T O P I C R E V I E W |
Strip-Agent |
Posted - 10/02/2021 : 17:32:21 Avanture na selu!
Scenarij: Lapuss Crtež: Goum
48 str tvrdi uvez boja 79,00 kn
Već dostupno na: shop.strip-agent.hr
Uskoro u striparnicama, knjižarama Školske knjige, Znanja i Artmena! |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
ivanl |
Posted - 14/02/2021 : 13:05:20 Staracu se! |
anto |
Posted - 14/02/2021 : 11:46:41 quote: Originally posted by ivanl
Ziv mi bio Anto moj... (Oli su one prije bile, u k....? )
dosta ih je bilo "u prazno",ako me razumeš
u zadnje vreme gađaš u meso
|
Kerempir |
Posted - 14/02/2021 : 11:41:28 quote: Originally posted by El Morisco
Ako su prvih 6 brojeva kiosk izdanja Sestri gotovo rasprodane - valjda se isplati!
1. Kupujem kćeri i sinu - pretpubertetlijama koji su odlično reagirali i vjerovali ili ne - čitaju strip, a ne prtljaju po mobitelima.
2. Misle li neki forumaši kako će živjeti vječno? - za 20 godina, ako ne i prije, idem Manituu u vječna lovišta - tko će onda kupovati stripove kada izumremo? - pa valjda oni koji sada čitaju Sestre i slično - možda se prebace i na Zagora
Stoga, samo naprijed s izdavanjem...
+1
Drago mi je da postoje stripovi koje mogu kupovati djeci. |
ivanl |
Posted - 14/02/2021 : 10:42:51 Ziv mi bio Anto moj... (Oli su one prije bile, u k....? ) |
anto |
Posted - 14/02/2021 : 10:16:58 quote: Originally posted by ivanl
quote: Originally posted by El Morisco
Mislio sam kako je izdano 5 Integrala Nataše?
Je. Prvi od Bookglobea, ostala 4 od Strip Agenta. Prvi ima posve drugaciji hrbat.
https://shop.strip-agent.hr/kategorija-proizvoda/serijali/natasa/
Nedavno sam ih ponovo iscitao sve. Vrhunski strip. Vrhunski serijal. Jednako me je odusevio kao nekad u Strip Artu.
u zadnje vreme,svaka ti je zlatna!! |
ivanl |
Posted - 14/02/2021 : 05:07:09 quote: Originally posted by El Morisco
Ako su prvih 6 brojeva kiosk izdanja Sestri gotovo rasprodane - valjda se isplati!
1. Kupujem kćeri i sinu - pretpubertetlijama koji su odlično reagirali i vjerovali ili ne - čitaju strip, a ne prtljaju po mobitelima.
2. Misle li neki forumaši kako će živjeti vječno? - za 20 godina, ako ne i prije, idem Manituu u vječna lovišta - tko će onda kupovati stripove kada izumremo? - pa valjda oni koji sada čitaju Sestre i slično - možda se prebace i na Zagora
Stoga, samo naprijed s izdavanjem...
Tocno. Moji su sinovi procitali Luku, recimo, i odmah bi nastavke. Ali idu tek na ljeto. |
ivanl |
Posted - 14/02/2021 : 05:04:51 quote: Originally posted by El Morisco
Mislio sam kako je izdano 5 Integrala Nataše?
Je. Prvi od Bookglobea, ostala 4 od Strip Agenta. Prvi ima posve drugaciji hrbat.
https://shop.strip-agent.hr/kategorija-proizvoda/serijali/natasa/
Nedavno sam ih ponovo iscitao sve. Vrhunski strip. Vrhunski serijal. Jednako me je odusevio kao nekad u Strip Artu. |
El Morisco |
Posted - 13/02/2021 : 22:55:47 Mislio sam kako je izdano 5 Integrala Nataše? |
lwood |
Posted - 13/02/2021 : 19:04:46 quote: Originally posted by vukozec
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Zna li naš Berni što čini? Sestre, Supersestre, Moje frendice, Nataša, Luka, Boduljko i Žbunika, Malci... wtf? Isplati li se to išta?
Ne
Kao da kažete da se TV providerima ne isplati imati Nickelodeon i RTL kockicu kad imaju HBO i Cinestar TV.
Ne gledan pa mi i ne znače. |
Dwayne_Looney |
Posted - 13/02/2021 : 16:32:22 quote: Originally posted by anto
ok je to kod Bukgroba,jer je Nataša bila još jedan od serijala na kojem su zasrali motku.
ali Bernard je sa svoja 4 integrala zaokružio priču,završio serijal - znači,baš suprotno od toga o čemu govoriš.
