T O P I C R E V I E W |
Deers |
Posted - 03/11/2021 : 17:13:06
Ne, ovo nije najava izdanja! Kako su stari topici arhivirani (jedan i dva), da malo podsjetim ljude na najbolji/najgori strip ikad neobjavljen.
Zlatko Druško - Tat je zabljesnuo u trećem (0.1) broju Tallyjeve Striporame tamo negdje 2003. godine. U tom broju mu je izašao i kratki strip Divlji Zahod. Kasnije je isti izašao i u Strip reviji Večernjeg lista br. 36. Van toga, bombastično je najavljen cjelovečernji strip: Jungle Rockers! Koji, avaj, nikad nije izašao.
Koliko znam, on sada radi i dalje na ilustracijama, najčešće za video igrice a sudjelovao je i s Damirom Čivrakom na njegovom Vampiru Tiboru i stripovima poput Dalma Doga. Ne znam koliko je taj strip dobar, i da li je to produkt jednog vremena koji je prošao, ali da bih ga rado kupio i pročitao - bih. |
6 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Deers |
Posted - 31/10/2023 : 14:38:35 A vjerojatno nije gotov, mada su odnašnje najave su davale takav dojam. |
Mr. Bushido |
Posted - 31/10/2023 : 13:24:00 quote: Originally posted by Deers
I dalje mi je nevjerojatno da se ipak nije ovo zakotrljalo. Ne vjerujem da danas ne bi našao izdavača/platformu za ovaj strip. ne može to biti baš toliko loše.
Znamo li, da li je sam strip uopće dovršen?
Možda ga Tat nije nacrtao u cijelosti? |
vice |
Posted - 31/10/2023 : 13:17:15 quote: Originally posted by Deers
I dalje mi je nevjerojatno da se ipak nije ovo zakotrljalo. Ne vjerujem da danas ne bi našao izdavača/platformu za ovaj strip. ne može to biti baš toliko loše.
Šta kaže ekipa koja se bavi izdavanjem domaćeg stripa - Paprić i ostali?
|
Deers |
Posted - 31/10/2023 : 13:15:36 I dalje mi je nevjerojatno da se ipak nije ovo zakotrljalo. Ne vjerujem da danas ne bi našao izdavača/platformu za ovaj strip. ne može to biti baš toliko loše. |
PaoloRivera |
Posted - 14/12/2021 : 22:18:34 Same. Btw, Damir Čivrak mi je susjed i poznanik |
vice |
Posted - 14/12/2021 : 20:48:54 Neprežaljeni strip koji san ka mali s gušton iščekiva. Šteta, baš šteta... |