T O P I C R E V I E W |
Dado |
Posted - 03/05/2009 : 21:36:36 Novu knjigu Prica iz baze Drugdje moci cete uskoro procitati pod nazivom SJENA KOJA JE IZAZVALA SHERLOCKA HOLMESA
Cijena ovog izdanja u strip knjizari Libellus bit ce 90 kuna.
Gaston i ja se zahvaljujemo Doku Lesteru, Curuniru, Dekari, Melini, Mirni, Vedranu, Tomislavu i svim ostalim suradnicima koji su nam pomogli pri izradi ovog odlicnog izdanja.
Ocekujemo ga u prodaji za 2 tjedna...

|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
DeeCay |
Posted - 07/09/2009 : 11:55:43 Originally posted by Bruce Wayne
e rizikujem da ispadnem glup ali da li neko moze da mi stavi link za "price" na SBE jer ja tamo ne mogu da pronadjem.....  
To je MM spin-off pa bi mu bilo red da se i vodi pod MM-om... Link: http://www-en.sergiobonellieditore.it/auto/listarr_1?collana=30&code=arr_sp |
Škrky |
Posted - 06/09/2009 : 14:27:20 Ja sam našao jedino link na zadnji broj, izgleda da kao odvojeni serijal nemaju svoju stranicu, nego su pod Martijem:
http://www.sergiobonellieditore.it/auto/edicola?collana=30&collocazione=3 |
Bruce Wayne |
Posted - 06/09/2009 : 03:26:16 e rizikujem da ispadnem glup ali da li neko moze da mi stavi link za "price" na SBE jer ja tamo ne mogu da pronadjem.....   |
Dok Lester |
Posted - 05/09/2009 : 15:24:40 :-D |
Kit Carson |
Posted - 05/09/2009 : 14:08:14 Originally posted by Le Samourai
Originally posted by Dok Lester
kud bas preko mojih ledja :-)))
Cuti i radi, vidish da si u zakashnjenju. 
To si mu dobro reko.
|
Le Samourai |
Posted - 05/09/2009 : 13:29:03 Originally posted by Dok Lester
kud bas preko mojih ledja :-)))
Cuti i radi, vidish da si u zakashnjenju.  |
Dok Lester |
Posted - 05/09/2009 : 11:59:48 kud bas preko mojih ledja :-))) |
draskomisterno |
Posted - 05/09/2009 : 01:08:12 vreme da se ubrza na 3 godisnje |
DeeCay |
Posted - 03/09/2009 : 13:40:36 Originally posted by DOMI
U ITA 26.rujna izlazi PIBD br.12, kog zanima - najava je na SBE
Dobro je, za leđima smo im! Još 8 brojeva i tu smo!
Inače, ima na drugom topicu sličica i naslovnica 12. broja... |
DOMI |
Posted - 02/09/2009 : 23:16:55 U ITA 26.rujna izlazi PIBD br.12, kog zanima - najava je na SBE
__________________________________________________________________________________________________________________________________________
svi za Texa u coloru __________________________________________________________________________________________________________________________________________
4o godina Alan Forda u Hrvatskoj |
ismolc34 |
Posted - 02/09/2009 : 15:10:50 ...onda...hoće bit šta? |
Curunir |
Posted - 11/07/2009 : 17:44:00    znas ti dobro na koga se odnosilo. osim toga, kolegu sigurno ne bih nazvao invalidom  |
Tex Willer |
Posted - 11/07/2009 : 00:39:48 Originally posted by Curunir
jasno, na njih. a jedan je jos i invalid, uzdrzava ga zena k tomu 
Tek sad vidim   Burazer je razveden,ali mu zena ne placa alimentaciju. I mozda je malo "spor",ali invalid je pregruba rec   |
Curunir |
Posted - 10/07/2009 : 23:40:19 ljeta, drugi dio ljeta... |
DOMI |
Posted - 10/07/2009 : 22:01:20 pa rekli su "u drugom dijelu jeseni"...