Ok, super, nisam znao koliko ima brojeva. Ja se isto nadam da je stekao iskustvo i učio od drugih i zna izbjeći greške. |
anto |
Posted - 13/02/2021 : 16:27:35 ok je to kod Bukgroba,jer je Nataša bila još jedan od serijala na kojem su zasrali motku.
ali Bernard je sa svoja 4 integrala zaokružio priču,završio serijal - znači,baš suprotno od toga o čemu govoriš. |
Dwayne_Looney |
Posted - 13/02/2021 : 16:21:54 quote: Originally posted by anto
quote: Originally posted by anto
Zna li naš Berni što čini? Sestre, Supersestre, Moje frendice, Nataša, Luka, Boduljko i Žbunika, Malci... wtf? Isplati li se to išta?
ne ubacuj Natašu u ovu grupu
Nataša je vrhunski BD
Drago mi je da je moj komentar potaknuo više izljeva ljubavi prema Nataši nego se moglo vidjeti na zadnja dva topica najave izlaska njenih integrala a samo sam pitao isplati li se to išta (jer mi sliči na Darkwoodovo samouništenje). Dakle, o kvaliteti nemam pojma niti sam govorio, smanjite doživljaj.
u kom smislu na samouništenje?
Ne doslovno da će se ugasiti ali u smislu da im neka izdanja počnu izlaziti na kapaljku, ili ih prekinu kao svojevremeno Martyja ili Mister Noa. Znaš i sam što je s masom Darkwoodvih izdanja (i Bookglobeoovih u Hrvatskoj). Konkretno za Darkwood... gdje je zadnji broj Granvila, drugi Kalvina i Hobsa, treći Mek Koja, koji li već Kena? Ili, ako ti je draže, Buddy Longway, Bruno Brazil, Gil Jourdan, Lincoln...
Možda prava nisu skupa ili SA ima potporu nekog ministarstva ali meni u zadnje vrijeme to širenje produkcije nije dobar znak. Moje mišljenje, a možda sam i u zabludi jer slabo tko/gotovo nitko ne ostavlja komentare na navedene serijale... |
anto |
Posted - 13/02/2021 : 16:05:37 quote: Originally posted by Dwayne_Looney
quote: Originally posted by anto
Nataša je vrhunski BD
Drago mi je da je moj komentar potaknuo više izljeva ljubavi prema Nataši nego se moglo vidjeti na zadnja dva topica najave izlaska njenih integrala a samo sam pitao isplati li se to išta (jer mi sliči na Darkwoodovo samouništenje). Dakle, o kvaliteti nemam pojma niti sam govorio, smanjite doživljaj.
u kom smislu na samouništenje? |
Peyo |
Posted - 13/02/2021 : 15:56:34 Nekako ne vjerujem da bi se Berni upuštao u samoubilačko izbacivanje tih naslova kad mu ne bi donosili zaradu (pa makar i manju kao investiciju za pridobivanje novih mlađahnih kupaca).
Iako sumnjam da će albumska skuplja izdanja dobro proći, za razliku od jeftinih kiosk izdanja za koje vjerujem da ima kupaca. |
Dwayne_Looney |
Posted - 13/02/2021 : 14:50:55 quote: Originally posted by anto
Nataša je vrhunski BD
Drago mi je da je moj komentar potaknuo više izljeva ljubavi prema Nataši nego se moglo vidjeti na zadnja dva topica najave izlaska njenih integrala a samo sam pitao isplati li se to išta (jer mi sliči na Darkwoodovo samouništenje). Dakle, o kvaliteti nemam pojma niti sam govorio, smanjite doživljaj. |
anto |
Posted - 13/02/2021 : 14:19:34 quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Nataša je vrhunski BD |
vukozec |
Posted - 13/02/2021 : 12:52:09 quote: Originally posted by lwood
Ne
Kao da kažete da se TV providerima ne isplati imati Nickelodeon i RTL kockicu kad imaju HBO i Cinestar TV. |
El Morisco |
Posted - 13/02/2021 : 12:45:13 Ako su prvih 6 brojeva kiosk izdanja Sestri gotovo rasprodane - valjda se isplati!
Stoga, samo naprijed s izdavanjem... |
Ernie Pike |
Posted - 13/02/2021 : 10:44:24 quote: Originally posted by Peyo
Nataša je vrhunski BD.
Slažem se. Lijepo nacrtani spoj humora, avanture i krimića s karizmatičnom junakinjom. |
Peyo |
Posted - 13/02/2021 : 10:25:29 Nataša je vrhunski BD. |
lwood |
Posted - 13/02/2021 : 06:12:58 quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Ne |
teller |
Posted - 13/02/2021 : 05:44:03 quote: Originally posted by vukozec
quote: Originally posted by Caldera
Za koji je ovo uzrast klinaca?
Sudeći po crtanom, rekao bih 7-12.
Možemo to onda i mi Zagorovci citat a? |
Dwayne_Looney |
Posted - 12/02/2021 : 23:41:10 Zna li naš Berni što čini? Sestre, Supersestre, Moje frendice, Nataša, Luka, Boduljko i Žbunika, Malci... wtf? Isplati li se to išta? |
anto |
Posted - 12/02/2021 : 20:25:43 kakve su ovo gluposti? |
ivanl |
Posted - 11/02/2021 : 18:02:35 quote: Originally posted by izivko
To je Pets, je li tako.
Za veliku djecu, 30-50 godina. Dobar humor. Meni se jako svidio prvi broj.
Oho. Onda se ne trebam pretvarati da uzimam klincima... |