T O P I C R E V I E W |
Djole |
Posted - 18/01/2013 : 16:25:37 Maniju i Marijeti je dosadio velegrad, smog i gužva na sve strane, pa su rešili da pobegnu od asfalta i vrate se zemlji - doselili su se u Šeboj, živopisno seoce sa još živopisnijim stanovnicima.
Ali, da li urbani gradski lik Mani uopšte može da se uklopi u jednu tako ruralnu sredinu...?
Geg strip Manija Larsenea (Svagdanja borba) i Žan Iv Ferija (novi scenarista Asteriksa) je šarmantan, topao i iznad svega duhovit prikaz zgoda i nezgoda dvoje gradskih ljudi na selu.
Privju možete pogledati ovde:
http://www.darkwood.co.rs/assets/files/pdfdownloads/POVRATAKZEMLJI1privju.pdf
U pitanju je takođe i strip koji otvara biblioteku KARUSEL, u kome ćemo na mesec dana objavljivati humorističke i avanturističko-humorističke BD stripove.
Kao što je najavljeno ranije, Povratak zemlji će izaću u mekokoričenom (magazinskom) i u tvrdokoričenom (albumskom) izdanju.
MAGAZINSKO IZDANJE:
48 strana, A4, kolor, SC.
Cene:
Promotivna: 489,70 dinara - važiće dva meseca Finalna: 590 dinara - ne zaboravite da imate mogućnost plaćanja u tri rate u našoj radnji!
ALBUMSKO IZDANJE:
48 strana, A4, kolor, HC.
Cene: Promotivna: 799,90 dinara - važiće dva meseca Finalna: 950 dinara - ne zaboravite da imate mogućnost plaćanja u tri rate u našoj radnji! |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Raven84 |
Posted - 20/11/2013 : 10:35:56 Pročitao jučer, super strip, više puta sma se zbilja nasmijao. Najviše na dolazak veterinara. :) "Pobijte cijelo stado". :) Larcenet izgleda ne može napraviti loš strip. A nisam zno da je Ferri izabran da piše Asterixa, to je velika čast. Veselim se sljedećm broju. |
aved |
Posted - 06/03/2013 : 23:49:07 Izvrsno! Bas ono sto sam i ocekivao od stripa. Pravo dobro su mi sjele kratke price/anegdote koje su izvrsno uklopljene sa lijepom kontinuiranom radnjom. Cista desetka i preporuka od mene. |
stbojan |
Posted - 02/03/2013 : 22:07:06 napokon docekah i ovo da procitam... uistinu fantastican strip, pravo osvezenje... valjao sam se od smeha, a pojedine fore su zaista genijalne... jedva cekam nastavak... ko jos uvek nije uzeo ovaj strip, morao bi to vrlo brzo da uradi, preporuka... |
aved |
Posted - 25/01/2013 : 17:26:44 Ma vidio sam odmah da je dobro cim sam citao privju. A mislim da ce mi se jos vise svidjeti kad budem procitao pa da napisem utiske tj da kazem onu poznatu- "cit'o? Drz'o ga u ruci, care" |
Jasko |
Posted - 25/01/2013 : 17:09:45 quote: Originally posted by aved
Zivio, Jasko!
Hvala bogu pa neko napisa nesto o stripu. O svemu se pise samo ne o utiscima Povratak zemlji.
Inace, odliiican je prevod. Prevod i adaptacija :) Bas mi paše i dodatno zasmejava :D |
NESVRSTANI |
Posted - 25/01/2013 : 14:04:29 quote: [i] O svemu se pise samo ne o utiscima Povratak zemlji.
Prekratko si ovde. Naviknit ćeš se. |
aved |
Posted - 25/01/2013 : 13:45:45 Zivio, Jasko!
Hvala bogu pa neko napisa nesto o stripu. O svemu se pise samo ne o utiscima Povratak zemlji. |
Jasko |
Posted - 25/01/2013 : 11:43:52 Burazer je smesan ko vic :D
Odlican humoristicki strip. Skoro me neki (novi) strip nije ovako nasmejao. Larsena treba upisati u tefter, odlican smisao za humor :) |
globinjo |
Posted - 24/01/2013 : 18:47:34 veber se hvalio da ima đoksija od 23 cm...emir skočio da on ima đoksija od 24...imaš,nemaš,imaš,nemaš...bum,tras i aj zdravo... |
NESVRSTANI |
Posted - 24/01/2013 : 17:43:08 quote: Originally posted by teller
povod? alkohol ili žene, nisu se valjda zbog stripova zakačili...
