Author |
Topic  |
|
V0JIn
Starting Member
Serbia
10 Posts
Member since 09/08/2008 |
Posted - 09/08/2008 : 23:47:43
|
[font=Comic Sans MS]E owako,pocheo sam da radim sa drugom(koji je odlichan crtach)strip,pa sam zheleo da to podelim sa wama.Ukratko,radice se o tri glawna lika koji su chlanovi organizacije za borbu protiw ratnika sa druge planete. Kao ti ratnici napadnu jedan grad i ti likovi(Nathan,Joe i Nick),imaju vrlo modernu tehnologiji i oruzhija.Posle ce dobiti i neke supermoc,pa ce postati jaci.To je ukratko o mom stripu,za kojeg se nadam da ce se uskoro pojawiti u online formi...[/font=Comic Sans MS]
|
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29650 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
TinK2
Junior Member

Croatia
321 Posts
Member since 31/12/2007 |
|
V0JIn
Starting Member
Serbia
10 Posts
|
osim
Senior Member

Vatican City
1686 Posts
Member since 12/11/2002 |
Posted - 10/08/2008 : 14:54:16
|
Ma, odlicno! Imati 13 godina, živeti u Kuli i baviti se stripovima, to je za svaku pohvalu. Na početku je potrebna jaka volja, a kvalitet dolazi s vremenom, nakon puno, puno iscpnog rada! |
 |
|
V0JIn
Starting Member
Serbia
10 Posts
Posted - 14/08/2008 : 21:06:36
|
quote: Originally posted by osim
Ma, odlicno! Imati 13 godina, živeti u Kuli i baviti se stripovima, to je za svaku pohvalu. Na početku je potrebna jaka volja, a kvalitet dolazi s vremenom, nakon puno, puno iscpnog rada!
Hwala   |
 |
|
osim
Senior Member

Vatican City
1686 Posts
Member since 12/11/2002 |
Posted - 14/08/2008 : 21:42:11
|
Ali, takođe je bitno da puno, puno čitaš, da slušaš fobru muziku, ideš u pozorište, na balet, da gledaš filmove, proučavaš likovnu umetnost. U svakoj umetnosti naučićeš mnogo, a možeš i da pokupiš par "caka", koje možeš da iskoristiš u stripu. I još je bitno da upoznaješ ljude, ali ne u bukvalnom smislu, već da se trudiš da odgonetneš šta se krije iza njihove spoljašnjosti, da pokušaš da razumeš njih i njihove postupke. Pomalo da upoznaš istoriju, ne samo onu što se uči u školi, ali nadasve da voliš ljudski rod i uz uporan rad i vežbu, ukoliko imaš makar malo talenta, rezultat će doći sigurno! |
 |
|
Milazzo
Senior Member

Croatia
2139 Posts
Member since 30/01/2008 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 28/09/2008 : 19:07:06
|
Ali, takođe je bitno da puno, puno čitaš, da slušaš fobru muziku, ideš u pozorište, na balet, da gledaš filmove, proučavaš likovnu umetnost. U svakoj umetnosti naučićeš mnogo, a možeš i da pokupiš par "caka", koje možeš da iskoristiš u stripu. I još je bitno da upoznaješ ljude, ali ne u bukvalnom smislu, već da se trudiš da odgonetneš šta se krije iza njihove spoljašnjosti, da pokušaš da razumeš njih i njihove postupke. Pomalo da upoznaš istoriju, ne samo onu što se uči u školi, ali nadasve da voliš ljudski rod i uz uporan rad i vežbu, ukoliko imaš makar malo talenta, rezultat će doći sigurno!
Odlican savet!!!!   |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 28/09/2008 : 20:00:08
|
quote: Originally posted by V0JIn
quote: Originally posted by TinK2
Klisej pomalo, ne mislis?...
Kak0 t0 mislish  
Power Rangersi, Voltron samo da spomenem par iz moje generacije, a japanci izgleda godišnje izbace neko slično sranje sa istom premisom kao što je ta tvoja... i Sailormoon se može ustvari tako definisati... No, sve su priče ionako prežvakane, pa samo udri. |
 |
|
Naruto
Junior Member

Croatia
329 Posts
Member since 09/02/2009 |
|
cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 09/02/2009 : 20:11:39
|
Nek ti je sa srečom, a i lijepo je vidjeti da pored svih ovih matorih na forumu ima i maloljetnika. Bravo dečki! |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
 |
|
Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts
Member since 24/07/2003 |
Posted - 09/02/2009 : 20:58:58
|
Ali, takođe je bitno da puno, puno čitaš, da slušaš fobru muziku, ideš u pozorište, na balet, da gledaš filmove, proučavaš likovnu umetnost. U svakoj umetnosti naučićeš mnogo, a možeš i da pokupiš par "caka", koje možeš da iskoristiš u stripu. I još je bitno da upoznaješ ljude, ali ne u bukvalnom smislu, već da se trudiš da odgonetneš šta se krije iza njihove spoljašnjosti, da pokušaš da razumeš njih i njihove postupke. Pomalo da upoznaš istoriju, ne samo onu što se uči u školi, ali nadasve da voliš ljudski rod i uz uporan rad i vežbu, ukoliko imaš makar malo talenta, rezultat će doći sigurno!
Ovo ti je najbolji moguái savjet. Naravno, kod svega toga, biraj najbolje i uéi od najboljih. |
Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire. |
 |
|
Naruto
Junior Member

Croatia
329 Posts
Member since 09/02/2009 |
Posted - 14/02/2009 : 11:17:04
|
ma bi ja još prije se registriral pa mi nije štelo pa sam se tek ve kad sam skužil da prima na outlook express |
Belive it!!!!!!! |
 |
|
|
Topic  |
|