T O P I C R E V I E W |
Golconda |
Posted - 27/06/2020 : 14:11:53 š© GOLKONDA NAJAVLJUJE NOVU EDICIJU: ā¬ļø CRNO OGLEDALO!
![](https://i.postimg.cc/50c0930s/co.png)
Dragi prijatelji, GOLKONDA vam sa velikim zadovoljstvom najavljuje prvu od svoje (za sada) planirane TRI edicije albuma: "CRNO OGLEDALO"!!!
Kao Å”to joj samo ime kaže, u ovu ediciju Äemo smeÅ”tati neke mraÄne i donekle Äudjnikave naslove, horor, SF i njima sliÄne...:)
Äast da otvori novu ediciju pripala je izvanrednom albumu "PANDEMONIJUM", koji bi, ako sve ostane po planu, svetlost dana trebalo da ugleda veÄ u julu!
Sa ovom jezivom priÄom Äemo Äitaocima na ovim prostorima po prvi put u paketu predstavili izvrstan dvojac: Kristof (Kartago, SvetiliÅ”te...) Bek i Stefano (Karavan, Konan, DC, te obilje MarvelovÅ”tine...) Rafaele, koji ovako zajedno imaju sijaset odliÄnih albuma, a ovdaÅ”nji Äitaoci do sada nisu imali prilike da njihova dela vide u ovoj formi, (ako vam ih ovaj album približi, mi smo kao zapete puÅ”ke spremni za joÅ” dosta njihovih smelih uradaka...)
š Evo kratkog sadržaja, a u narednim danima, kao i uvek kad smo mi u pitanju, oÄekujte samo joÅ”...
š Leto 1951. Doris dovodi svoju, od tuberkuloze bolesnu, devojÄicu Koru u sanatorijum "Vejverli Hils", isti onaj u kome se i sama izleÄila od ove opake bolesti kada joj je bilo 11 godina. To je najpoznatija bolnica za leÄenje tuberkuloze u SAD. Ali Doris nije svesna da je ovo poslednje mesto ne koje je trebala i smela da dovede svoju Äerku... Da li Äe pobeÄi nemilosrdnim kandžama opake "bele smrti", da li Äe ikada otiÄi sa ovog prokletog mesta!? Dok izgubljene duÅ”e mrtvih vriÅ”te u oÄaju u svakom uglu poseda, i dok se smrtonosna omÄa ludila steže oko Doris i male Kore... Budite spremni na sve, na teÅ”kom putu kroz jedan od danas najjezivijih lokaliteta na svetu!
Videla sam ih, sve koji su ovde umrli... UÅ”la sam u tunel smrti i ostala tamo Äitave noÄi. Äula sam i voz, pratila sam Å”ine... Svi su bili tamo, na hiljade njih, u gomili, sa krikom užasa na usnama... Oni Äekaju voz svake veÄeri.
![](https://i.postimg.cc/9FXffzmH/Pandemonijum-Promo.png)
š PREMA ISTINITIM DOGAÄAJIMA!
Sanatorijum "Vejverli Hils" bio je jedna od najpoznatijih ustanova za leÄenje tuberkuloze u SAD. IzmeÄu 1920. i 1960. godine tamo je umrlo viÅ”e od 63.000 ljudi. Ova ogromna zgrada sagraÄena u obliku krila Å”iÅ”miÅ”a danas se svrstava meÄu 10 najstraÅ”nijih mesta na svetu! Postoje mnoga svedoÄanstva o viÄanju duhova koji joÅ” uvek ne miruju meÄu oronulim zidinama...
š Dobro doÅ”li u "Vejverli Hils", dobro doÅ”li u predvorje pakla!
NaÅ”e (naravno) integralno izdanje obuhvata sva tri originalna albuma koji zaokružuju priÄu.
Tvrdih korica, A4 formata u punom koloru, a prostire se na nekih 170-ak stranica... |
9 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
going going |
Posted - 28/06/2020 : 19:56:02 Bas mi se svidja dizajn loga. |
Dukidule |
Posted - 27/06/2020 : 19:05:12 quote: Originally posted by Poli
quote: Originally posted by teller
bez mene, ne volim smor. bit Äe publike za ovo, sretnoinaÄe, crtež je odliÄan.![](hail.gif)
Posto nema nikakvog linka u prvome postu, a ni ikakve table, gdje si ti to vidio crtez? Cak si trazio po internetu? ![](icon_smile_shock.gif)
I ja baÅ” kontam isto? š¤
PS. Ja sam ih pogledao. Djeluje super. šš¼
Spojler: https://postimg.cc/gallery/Yh11S2r |
Poli |
Posted - 27/06/2020 : 18:12:50 quote: Originally posted by teller
bez mene, ne volim smor. bit Äe publike za ovo, sretnoinaÄe, crtež je odliÄan.![](hail.gif)
Posto nema nikakvog linka u prvome postu, a ni ikakve table, gdje si ti to vidio crtez? Cak si trazio po internetu? ![](icon_smile_shock.gif)
|
dzoni |
Posted - 27/06/2020 : 18:01:23 deluje zanimljivo |
wesskowaz |
Posted - 27/06/2020 : 17:29:23 Deluje brutalno dobro. Sad sam pogledao i ostale naslovnice... kidanje |
ivanl |
Posted - 27/06/2020 : 16:53:56 Smor? Mracni i donekle cudnjikavi naslovi... Ej moj Telleru... Ja bas cekam s gustom, ovo. |
teller |
Posted - 27/06/2020 : 16:00:18 bez mene, ne volim smor. bit Äe publike za ovo, sretnoinaÄe, crtež je odliÄan.![](hail.gif) |
cerichus |
Posted - 27/06/2020 : 15:55:48 Bravo! |
udarnik007 |
Posted - 27/06/2020 : 15:54:54 Veselim se ovome! SviÄa mi se logo.šŗ
|
|
|