forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA PREDSTAVLJA: BATMAN 6 - Muk

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Markos Posted - 10/11/2018 : 09:26:40

Svako toliko pojave se scenarist i crtač čija suradnja proizvede nešto čarobno. Jeph Loeb i Jim Lee upravo su takva kombinacija, a njihov je svježi pristup na mjesečnim pustolovinama legendarnog Batmana izazvao jednoglasno oduševljenje fanova te istovremeno nedostižnu prodaju.

Ali nisu samo ova dva velika imena doprinijela tome. Nego i priča koju su odlučili ispričati. Iako se sama priča rijetko odvaja od fokusa na Batmanu, to je istovremeno priča o Muku, čovjeku koji točno zna u koji živac treba dirnuti ne bi li Mračnom Vitezu zakomplicirao život. Muk stiže u Gotham i istog trena krene vući konce, kojima čini da svi ti groteskni zlikovci čine njegovu volju. Svi osim Catwoman, koja se odjednom nađe sve više uvučenom u Batmanov privatni život.

Stari će odnosi biti preispitani, nastat će novi savezi, no Batman će ostati u centru, a svakim se poglavljem Muk sve više približava svojoj osveti – dugu koji je godinama čekao na naplatu.

Batman 6 • Muk • 384 stranica • Kolor • 212 x 320 mm • Tvrdi uvez • Scenarij Jeph Loeb • Crtež Jim Lee • Prijevod Robert Solanović • Lektura i redaktura Josip Sršen • Dizajn Melina Mikulić • Datum objavljivanja 10.11.2018. • Cijena 300 Kn

http://www.fibra.hr/katalog/izdanja/batman-6-muk/529/
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
alexts Posted - 24/10/2024 : 09:20:15
quote:
Originally posted by anto

quote:
Originally posted by alexts

Ako se ne sećaš, zaboraviću i ja.

nađi gde sam to izjavio ili mi se javno izvini!!

Hoću sigurno, samo me malo sačekaj da pregledam tvojih 15000 postova na DW forumu i 21000 na scom forumu. Suzio sam na to, jer sam ubeđen sam da je na jednom od ova dva bila priča.
anto Posted - 24/10/2024 : 09:02:56
quote:

nađi gde sam to izjavio ili mi se javno izvini!!
alexts Posted - 24/10/2024 : 08:39:43
Bolje da pričamo kako predviđam da će nastavak Muka da bude mega-hitčina.
alexts Posted - 24/10/2024 : 08:38:31
anto Posted - 24/10/2024 : 08:17:17
otkud ti to?
alexts Posted - 24/10/2024 : 07:06:02
quote:
Originally posted by anto

jedini sam kome je Muk bolji od Duge Noći veštica izgleda

Ne znam, ali znam da si jedini kome je poslednja snimljena trilogija Star Warsa bolja od originalne.
anto Posted - 24/10/2024 : 00:57:51
jedini sam kome je Muk bolji od Duge Noći veštica izgleda
alexts Posted - 23/10/2024 : 23:04:58
quote:

Sva su mišljenja subjektivna, ali se neka slična prečesto javljaju,

naker Posted - 23/10/2024 : 22:19:16
Zeznuta je rabota baciti se na čitanje Muka neposredno nakon što se overila Duga noć veštica ili Mračna pobeda, isti recept sa skoro pa identičnim sastojcima ali jelo koje ostavlja gorak ukus u ustima. Identitet Haša se da zaključiti još u ranoj fazi radnje, likovi iz Betmenoverzuma se smenjuju na pokretnoj traci kao i kod Duge noći / Mračne pobede, ali bez ikakve vezivne niti, bez simbolike koja je krasila Lebove i Sejlove prethodne Batman priče. Kao da je autor imao osmišljen epilog priče i kako će ta famozna izrečena reč muk izazvati tenziju između Batmana i Catwoman, a svi događaji koji treba da dovedu do tog momenta tek treba da budu napisani. Može se Muk degustirati zbog prelepog crteža, ali ovo je samo za jednokratnu upotrebu.
going going Posted - 23/10/2024 : 21:53:02
Bezveze je Muk srkoz, slazem se. Sve je vec receno na prethodnim stranama.
Chui Posted - 22/10/2024 : 15:50:23
jedini batman kojeg mi se nije dalo uopće pročitati do kraja
jaki Posted - 22/10/2024 : 09:53:46
jimlee

Edited

2d
Yes, coming March of 2025–we are bringing the band back together! Starting with @Batman 158 in March of next year—writer @jephloeb3 inker @scottwilliamsinks @colorist @sinccolor and @richstarkings and I will be returning to the depths of Gotham City as Hush returns! More to come in the interim but here’s the progress shots of the first cover, a page from a 4 page prelude that will exclusively debut in Justice League Unlimited (in comic shops end of November) and the double page spread (pages 2-3) of Batman issue 158 to tide you over. All part of the @dcofficial ALL-IN initiative! We have extremely big shoes to fill in the current Batman creatives Chip Zdarksy and @jorge_jimenez_art who are bringing their outstanding, nearly two year tenure on our flagship title to an epic, climatic conclusion. Thank you gentlemen for your critically acclaimed, character redefining run!
Peyo Posted - 08/07/2023 : 20:04:17
Možda nekom bude zanimljivo, bilo u 3 ujutro na TV NOVA:

https://mojtv.hr/film/130429/batman-hush-.aspx
doom Posted - 23/06/2021 : 10:15:02
quote:
Originally posted by Peyo