Alkohol sigurno, ali stvarno neznan i nije baš da me interesira. |
teller |
Posted - 24/01/2013 : 17:35:29 povod? alkohol ili žene, nisu se valjda zbog stripova zakačili... |
NESVRSTANI |
Posted - 24/01/2013 : 17:25:40 quote: Originally posted by maddox031
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by zeljko
mene zanima jel se iko pobio mimo foruma ono baš da se šaketalo
veber i Emir Pasanovic na Mafestu prije par godina.
a povod bio :D
Stvarno neznan.
|
maddox031 |
Posted - 24/01/2013 : 15:26:28 quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by zeljko
veber i Emir Pasanovic na Mafestu prije par godina.
a povod bio :D |
NESVRSTANI |
Posted - 24/01/2013 : 14:56:58 quote: Originally posted by zeljko
veber i Emir Pasanovic na Mafestu prije par godina. |
zeljko |
Posted - 24/01/2013 : 14:56:02 mene zanima jel se iko pobio mimo foruma ono baš da se šaketalo
|
Imrahil |
Posted - 24/01/2013 : 14:04:37 quote: Originally posted by anto
quote: Originally posted by Zlotvor
Ako san dobro priračuna cijenu, ovo je stvarno ok. Pogotovo ova promotivna. Srbi, blago vam se!
A valjda će di koji album i za nas u uvozu ostat
sad gledam cene albuma kod lastana na rasprodaji i mogu reći :Hrvati, blago vama.
to, to |
Zlotvor |
Posted - 24/01/2013 : 14:01:14 quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by anto
Ako san dobro priračuna cijenu, ovo je stvarno ok. Pogotovo ova promotivna. Srbi, blago vam se!
sad gledam cene albuma kod lastana na rasprodaji i mogu reći :Hrvati, blago vama.
I ja to isto gledan i mogu reći: Zagrepčani blago vama
Da se nabrat dobrih stvari za ne previše šuške. Jebiga, svakom neka prednost |
bjelolasica |
Posted - 24/01/2013 : 09:42:25 Sto sve nisam procitao ovdje! |
NESVRSTANI |
Posted - 24/01/2013 : 02:02:43 quote: Originally posted by anto
I ja to isto gledan i mogu reći: Zagrepčani blago vama |
leshwolsh |
Posted - 24/01/2013 : 01:16:17 quote: Originally posted by Mr. Bushido
Kako god, nikad mi neće biti jasno zašto se on konstantno vraća na ovaj forum.
Meni nije jasno kako ga konstantno tolerisu na ovom forumu. |
aved |
Posted - 24/01/2013 : 00:04:02 Anto, potpisujem.
Akcije, rasprodaje, snizenja, "ostecena" izdanja itd mogu samo da gledam i da sanjam. |
anto |
Posted - 23/01/2013 : 23:46:28 quote: Originally posted by Zlotvor
sad gledam cene albuma kod lastana na rasprodaji i mogu reći :Hrvati, blago vama. |
vronski 2 |
Posted - 23/01/2013 : 20:14:57 quote: Originally posted by Markos
Je, ja i Slobo ćemo se baš posvađati zbog tebe, sto posto. Daj, pokrij se po ušima i zavuci u neku rupu, da imaš imalo obraza ne bi se ovdje više pojavljivao.
Pokušao sam sa tobom da lepo komuniciram ali vidim da je to nemoguće. |
night |
Posted - 23/01/2013 : 20:12:16 Sigurno da neću prestati da uzimam Fibrina izdanja zbog Darkvudovih, i obratno. Naravno da ću uzeti ono koje je jeftinije, ali bi stvarno bilo dobro da ima što manje "duplih" izdanja. |
Markos |
Posted - 23/01/2013 : 17:31:39 Je, ja i Slobo ćemo se baš posvađati zbog tebe, sto posto. Daj, pokrij se po ušima i zavuci u neku rupu, da imaš imalo obraza ne bi se ovdje više pojavljivao. |