T O P I C R E V I E W |
Dado |
Posted - 03/05/2009 : 21:36:36 Novu knjigu Prica iz baze Drugdje moci cete uskoro procitati pod nazivom SJENA KOJA JE IZAZVALA SHERLOCKA HOLMESA
Cijena ovog izdanja u strip knjizari Libellus bit ce 90 kuna.
Gaston i ja se zahvaljujemo Doku Lesteru, Curuniru, Dekari, Melini, Mirni, Vedranu, Tomislavu i svim ostalim suradnicima koji su nam pomogli pri izradi ovog odlicnog izdanja.
Ocekujemo ga u prodaji za 2 tjedna...
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
DeeCay |
Posted - 07/09/2009 : 11:55:43 quote: Originally posted by Bruce Wayne
e rizikujem da ispadnem glup ali da li neko moze da mi stavi link za "price" na SBE jer ja tamo ne mogu da pronadjem.....
To je MM spin-off pa bi mu bilo red da se i vodi pod MM-om... Link: http://www-en.sergiobonellieditore.it/auto/listarr_1?collana=30&code=arr_sp |
Škrky |
Posted - 06/09/2009 : 14:27:20 Ja sam našao jedino link na zadnji broj, izgleda da kao odvojeni serijal nemaju svoju stranicu, nego su pod Martijem:
http://www.sergiobonellieditore.it/auto/edicola?collana=30&collocazione=3 |
Bruce Wayne |
Posted - 06/09/2009 : 03:26:16 e rizikujem da ispadnem glup ali da li neko moze da mi stavi link za "price" na SBE jer ja tamo ne mogu da pronadjem..... |
Dok Lester |
Posted - 05/09/2009 : 15:24:40 :-D |
Kit Carson |
Posted - 05/09/2009 : 14:08:14 quote: Originally posted by Le Samourai
quote: Originally posted by Dok Lester
kud bas preko mojih ledja :-)))
Cuti i radi, vidish da si u zakashnjenju.
To si mu dobro reko.
|
Le Samourai |
Posted - 05/09/2009 : 13:29:03 quote: Originally posted by Dok Lester
kud bas preko mojih ledja :-)))
Cuti i radi, vidish da si u zakashnjenju. |
Dok Lester |
Posted - 05/09/2009 : 11:59:48 kud bas preko mojih ledja :-))) |
draskomisterno |
Posted - 05/09/2009 : 01:08:12 vreme da se ubrza na 3 godisnje |
DeeCay |
Posted - 03/09/2009 : 13:40:36 quote: Originally posted by DOMI
U ITA 26.rujna izlazi PIBD br.12, kog zanima - najava je na SBE
Dobro je, za leđima smo im! Još 8 brojeva i tu smo!
Inače, ima na drugom topicu sličica i naslovnica 12. broja... |
DOMI |
Posted - 02/09/2009 : 23:16:55 U ITA 26.rujna izlazi PIBD br.12, kog zanima - najava je na SBE
__________________________________________________________________________________________________________________________________________ svi za Texa u coloru __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 4o godina Alan Forda u Hrvatskoj |
ismolc34 |
Posted - 02/09/2009 : 15:10:50 ...onda...hoće bit šta? |
Curunir |
Posted - 11/07/2009 : 17:44:00 znas ti dobro na koga se odnosilo. osim toga, kolegu sigurno ne bih nazvao invalidom |
Tex Willer |
Posted - 11/07/2009 : 00:39:48 quote: Originally posted by Curunir
jasno, na njih. a jedan je jos i invalid, uzdrzava ga zena k tomu
Tek sad vidim Burazer je razveden,ali mu zena ne placa alimentaciju. I mozda je malo "spor",ali invalid je pregruba rec |
Curunir |
Posted - 10/07/2009 : 23:40:19 ljeta, drugi dio ljeta... |
DOMI |
Posted - 10/07/2009 : 22:01:20 pa rekli su "u drugom dijelu jeseni"...
