T O P I C R E V I E W |
V0JIn |
Posted - 09/08/2008 : 23:47:43 [font=Comic Sans MS]E owako,pocheo sam da radim sa drugom(koji je odlichan crtach)strip,pa sam zheleo da to podelim sa wama.Ukratko,radice se o tri glawna lika koji su chlanovi organizacije za borbu protiw ratnika sa druge planete. Kao ti ratnici napadnu jedan grad i ti likovi(Nathan,Joe i Nick),imaju vrlo modernu tehnologiji i oruzhija.Posle ce dobiti i neke supermoc,pa ce postati jaci.To je ukratko o mom stripu,za kojeg se nadam da ce se uskoro pojawiti u online formi...[/font=Comic Sans MS] |
13 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Naruto |
Posted - 14/02/2009 : 11:17:04 ma bi ja još prije se registriral pa mi nije štelo pa sam se tek ve kad sam skužil da prima na outlook express |
Betty Page |
Posted - 09/02/2009 : 20:58:58 Originally posted by osim
Ali, takođe je bitno da puno, puno čitaš, da slušaš fobru muziku, ideš u pozorište, na balet, da gledaš filmove, proučavaš likovnu umetnost. U svakoj umetnosti naučićeš mnogo, a možeš i da pokupiš par "caka", koje možeš da iskoristiš u stripu. I još je bitno da upoznaješ ljude, ali ne u bukvalnom smislu, već da se trudiš da odgonetneš šta se krije iza njihove spoljašnjosti, da pokušaš da razumeš njih i njihove postupke. Pomalo da upoznaš istoriju, ne samo onu što se uči u školi, ali nadasve da voliš ljudski rod i uz uporan rad i vežbu, ukoliko imaš makar malo talenta, rezultat će doći sigurno!
Ovo ti je najbolji moguái savjet. Naravno, kod svega toga, biraj najbolje i uéi od najboljih. |
cibalia |
Posted - 09/02/2009 : 20:11:39 Nek ti je sa srečom, a i lijepo je vidjeti da pored svih ovih matorih na forumu ima i maloljetnika. Bravo dečki! |
Naruto |
Posted - 09/02/2009 : 17:43:11 ja sa milazzo radim strip i mislim ga prodavat tu prek ove stranice |
Emir Pasanovic |
Posted - 28/09/2008 : 20:00:08 Originally posted by V0JIn
Originally posted by TinK2
Klisej pomalo, ne mislis?...
Kak0 t0 mislish  
Power Rangersi, Voltron samo da spomenem par iz moje generacije, a japanci izgleda godišnje izbace neko slično sranje sa istom premisom kao što je ta tvoja... i Sailormoon se može ustvari tako definisati... No, sve su priče ionako prežvakane, pa samo udri. |
Lord Vader89 |
Posted - 28/09/2008 : 19:07:06 Originally posted by osim
Ali, takođe je bitno da puno, puno čitaš, da slušaš fobru muziku, ideš u pozorište, na balet, da gledaš filmove, proučavaš likovnu umetnost. U svakoj umetnosti naučićeš mnogo, a možeš i da pokupiš par "caka", koje možeš da iskoristiš u stripu. I još je bitno da upoznaješ ljude, ali ne u bukvalnom smislu, već da se trudiš da odgonetneš šta se krije iza njihove spoljašnjosti, da pokušaš da razumeš njih i njihove postupke. Pomalo da upoznaš istoriju, ne samo onu što se uči u školi, ali nadasve da voliš ljudski rod i uz uporan rad i vežbu, ukoliko imaš makar malo talenta, rezultat će doći sigurno!
Odlican savet!!!!   |
Milazzo |
Posted - 12/09/2008 : 20:19:46 SRETNO TI BILO!!! |
osim |
Posted - 14/08/2008 : 21:42:11 Ali, takođe je bitno da puno, puno čitaš, da slušaš fobru muziku, ideš u pozorište, na balet, da gledaš filmove, proučavaš likovnu umetnost. U svakoj umetnosti naučićeš mnogo, a možeš i da pokupiš par "caka", koje možeš da iskoristiš u stripu. I još je bitno da upoznaješ ljude, ali ne u bukvalnom smislu, već da se trudiš da odgonetneš šta se krije iza njihove spoljašnjosti, da pokušaš da razumeš njih i njihove postupke. Pomalo da upoznaš istoriju, ne samo onu što se uči u školi, ali nadasve da voliš ljudski rod i uz uporan rad i vežbu, ukoliko imaš makar malo talenta, rezultat će doći sigurno! |
V0JIn |
Posted - 14/08/2008 : 21:06:36 Originally posted by osim
Ma, odlicno! Imati 13 godina, živeti u Kuli i baviti se stripovima, to je za svaku pohvalu. Na početku je potrebna jaka volja, a kvalitet dolazi s vremenom, nakon puno, puno iscpnog rada!
Hwala   |
osim |
Posted - 10/08/2008 : 14:54:16 Ma, odlicno! Imati 13 godina, živeti u Kuli i baviti se stripovima, to je za svaku pohvalu. Na početku je potrebna jaka volja, a kvalitet dolazi s vremenom, nakon puno, puno iscpnog rada! |
V0JIn |
Posted - 10/08/2008 : 12:32:47 Originally posted by TinK2
Klisej pomalo, ne mislis?...
Kak0 t0 mislish   |
TinK2 |
Posted - 10/08/2008 : 10:04:07 Klisej pomalo, ne mislis?... |
supermark |
Posted - 10/08/2008 : 01:00:25 sretno! |
|
|