Kako ne gvire svi u forum "Domachi strip", eo da se i odje kazze koja: album b5 formata, 76 str, brutalno (dobro), autor SStef Bartolich, od nekidan u striparnicama, cijena 45 kn.
I da, trecha epizoda iz albuma je ona koja je i u Q16, da ne pitate.
E, ovo mi se toliko dopalo da sam, nakon što sam vratio primjerak koji sam posudio iz knjižnice, istog trena otišao u striparnicu i kupio ga.
Fajt, ubistva, silovanja, pedofilija, nekrofilija, fajtfajtfajt... Tako žestoko. Tako brutalno. A opet, nekako smisleno J'bote Štef, odi se liječi... ali nemoj se izliječiti jer čekam iduću epizodu!!!!!!!
E, ovo mi se toliko dopalo da sam, nakon što sam vratio primjerak koji sam posudio iz knjižnice, istog trena otišao u striparnicu i kupio ga.
Fajt, ubistva, silovanja, pedofilija, nekrofilija, fajtfajtfajt... Tako žestoko. Tako brutalno. A opet, nekako smisleno J'bote Štef, odi se liječi... ali nemoj se izliječiti jer čekam iduću epizodu!!!!!!!
potpisujem
kad sam završio s čitanjem ostao sam paf
if you tolerate this, then your children will be next
jel ima ovo negde da se uzme u Srbiji ? nekako mi je promakao u vreme kad je izasao, a procitah sken pre neki dan i rado bih kupio papirni primerak za kolekciju.
Dr. Evil: Quid pro-quo, Mr. Powers. Austin Powers: Yes, squid pro row.