Heh, Doome kao da si recenzirao reviju donjeg rublja i fetiš odjeće, a ne ovaj strip.

kad vidim kojim se trivijalnostima i posvetama bavio loeb u pogovoru na kraju knjige, mislim da je sasvim pozeljno da i ja bacim neku o outfitu, a i zanimljivije

quote:
Originally posted by Paka01

Leejevu Black Canary imaš u All-Star Batmanu

evo bacio pogled, to je vec dosta bolje. ipak je to black canary, tesko da moze bolje od nje. ona i zatanna su uvijek najbolje sredjene. mada mozda mi se cak vise dopada rossova black canary sa onim skoro pa mature look-om. a i na svu srecu ima dosta dobrih cosplaya pa nebi trebalo biti tesko naci reference crtacima
Paka01 Posted - 22/06/2021 : 20:12:19
quote:
Originally posted by doom

Nisam zadovoljan bas sa seksipilom u crtezu. Nisu dovoljne samo sise, meni su recimo noge jos vaznije tako da sam ocekivao puno visokih potpetica, a ono nista. Vizualno nezanimljiv izgled cizmi kod catwoman i huntress sto na kraju izgleda nekako nezgrapno i komplicirano. Steta sto jos nismo vidjeli black canary sa onom mrezom preko bedara ili power woman, ali dobro, loeb je ionako vec pretjerao sa kolicinom likova.

Leejevu Black Canary imaš u All-Star Batmanu
Peyo Posted - 22/06/2021 : 19:10:23
Heh, Doome kao da si recenzirao reviju donjeg rublja i fetiš odjeće, a ne ovaj strip.
doom Posted - 22/06/2021 : 18:16:55
Nisam zadovoljan bas sa seksipilom u crtezu. Nisu dovoljne samo sise, meni su recimo noge jos vaznije tako da sam ocekivao puno visokih potpetica, a ono nista. Vizualno nezanimljiv izgled cizmi kod catwoman i huntress sto na kraju izgleda nekako nezgrapno i komplicirano. Steta sto jos nismo vidjeli black canary sa onom mrezom preko bedara ili power woman, ali dobro, loeb je ionako vec pretjerao sa kolicinom likova.
Chui Posted - 10/01/2021 : 22:37:27
Nakon Tima Salea teško mi je probavit ovaj crtež pa nisam još pročitao. Nadam se pronaći ga u knjižnici pa ćemo vidjeti za dalje.
Poli Posted - 10/01/2021 : 00:40:43

Damned if you do, damned if you don't. Either way si u riti. :D :D

Shaner Posted - 09/01/2021 : 22:45:47
quote:

Nemoj da pišeš loše o Year 100 da se ne svađamo.

quote:
Originally posted by Red Marquis

Shaneru, ako ti se svide Prokleti, odričem te se javno i stavljam na hide

Možda najbolje da ne napišem ništa, pa se vi izjedajte od neizvjesnosti jesu li mi se svidjeli.

Red Marquis Posted - 09/01/2021 : 21:22:30
Shaneru, ako ti se svide Prokleti, odričem te se javno i stavljam na hide
Peyo Posted - 09/01/2021 : 19:55:33
Nemoj da pišeš loše o Year 100 da se ne svađamo.
Shaner Posted - 09/01/2021 : 19:38:22
quote:
Originally posted by Tonto

quote:

I opet Shaner pogađa metu.

Samim tim ta civilno seksualna veza sa Mačkom provalnicom mi je nekako neprirodna/nategnuta.

To ne bira pamet, nego srce...

Još samo da netko napiše priču u kojoj umire sred birtije od srčane kapi.

quote:
Originally posted by Tonto

Mene čudi da se Shaner uopće bačka sa šimišovima, ne bi nikad rekao da će ga to zanimati.

Kad se rasprodao TLH htio sam vidjeti na šta to liči, pa mi je bio vizualno simpatičan, pa sam odlučio da moram ponoviti i YO, pa sam se sjetio drvlja i kamenja sasutih na pretenciozne Proklete i rekoh to mora biti nešto za mene , pa su mi nahvalili Godinu stotu, pa sam shvatio da je najbolje da ponovim i TDKR i TKJ i onda je još došao vukozec sa svojim 10x10 izazovom i sudbina mi je bila zapečaćena. U siječnju samo Batman za mene.

Tonto Posted - 09/01/2021 : 18:18:51
quote:

Samim tim ta civilno seksualna veza sa Mačkom provalnicom mi je nekako neprirodna/nategnuta.

To ne bira pamet, nego srce...

Mene čudi da se Shaner uopće bačka sa šimišovima, ne bi nikad rekao da će ga to zanimati.
Peyo Posted - 09/01/2021 : 18:05:35

Što se tiče veze šiška i mačke otpočetka mi je bila nelogična/neprihvatljiva. Doduše u ranijim šišovima kao BW on se uvijek motao/natezao sa kojekakvim radodajkama. Mačka je s druge strane bila nekakva konfuzna osoba više na neku lezbo varijantu. Samim tim ta civilno seksualna veza sa Mačkom provalnicom mi je nekako neprirodna/nategnuta.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000