forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Domaci strip
 Neki stripovi iz Finese

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Mairosu Posted - 13/03/2011 : 15:52:33
Imam sva tri primerka pokojne Finese, i prilikom nedavnog preseljenja sam ih opet iskopao odnekle i poceo da listam...ima ovde zanimljivih stvari, ali dve su mi upale u oci :

Yves Rokatansky, od autora Lazara Odanica i Dragana Lazarevica, koji je i doziveo francusko izdanje

i

Inspektor Zuca, Milorada Mileta Dobrica, meni licno fantastican strip o psima policajcima, uz dijalog na srpskim regionalnim dijalektima.

Zanima me da li je negde moguci naci jos Inspektora Zuce, i je li taj album Yvesa Rokatanskog objavljen na srpskom ?

Ima u Finesi jos zanimljivih stripova, ali mi sada ovi samo padaju napamet.
6   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Rogan Posted - 14/04/2011 : 05:35:13
Ulogovah se samo da izrazim neizmerno zadovoljstvo zpovodom najave Iva Rokatanskog. Onaj "tizer" shto je izashao u Finesi je jedna od stvari koje vech vishe od decenije preprichavam ljudima, ali nikako da budem u prilici da im pokazhem.
Mairosu Posted - 17/03/2011 : 23:25:39
Finesa 2, "Eliot Najs", epizoda "Sajdzijino blago", po scenariju D. Perica. Takodje i intervju sa Miloradom Zaricem.

Vrlo i veoma vuce na Natachu od Waltherya, meni barem.
ROJ RENK Posted - 17/03/2011 : 22:14:18
Jedno pitanje! Da li se u Finesi nalazi jedan strip od crtača Žarića i kako se zove? Ko je scenarista?
Mairosu Posted - 17/03/2011 : 18:49:36
Pardon - moja greska. Hvala na informaciji za Yvesa !

Nasao sam jednog Zucu u Yu Stripu, mislim da je broj 156-1 (tj. 6 po pojednostavljenoj nomenklaturi). Jednom u zivotu mi je zao sto je nesto na latinici a ne na cirilici, onaj blentavi pas Shumadinac mnogo bolje izgleda cirilicno :D Trazim dalje ima li cega...
ROJ RENK Posted - 17/03/2011 : 13:34:06
Yves Rokatansky nije objavljen na ovim prostorima. Iz pouzdanih izvora znam da će se to dogoditi na ovogodišnje "Sajmu knjiga" u Beogradu.
Uzgred, scenarista je Lazar Odanović. Ne, odanić!
Peyo Posted - 14/03/2011 : 08:21:10
Inspektor Žuća je i meni izvrstan, na tragu Macherota.

Šteta da nije objavljen u nekom zasebnom albumu.

Koliko me pamćenje služi čini mi se da ga je bilo u YU-strip-u i Ježevom crtanom humoru.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000