__________________________________________________________________________________________________________________________________________ 4o godina Alan Forda u Hrvatskoj |
kreŠa |
Posted - 10/07/2009 : 11:41:47 quote: Originally posted by Curunir
quote: Originally posted by kreŠa
Price iz baze drugdje je jedan od najboljih stripova koje sam procitao u zadnje vreme, procitao sam oba tri i odusevljen sam!
Navikao sam tako da kazem. A kad se PiBD 4 moze ocekivati? |
Curunir |
Posted - 10/07/2009 : 09:15:11 quote: Originally posted by kreŠa
Price iz baze drugdje je jedan od najboljih stripova koje sam procitao u zadnje vreme, procitao sam oba tri i odusevljen sam!
|
kreŠa |
Posted - 10/07/2009 : 08:47:30 Price iz baze drugdje je jedan od najboljih stripova koje sam procitao u zadnje vreme, procitao sam oba tri i odusevljen sam! |
Bruce Wayne |
Posted - 10/07/2009 : 02:49:28 quote: Originally posted by Curunir
sta se javlja onaj drugi matori, naravno da se odnosi na nj
videcete kakva je uzivancija pibd4... sad sam vidio i crtez, jebote led! ona je vise kao jedinica stil, samo je duhovitija, zabavnija... ma fantazija... evo malo spoilera: gostuju nakratko i hellingen i zagor!!!!
E ovo me je iznenadilo,bas me interesuje gde je i kako uklopljen zagor!!!! :)
Samo vas citam kako pricate utiske i suze mi idu,ja sam procitao tek broj 1 |
delboj |
Posted - 30/06/2009 : 14:37:56 quote: Originally posted by goksi
quote: Originally posted by delboj
Generalno Priče iz baze Drugdje valjaju samo ako je tema o Šerloku Holmsu.
Kako znaš ako nisi čitao prvi deo? Gotovo da je podjednako kvalitetan kao priča sa Šerlokom. Bar meni, a vidim i recenzentnu i komentarima.
Evo sad sam pročitao i odmah mogu da kažem da nije podjednako kvalitetan kao priče sa Šerlokom Holmsom, bar meni. Dvije ocjene manje.
quote: Originally posted by Renky
quote: Originally posted by delboj
Nadam se da jeste. Prvi nisam nabavio, drugi je bio odličan, a nadam se da će biti i ovaj treći. Generalno Priče iz baze Drugdje valjaju samo ako je tema o Šerloku Holmsu.
Već te prva knjiga demantira... ups, sorry nisi je čitao
Pa recimo da me djelimično demantuje |
Le Samourai |
Posted - 24/06/2009 : 00:37:56 Nisam ga uzeo ali definitivno planiram, samo zbog crtezha. |
Curunir |
Posted - 23/06/2009 : 21:40:53 i on je odlican, svakako... btw vrlo dobar zagor u tom almanahu... |
Le Samourai |
Posted - 23/06/2009 : 20:38:48 quote: Originally posted by Curunir
jedino sto pozelis da ga uvijek crta spada, ahhh...
nije spada, ali blizu - u poslednjem almanahu od ludensa ga crta kolombi. |
Curunir |
Posted - 23/06/2009 : 18:38:09 quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by Curunir
videcete kakva je uzivancija pibd4... sad sam vidio i crtez, jebote led! ona je vise kao jedinica stil, samo je duhovitija, zabavnija... ma fantazija... evo malo spoilera: gostuju nakratko i hellingen i zagor!!!!
Čekaj, nije mi jasno na koga si mislio, na ove matorce Texa i Carsona? Ja sam sad u drugoj mladosti! PIBD su mi odlično izdanje, da se ne ponavljam.
jasno, na njih. a jedan je jos i invalid, uzdrzava ga zena k tomu
|
Curunir |
Posted - 23/06/2009 : 18:34:45 quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by Curunir
E jebi se..
bih ja, rado, al jedva da sam malo bolji od groucha u tome a sto ti smeta? samo malo se javljaju, za ljubitelje slag na torti, za one koji ne podnose zagija nece smetati... jedino sto pozelis da ga uvijek crta spada, ahhh... |