__________________________________________________________________________________________________________________________________________
4o godina Alan Forda u Hrvatskoj |
kreŠa |
Posted - 10/07/2009 : 11:41:47 Originally posted by Curunir
Originally posted by kreŠa
Price iz baze drugdje je jedan od najboljih stripova koje sam procitao u zadnje vreme, procitao sam oba tri i odusevljen sam!

Navikao sam tako da kazem. A kad se PiBD 4 moze ocekivati? |
Curunir |
Posted - 10/07/2009 : 09:15:11 Originally posted by kreŠa
Price iz baze drugdje je jedan od najboljih stripova koje sam procitao u zadnje vreme, procitao sam oba tri i odusevljen sam!
     |
kreŠa |
Posted - 10/07/2009 : 08:47:30 Price iz baze drugdje je jedan od najboljih stripova koje sam procitao u zadnje vreme, procitao sam oba tri i odusevljen sam! |
Bruce Wayne |
Posted - 10/07/2009 : 02:49:28 Originally posted by Curunir
sta se javlja onaj drugi matori, naravno da se odnosi na nj
videcete kakva je uzivancija pibd4... sad sam vidio i crtez, jebote led! ona je vise kao jedinica stil, samo je duhovitija, zabavnija... ma fantazija... evo malo spoilera: gostuju nakratko i hellingen i zagor!!!!
E ovo me je iznenadilo,bas me interesuje gde je i kako uklopljen zagor!!!! :)
Samo vas citam kako pricate utiske i suze mi idu,ja sam procitao tek broj 1     |
delboj |
Posted - 30/06/2009 : 14:37:56 Originally posted by goksi
Originally posted by delboj
Generalno Priče iz baze Drugdje valjaju samo ako je tema o Šerloku Holmsu.
Kako znaš ako nisi čitao prvi deo? Gotovo da je podjednako kvalitetan kao priča sa Šerlokom. Bar meni, a vidim i recenzentnu i komentarima .
Evo sad sam pročitao i odmah mogu da kažem da nije podjednako kvalitetan kao priče sa Šerlokom Holmsom, bar meni. Dvije ocjene manje.
Originally posted by Renky
Originally posted by delboj
Nadam se da jeste. Prvi nisam nabavio, drugi je bio odličan, a nadam se da će biti i ovaj treći. Generalno Priče iz baze Drugdje valjaju samo ako je tema o Šerloku Holmsu.
Već te prva knjiga demantira... ups, sorry nisi je čitao
Pa recimo da me djelimično demantuje |
Le Samourai |
Posted - 24/06/2009 : 00:37:56 Nisam ga uzeo ali definitivno planiram, samo zbog crtezha. |
Curunir |
Posted - 23/06/2009 : 21:40:53 i on je odlican, svakako... btw vrlo dobar zagor u tom almanahu... |
Le Samourai |
Posted - 23/06/2009 : 20:38:48 Originally posted by Curunir
jedino sto pozelis da ga uvijek crta spada, ahhh...
nije spada, ali blizu - u poslednjem almanahu od ludensa ga crta kolombi.  |
Curunir |
Posted - 23/06/2009 : 18:38:09 Originally posted by srdjandj
Originally posted by Curunir
videcete kakva je uzivancija pibd4... sad sam vidio i crtez, jebote led! ona je vise kao jedinica stil, samo je duhovitija, zabavnija... ma fantazija... evo malo spoilera: gostuju nakratko i hellingen i zagor!!!!
Čekaj, nije mi jasno na koga si mislio, na ove matorce Texa i Carsona?   Ja sam sad u drugoj mladosti! PIBD su mi odlično izdanje, da se ne ponavljam.
jasno, na njih. a jedan je jos i invalid, uzdrzava ga zena k tomu 
|
Curunir |
Posted - 23/06/2009 : 18:34:45 Originally posted by sawitch
Originally posted by Curunir
E jebi se.. 
bih ja, rado, al jedva da sam malo bolji od groucha u tome a sto ti smeta? samo malo se javljaju, za ljubitelje slag na torti, za one koji ne podnose zagija nece smetati... jedino sto pozelis da ga uvijek crta spada, ahhh... |