T O P I C R E V I E W |
Djole |
Posted - 09/02/2010 : 11:36:05
Treća sreća kaže narod - a mi potvrđujemo! Posle (do sada rekordna) dva vraćanja u štampu, Sergej Strip #07 napokon valjano odrađen i spreman za akciju u Darkvudu i (za koji dan) Alan Fordu i Tardisu!
Naslovnu stranicu je odradio Vuja Radovanović, stara Yu-Strip kajla, koji u saradnji sa mlađjanim Darkom Macanom u ovom broju započinje novi Sergej Strip Serijal znan kao Ratovi Vrsta. A unutra sve što stripadžije vole - Krv, znoj i iznutrice(golotinja ide u sledećem nastavku, bez brige!).
Za njim punom parom šiba sledeći segment Pesama o Sergeju u izvedbi Borne Buinca i Jurice Starešinčića, nova celopopodnevna epizodica Đađ Dreda od strane Filipa Kelave te krateži u vidu Jusufovog Mystaxa i novog DnevniQa da celokupan broj lepo zaokruže.
Evo linka na privju pa uživajte i kupite primerak više da ne moramo da smanjimo troškove za magacin!
http://www.mediafire.com/?hwnd3jwz0ed
Hvala na pažnji. |
19 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Tex Willer |
Posted - 05/03/2010 : 14:12:55 quote: Originally posted by Djole
Srediću to kad budem nosio narednu turu (ZZCP 14, SS 8 i Zorka 7) u Darkvud, verovatno u narednu subotu.
Do tada, sigurno ih ima u knjižari Tardis, Kneza Miloša 2.
E super,taman cu da javim Slobi da mi odmah odvoji sve na stranu dok se ne nakupi jos nesto za narucivanje Ovo Tardis ne znam sta ti je,ja sam iz provinciju |
Emir Pasanovic |
Posted - 05/03/2010 : 13:18:34 Mislim da će mu biti sporo... meni se nije dalo čitati, samo sam preletio jer je bilo puno plutajućih glava i nisam znao šta se desilo ranije. Ali je crtež sasvim solidan. |
Djole |
Posted - 05/03/2010 : 11:09:54 quote: Originally posted by Emir Pasanovic
Prošle sedmice je nešto izašlo, a sad šta konkretno, jel reprint ili nešto što ste vi već objavili, nisam siguran jer od 1-2 broja ne pratim VMS, moram priznati.
Dobro je, ni dve godine ne kasne. ;)
Videćemo na šta liči, pa ako se Dekari sviđa, idemo dalje. |
Djole |
Posted - 05/03/2010 : 11:08:58 quote: Originally posted by Tex Willer
Hvala Djole,ajde ako ne bude uskoro moracu da gnjavim Dekaru ili tebe Ne bih da ostanem bez svog primerka
Edit: Ili kad nosite ove nove kod Slobe da mu ostavite jedan primerak za mene,pa cu ja da se dogovorim s njim
Srediću to kad budem nosio narednu turu (ZZCP 14, SS 8 i Zorka 7) u Darkvud, verovatno u narednu subotu.
Do tada, sigurno ih ima u knjižari Tardis, Kneza Miloša 2. |
Emir Pasanovic |
Posted - 05/03/2010 : 09:52:04 quote: Originally posted by Djole
So far nemamo šta da nastavaimo. Mislim da onaj OGN koji je najavljivan zadnje dve godine još nije izašao.
Prošle sedmice je nešto izašlo, a sad šta konkretno, jel reprint ili nešto što ste vi već objavili, nisam siguran jer od 1-2 broja ne pratim VMS, moram priznati. |
Tex Willer |
Posted - 05/03/2010 : 09:42:12 quote: Originally posted by Djole
quote: Originally posted by Tex Willer
Meni greskom diler doneo dva komada Karme drugi broj,a trojku nije. Poslednjih par puta je nije bilo u Darkwoodu,a nema je ni u AF. Kad cete da posaljete dopunu negde?
