forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Nekakav stari film

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
CAGLIOSTRO13 Posted - 05/09/2010 : 11:55:29
Ovo sam gledao jos kao kid pa se ne sjecam bas svega, pa bi molio ako se tko sjeca da mi pomogne sa imenom :)

Ovako ako se ne varam nekakav lik ubija ljude kad zaspu ( ulazi im u snove tako nesto kao fredi kruger ) i onda neka valjda od zrtvi dodje kod nekakavog psihologa koji je odluci hipnozitirati i u snu se kao rijesiti ubojice ( jer ako te ovaj ubije u snu ubije te i zapravo )

znam da pri kraju filma kad su u umu tog mrmana kao hodaju kroz neke hodnike gdje ih nekakve ruke kao pokusavaju ulovit nesto takvo...

ugl ako tko ima kakvu ideju nek kaze
9   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Vjeko1980 Posted - 07/09/2010 : 22:51:09
Dreamscape to je vrlo vjerojatno..
Sjećam se u magli tog filma i zapamtio sam ga jer negativca glumi onaj tip koji govori sntologijsku mantru iz "Ratnika podzemlja": "Warriors! Come out to pleeeeijeeeej" :)))
CAGLIOSTRO13 Posted - 07/09/2010 : 22:43:04
haha :) al ne cini se losh film iako nemogu naci seedove za njega :D
ivan_micic Posted - 06/09/2010 : 19:24:39
Bad Dream sam pomislio da je,jer je cista kopija Nightmare on Elm Street 3 cak je i glavni lik opecen :)
CAGLIOSTRO13 Posted - 06/09/2010 : 17:39:50
Svaka cast momci, Bad Dream nazalost nije taj film, iako ga automatski idem skinut, ovaj Dreamscape mi je presumnjiv, zapravo sam uvjeren da je to to :)
hvala
mlLandj3 Posted - 06/09/2010 : 09:39:12
postoji neki rani film sa denis kvejdom, ubistvo u snu ili tako nekako. Kad sam bio klinac to je bio kultni film medju onim piratima u prvim video klubovima.
znači treba samo pročeprkati filmografiju D.Kvejda i tu je već taj film negde. Denis je neki tip ektrasens koga vlada angažuje i tako dalje...

uostalom evo ga
http://www.imdb.com/title/tt0087175/
ivan_micic Posted - 05/09/2010 : 14:14:14
http://www.youtube.com/watch?v=IB-tvXJovC4

mislim da onda ovo trazis :)
CAGLIOSTRO13 Posted - 05/09/2010 : 12:59:59
hm sada gledam trailer, mislim da ipak to nije to al mi ovo izgleda full dobro :))))))))))))

CAGLIOSTRO13 Posted - 05/09/2010 : 12:57:18
idem pogledat, mozda je to to... kazem gledao sam to kao mulac od 6-8 godina... znaci pred jedno 16-18 godina... moguce da je cak i serija bila neka... mozda zona sumraka il na granici moguceg, al nekako mi je u sjecanju ostalo da je film u pitanju
ivan_micic Posted - 05/09/2010 : 12:40:34
Meni jedino na pamet pada od Romera i Argenta Two Evil Eyes,ali tu su 2 pričeod Poea,prva je takva

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000