izdanja u Srbiji...nisam siguran kako, ali generalno vecina ljudi nije uopste u toku sa Q izdanjima.I ja sam dosta toga propustio, pa naknadno jurim ono sto me interesuje. Uopste, sve (uslovno receno) manje izdavacke kuce iz Hrvatske slabo prodiru kod nas na trziste...kontam da je glavni problem distribucija. Od Sarenog ducana sam npr. uz'o u Alan Fordu 2 Mauroviceva reprinta (Trojica u mraku i Misterij zelenih mocvara) kad su se jednom nasumicno pojavili i otada ne videh nista od ovog izdavaca, a rado bih kupio i ostala 2 reprinta Maurovicevih stripova. |
mcn |
Posted - 13/04/2011 : 01:14:00 >nema vise....uzeh danas poslednji primerak.
mcn |
austin |
Posted - 12/04/2011 : 23:05:40 quote: Originally posted by mcn
Ima u Alan Fordu.
mcn
nema vise....uzeh danas poslednji primerak.
|
kreŠa |
Posted - 11/04/2011 : 16:16:42 630 dinara. |
mcn |
Posted - 11/04/2011 : 02:32:31 Ima u Alan Fordu.
mcn |
austin |
Posted - 11/04/2011 : 01:35:26 jel ima ovo negde da se uzme u Srbiji ? nekako mi je promakao u vreme kad je izasao, a procitah sken pre neki dan i rado bih kupio papirni primerak za kolekciju. |
Raven84 |
Posted - 07/04/2011 : 09:07:14 Strip je fenomenalan, jedan od najboljih hrvatskih koje sam citao. |
DKoor |
Posted - 07/04/2011 : 01:06:53 Strip mi je super, visoko na listi prioriteta, kad budem u ZG uzet ću to![](icon_smile_tongue.gif) ... |
mladjo |
Posted - 07/04/2011 : 01:05:30 Jebote, ovo je jako. Idem sutra kupit. |
ken2 |
Posted - 07/04/2011 : 01:03:37 quote: Originally posted by IGMAN2
E, ovo mi se toliko dopalo da sam, nakon što sam vratio primjerak koji sam posudio iz knjižnice, istog trena otišao u striparnicu i kupio ga.![](icon_smile_tongue.gif)
Fajt, ubistva, silovanja, pedofilija, nekrofilija, fajtfajtfajt... Tako žestoko. Tako brutalno. A opet, nekako smisleno J'bote Štef, odi se liječi... ali nemoj se izliječiti jer čekam iduću epizodu!!!!!!!![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_big.gif)
potpisujem
kad sam završio s čitanjem ostao sam paf |
IGMAN2 |
Posted - 07/04/2011 : 00:47:37 E, ovo mi se toliko dopalo da sam, nakon što sam vratio primjerak koji sam posudio iz knjižnice, istog trena otišao u striparnicu i kupio ga.![](icon_smile_tongue.gif)
Fajt, ubistva, silovanja, pedofilija, nekrofilija, fajtfajtfajt... Tako žestoko. Tako brutalno. A opet, nekako smisleno J'bote Štef, odi se liječi... ali nemoj se izliječiti jer čekam iduću epizodu!!!!!!!![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
King Warrior |
Posted - 05/04/2011 : 17:32:01 Nije lose, cak mi se ova verzija vise dopada od one dosadne sa spinatom.![](icon_smile_big.gif) |
kreso_stanic |
Posted - 28/01/2009 : 16:09:22 quote: Originally posted by mcn
SSteta ssto svijet propada 2012, a?![](icon_smile_big.gif)
mcn
Šit, meni nitko nije rekao!
|
mcn |
Posted - 28/01/2009 : 03:25:41 >Kada ce broj 2?
Ovaj se radio jedno 12 godina. Dakle, Crni Popaj: Uskrsnuche oko 2020.
SSteta ssto svijet propada 2012, a?![](icon_smile_big.gif)
mcn |
Superhik |
Posted - 28/01/2009 : 00:07:26 Kupio, procitao, i jednom rjecju- fenomenalno! Kada ce broj 2? |
kico |
Posted - 27/01/2009 : 22:32:29 quote: Originally posted by kreso_stanic
quote: Originally posted by kico
E,ovo je za preporuku... Sjajan album,predivno nacrtan,odlično izdanje.
Sad cu kupit, al ak nevalja ti si kriv.
Ehm...ja ono kupujem i Bleka,ne zaboravi.![](icon_smile_big.gif) |
kreso_stanic |
Posted - 27/01/2009 : 14:15:46 quote: Originally posted by kico
E,ovo je za preporuku... Sjajan album,predivno nacrtan,odlično izdanje.
Sad cu kupit, al ak nevalja ti si kriv. |
kico |
Posted - 27/01/2009 : 10:37:57 E,ovo je za preporuku... Sjajan album,predivno nacrtan,odlično izdanje. |
DusMan |
Posted - 17/01/2009 : 01:34:08 Sigurno ću samo nervirati Macana ovim, ali mora se: kad će CPopaj u Alan Ford? :) |
kico |
Posted - 13/01/2009 : 14:44:36 Jutros stiglo. Fala edvine.
Kvaliteta albuma je odlična,a ono što me čeka unutra neka još malo pričeka. Zatrpan sam! |