Kad mi neko bude tražio dopunu.
Hvala Djole,ajde ako ne bude uskoro moracu da gnjavim Dekaru ili tebe Ne bih da ostanem bez svog primerka
Edit: Ili kad nosite ove nove kod Slobe da mu ostavite jedan primerak za mene,pa cu ja da se dogovorim s njim |
Djole |
Posted - 05/03/2010 : 09:15:59 quote: Originally posted by Tex Willer
Meni greskom diler doneo dva komada Karme drugi broj,a trojku nije. Poslednjih par puta je nije bilo u Darkwoodu,a nema je ni u AF. Kad cete da posaljete dopunu negde?
Kad mi neko bude tražio dopunu.
A da,i jos ovo - kad da citam ZZCP Novogodisnjak,pre ili posle ZZCP 13,ne bi da remetim kontinuitet,taman sam se uziveo
Novogodišnjak je out-of-continuity. Odnosno, uklapa se tu negde, izmedju brojeva 3 i 4. ;) Tako da, čitaj po želji. ;)
I ima li nade da nastavite i Vrli mrtvi svet
So far nemamo šta da nastavaimo. Mislim da onaj OGN koji je najavljivan zadnje dve godine još nije izašao. |
Tex Willer |
Posted - 05/03/2010 : 00:39:30 @Djole Ajde ovde posto si aktivan Meni greskom diler doneo dva komada Karme drugi broj,a trojku nije. Poslednjih par puta je nije bilo u Darkwoodu,a nema je ni u AF. Kad cete da posaljete dopunu negde?
A da,i jos ovo - kad da citam ZZCP Novogodisnjak,pre ili posle ZZCP 13,ne bi da remetim kontinuitet,taman sam se uziveo
I ima li nade da nastavite i Vrli mrtvi svet |
Djole |
Posted - 04/03/2010 : 22:14:44 Ako Dekaru sutra ne vrate s granice, biće u subotu. Zajedno sa Sergej Stripom #8. |
Raven84 |
Posted - 04/03/2010 : 21:13:18 Kakav je status s dolaskom ovog u Zagreb? Je li tu u subotu? U kolko sati? :) :) |
Djole |
Posted - 22/02/2010 : 10:12:35 quote: Originally posted by Deers
zajedno sa SS8
I ZZCP 14 i Zorkom 7? Možda.
quote: Originally posted by Deers
i MMM5?
Funny. |
kico |
Posted - 21/02/2010 : 10:41:35 Jedva čekam!!!!!!!!! |
Deers |
Posted - 20/02/2010 : 16:29:44 quote: Originally posted by Djole
Gazda kaže - 6.03.2010. Valja mu verovati. ;)
zajedno sa SS8 i MMM5? |
Djole |
Posted - 18/02/2010 : 00:42:26 Gazda kaže - 6.03.2010. Valja mu verovati. ;) |
Raven84 |
Posted - 17/02/2010 : 11:57:26 Kad ce ovo bit u Zagrebu? |
Renky |
Posted - 12/02/2010 : 17:23:04 Ah, Vuja iz zadnje faze Yu-stripa?? Sjajno! |
Tex Willer |
Posted - 09/02/2010 : 12:06:06 quote: Originally posted by Djole
Složena je to tematika, preporučujem kupovinu ovog broja, pa onda dvomesečnu meditaciju na tu temu do narednog. ;)
Dobro,ako je povezano onda uzimam i ovaj broj |
Djole |
Posted - 09/02/2010 : 11:58:58 Složena je to tematika, preporučujem kupovinu ovog broja, pa onda dvomesečnu meditaciju na tu temu do narednog. ;) |
Tex Willer |
Posted - 09/02/2010 : 11:50:42 Znaci,cekamo sledeci broj? Ili je neophodan i ovaj da se shvati taj deo s golotinjom u sledecem broju |